2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar bisey sorcam. Ben 7 aylık hamileyim.idrar yolu enfeksiyonu var doktor sulcid diye bi antibiyotik verdi ama kullanmalı mıyım ya korkuyorum ilaç bebeği etkiler diye. Aranızda hamileyken enfeksiyon için antibiyotik kullanan varmiiii

Yaparım canım inşallah hamileyimdir ya uyuyamıyorum belim çok ağrıyo.. ilk defa 1 gün atladım Allahımm mucize olsun inşallah ☺☺☺

İnsallahh canimm gelsin o bebeler.

Bende hamileligimin basinda enfeksiyondan acillik olmustum bana dr icebilcegimi soylemisti kadin dogum uzmani ictimde kurtulus yoktu,sukur kizimda birsey yok ama 8-9 haftalikti kullandigimda .
Suan senin tam gelisim asamasinda bisey olur mu bilmem arastir birkac yerden.

Canım hep araştırıyorum bide burda deneyimli annelere sormak istedim insanın kafasi karışıyor yaaaa bebis için hangisi iyiyse ona karar vermeye çalışıyorum

21 aylik henuz aslinda erken gibi gorunebilir ama ilki zor bir surecti benim icin oyuzden olmaz diye korkuyorum.

Anladim canim ideal zaman olupta dogasiya zaman geciyor iyi yapmisin saglikla gelsin ins.

Canım hep araştırıyorum bide burda deneyimli annelere sormak istedim insanın kafasi karışıyor yaaaa bebis için hangisi iyiyse ona karar vermeye çalışıyorum

http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelikte-gebelikte-antibiyotik-kullanimi-ve-zararlari.html

Buraya bir goz at bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…