- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
H sonu test yapıcam olmazsam tatlım sen de yaz etiketle beni unutma inşallah hayırlı haberler alırız
tamam canım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
H sonu test yapıcam olmazsam tatlım sen de yaz etiketle beni unutma inşallah hayırlı haberler alırız
kızlar bilen varsa yardımcı olabilir mi beni kimse etiketleyemiyo ayarlara baktım bulamadım ben mi bişey yaptım acaba nasıl düzeltebilirim ?
etiketlemeyi yapmaya başladıktan sonra çıkan açılır listeden nickini seçmiyorlarsa ondan olmuyordur o listeden seçmeyip direkt ezberden yazılırsa etiketleme görünmezhaha e kaç kişi yaptı olmadı ben de huzursuz oldum canım bana etiket bildirimi gelmiyo mu diye saolasın datlım
@kutuphanekedisi
Iyiyim canim igneden sonra iki gün karnima kramp giriyordu bugün rahattim bakalim tutacak mi cok merak ediyorum yakladik 10 gün sonra belli olacak. Dün ovulasyon testi yapmistim ignenin etkisiyle gsliba pozitif cikti, bugün gebelik yaptim o da silik çıktı tabi o da iğneden.İyi gunler canlarrr .
Kolay gelsin @mervem-metem .
yesa canimm olacak bir gun olacak
Kontes001 hemende teshisi koydun hayirdir vahiy mi indi hamile degilsin diye..
Ya sana diyorum bende ne bileyim artik takvime filan bakasim gelmiyor gunleri takip edesim gelmiyor..
Surekli uyumak istiyorum aklima bisey getirmemek icin.
@kutuphanekedisi mirrrnavimmmm.
beren20 kizlar sizlerde iyisinizdr insallahhh...
Ya Hadi inşallah :)hala regl olmadım valla ben şok
Kızlar ovulasyon testleriyle ilgili birkaç sorum var konuyla ilgili bilgisi olan varmı?21 kasımda ili çizgi koyu cıktı 22-33 kasımda ikinci çizgi silikti bu sabah yaptığım testte tekrar iki koyu çizgi çıktı ne demek bu
Herkes ilk bebegini mi bekliyor?
Evet testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımı yapmadım
Valla anlayamadım
Bi de resimleri görsek
Dünü değerlendirdik ama bugün annemde kalmam gerektiği için malesef yalan oldu bugün canım :)