K kubito 20 Kasım
La-Reverie 20 Kasım
Paramedik92 20 Kasım
@mervem-metem 23 Kasım
@chem27 23 Kasım
derya6129 23 Kasım
???? Aramızda hamile olan var mı kızlar ??
Kızlarrrr kalp krizi geçircem şimdi adetim 2 gün gecikti test yaptım vallahi bayılcam heyecandannn
Canım benim bata 7 gün var bugün test yaptım öylesine silik çizgi mi var bilemedim sizde görüyor musunuzK kubito 20 Kasım
La-Reverie 20 Kasım
Paramedik92 20 Kasım
@mervem-metem 23 Kasım
@chem27 23 Kasım
derya6129 23 Kasım
???? Aramızda hamile olan var mı kızlar ??
Canım benim bata 7 gün var bugün test yaptım öylesine silik çizgi mi var bilemedim sizde görüyor musunuz
Canım benim bata 7 gün var bugün test yaptım öylesine silik çizgi mi var bilemedim sizde görüyor musunuz
Canım en net öyle anlaşılıyor ışığa tuttuğum zaman bir çizgi var gibi duruyor ama bilemiyorum yine de geçen ay pozitif çıkıp kanda negatifi görmüştüm o yüzden 3 4 gün sonra yapacağım tekrarYandan çekmişsin tam anlaşılmıyo ama inşallah vardır :)
Bi 3 4 gün sonra tekrar edeyim canım varsa da kesin çıkar heraldeCanım ben göremedim ama stres yapma test için erken bence.İdrarda adet günü geçince çıkıyor.
Amin canim aminAyh bi heyecan bastı beni biri hamile olunca sanki kendim gibi telaş yapıyorum içim kıpır oluyor..
Rabbim sen bize de yardım et bizim de bebişlerimiz karnımıza tekmeler atsın, aşerelim, göbüşümüz kocaman olsun, nur topu gibi bebişlerimiz olsun inşallah Yarabbimmm..
Hep birlikte Aminnn leyelimm..
Var gibi canım inşallah hamilesindir.Canım benim bata 7 gün var bugün test yaptım öylesine silik çizgi mi var bilemedim sizde görüyor musunuz
Adetinin 7. günü diye biliyorum canım.Kızlar benımde adetim bıtmek üzere. Soğan kürüne başlıcam da ne zaman başlıcam nasıl uygulacam bilen var mı aranızda.
Oyle yapayim canım ben de sasirdim silik çıkmasını bekliyordumSen doktorun dediği gün kadar değerlendir canım baya koyu çıkmış amaberen20
Aminnnnnn inşallahAyh bi heyecan bastı beni biri hamile olunca sanki kendim gibi telaş yapıyorum içim kıpır oluyor..
Rabbim sen bize de yardım et bizim de bebişlerimiz karnımıza tekmeler atsın, aşerelim, göbüşümüz kocaman olsun, nur topu gibi bebişlerimiz olsun inşallah Yarabbimmm..
Hep birlikte Aminnn leyelimm..
İnşallah canım dua edin ne oluVar gibi canım inşallah hamilesindir.
Kizlar pazartesi ogleyin 12 de catlatma ignesi oldum simdiye çatlatmasi gerekmiyor muydu yumurtalarimin yoksa ignenin etkisiyle mi böyle çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?