- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Kizlar ben sonucumu aldim Allahima şükürler olsun yükselmiş değer 74,40 olmuş :)
Saol canim Allah kimsenin kucagini bos birakmasinSevindim canım gözün aydın bize de dua et :)
@mervem-metem ben ikinci bebegi dusunuyorum da oyuzden sordum var mi benim gibi diye
Rabbim gonlunuze gore en hayirlisini versin insallahHayırlısıyla benim ilk olacak :)
Insallah olur ben de biraz zor donemden gectim cok iyi anliyorum.Rabbim tez zamanda nasip etsin ins1. yi bi bulsak inşallah canım :) olur inşallah hayırlısıyla..
Insallah olur ben de biraz zor donemden gectim cok iyi anliyorum.Rabbim tez zamanda nasip etsin ins
Stres yapma diyecegim fakat insanin iradesi disinda.ama stresi biraktigin an bir bakmissin mucizeyle karsilasmissin.inan bir problemin yoksa tek sorun bu kafadan atmak.İnşallah canım tşkler stresten uykum kaçtı Rabbim yardımcımız olsun inşallah..
Stres yapma diyecegim fakat insanin iradesi disinda.ama stresi biraktigin an bir bakmissin mucizeyle karsilasmissin.inan bir problemin yoksa tek sorun bu kafadan atmak.
Nekadar suredir dusunuyorsun ve ilki kac yasinda?
Nekadar suredir dusunuyorsun ve ilki kac yasinda?
İnşallah canım tşkler stresten uykum kaçtı Rabbim yardımcımız olsun inşallah..
Canimm benmde uykum kacti hic uyuyasim yok .
Sen haftasonuna bir test yap bakayim geciktin..
Yaparım canım inşallah hamileyimdir ya uyuyamıyorum belim çok ağrıyo.. ilk defa 1 gün atladım Allahımm mucize olsun inşallah ☺☺☺
Kızlar bisey sorcam. Ben 7 aylık hamileyim.idrar yolu enfeksiyonu var doktor sulcid diye bi antibiyotik verdi ama kullanmalı mıyım ya korkuyorum ilaç bebeği etkiler diye. Aranızda hamileyken enfeksiyon için antibiyotik kullanan varmiiii
21 aylik henuz aslinda erken gibi gorunebilir ama ilki zor bir surecti benim icin oyuzden olmaz diye korkuyorum.3.5 yasinda bir kizim var ,haziranda basladik calismalara.
Sen?
21 aylik henuz aslinda erken gibi gorunebilir ama ilki zor bir surecti benim icin oyuzden olmaz diye korkuyorum.
Canım hep araştırıyorum bide burda deneyimli annelere sormak istedim insanın kafasi karışıyor yaaaa bebis için hangisi iyiyse ona karar vermeye çalışıyorum
Anladim canim ideal zaman olupta dogasiya zaman geciyor iyi yapmisin saglikla gelsin ins.
Aynen biz de oyle dusunduk :) insallah bakalim bir hafta var reglime ilk ayimiz insan heyecan yapiyor
http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelikte-gebelikte-antibiyotik-kullanimi-ve-zararlari.html
Buraya bir goz at bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?