• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Tatlım o zaman testte tam çıkmaması çok normal ya gaz sancın var mı senin de ben geceden beri sancı çekiyorum
Evet canım benim karnımda sürekli gaz var ve ayaklarım çok soğuk üşüttüğüm için oluyor diye düşünüyorum birde kasık ağrım oluyor ama gaz da var gazdan sancı yapıyordur diye düşünüyorum tek garip gelen sarı bir akıntım var canım kokusuz bir akıntı onun haricinde 2 gün sırtım ağrıdı birkaç gün önce ben geçen ayda böyle belirtiler yaşadım ama bebek olmadı bu ay o yüzden ümitlenmek hiç istemiyorum sonra çok üzülüyorum

Evet canım ya insan bazen kaptırıyor kendini ama olsa ne de güzel olur eşimin d günü Çarşamba günü hediyesini vermek istiyordum hayalim vardı sarı akıntı bende de oldu sabah ama çok az
Evet canım benim karnımda sürekli gaz var ve ayaklarım çok soğuk üşüttüğüm için oluyor diye düşünüyorum birde kasık ağrım oluyor ama gaz da var gazdan sancı yapıyordur diye düşünüyorum tek garip gelen sarı bir akıntım var canım kokusuz bir akıntı onun haricinde 2 gün sırtım ağrıdı birkaç gün önce ben geçen ayda böyle belirtiler yaşadım ama bebek olmadı bu ay o yüzden ümitlenmek hiç istemiyorum sonra çok üzülüyorum

Evet canım ya insan bazen kaptırıyor kendini ama olsa ne de güzel olur eşimin d günü Çarşamba günü hediyesini vermek istiyordum hayalim vardı sarı akıntı bende de oldu sabah ama çok az
İnşallah rabbim nasip eder kuzum bende 3 4 gün sonra tekrarlıcam testi bakalım inşallaj yine test bozuk değildir çok istiyorum bebeğim olsun rabbim bizlere hayırlısını nasip etsin inşallah senin bata kaç gün var

Bat bugün tatlım ama beş gün geçmeden test yapmayı düşünmüyorum
İnşallah rabbim nasip eder kuzum bende 3 4 gün sonra tekrarlıcam testi bakalım inşallaj yine test bozuk değildir çok istiyorum bebeğim olsun rabbim bizlere hayırlısını nasip etsin inşallah senin bata kaç gün var

Yapı gereği de çok sabırlıyımdır çünkü hep sabrettiğimde Allahım güzel şeyleri nasip ediyor Amin canım inşallah senin de rabbim tez zamanda hayırlı şekilde evladını verir :)
Maşallah canım ne kadar sabırlısın benim daha 7 gün varken yaptım nasıl bir cesaretse güzel haberlerini bekliyorum canım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

kızlar günaydın bugün güne güzel başladım:KK48: gördüğüm rüyanın anlamına baktım çok şükür yeniden umutlanmama yetti Rabbim kalbimi kararttığım anda hem bir umut kapısı açıyor:KK68:bu arada eşimle regl bittikten sonra bile hala ilişki olmadı özledim keratayı:sinirli: kavgalıydık küsmüştüm ama ah benim bu kin tutamayan kalbim seviyorum ne yapayım:oops:bugün olsun artık bişiler:KK200:
Bende eşime kin tutamam özlüyorum kendime sinir oluyorum sonra:KK48: rüyan hayırlara gitsin bebişe işaret olsun inşaAllah

Kızlar bir sorum var???

Bu göğüs ağrısı, hamilelik belirtsi olarak, reglden önce en erken ne zaman başlar? Benim daha regle tam 12-13 gün var. Ama iki gündür göğüs ağrım var. Uç kısmında farkettiğim bir şey yok. Komple bir ağrı bu bahsettiğim.

Şu an 18.gündeyim. Normal bir durum mu sizce?:KK22:
Cnm ben bilmiyorum iki hamileliğimdede gögsüm ağırmadı benim

Kızlar kk da eski topiklerde gezerken bir içeçek tarifi vermiş birisi, eşine içirmiş bi kaç ay içinde hamile kalmış ☺ faydalı olur diye size de yazmak istedim..

muz, keçiboynuzu pekmezi, biraz bal, dövülmüş ceviz, varsa kivi ya da çileği sütle birlikte robotta çekip hergün taze olarak eşine büyük bardakla içirmiş..

Ben okuduğum anda mutfağa gittim evde çilekle kivi harici diğerleri vardı eşimle yaptık severek içiyo şimdi aldı yanına büyük bardak :KK48:tadı da güzel içilir, hergün yapcam eşime inşallah faydalı olur..

Ha bi de adını atom koyduk biz :KK48:

Herkese günaydınn..

kimsede ses yok bugün neler yapıyosunuz bakim :spor:

Benim bugün regl günüm temizliğe daldım kafamı dağıtıyorum inşallah hamileyimdir, yine bebekli rüyalar gördüm ☺ insanın fikri neyse zikri de o galiba :KK48:
Ben de tam mesaj atıyodum kimse yok mu diye ;) Günaydın canım :)

Temizlik mi? E canım yorma kendini belki bebiş vardır ;)

Back