2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım senin durumunu bilmiyodum ben detaya inmeden konuştum zaten detaylı anlatsam tabiki sağlıklı bir bebek ve gebeliği yazardım kimse hasta bir bebek doğurmak istemez kimse kalbi dursun istemez seni kırdıysam kusura bakma ben sadece aynı şeyi yapıyoruz ama onlar şanslı diye düşünüyorum hep ne güzel uğraşmıyolar diyorum döktüğüm gözyaşımı bir tek ben biliyorum, tabiki bunun da detayı var şimdi birbirini tanımak pişman olmamak uzaar gider bu konu.. ben eşimle 1 yıl nişanlı kaldım şahsen.. neyse herşeyin hayırlısı olsun inşallah herşey zamanında güzeldir sağlıkla ve hayırlısıyla..

Yok cnm kırılmadım belki bilmiyorsundur diye durumumu sana destek olmak için anlattım

Sen ne yaptın bir garip oblomov hala bendenmisin karar verdinmi geçen korunmasammı birşey ler yazmıştın
Canim valla daha iliski olmadi ben kararsiz degilim ama esime korubalim diyince agiz burun kivirdi belki bu gece bisi olur en azindan geri cekil dicem bakalim ne olacak ilac kullanirken risk alamam...
Bu arada dedigin gibi onemli olan hemen hamile kalmak degil saglikli olmasi.. Ah hepimizin derdi ayri iste ben hamile kalabilecekmiyim derdindeyken rabbim nasip etti bak kalabiliyorsun ama zamani degil dedi tutunamadi bebegim...

Canlar beni aydınlatmanız lazım :)

Ben hsg çekinmek istiyorum kuzenim çekindikten 2 ay sonra hamile kalmış faydalıymış :) neyse şimdi benim adet bitiminde gitmem lazım dimi bi de ben hiç tedavi fln olmadım ilaç vs.. çeker mi hemen hsg bi de üniv hastanesinde ücretli mi bu olay ssk için ?

Arkadaşım daha yeni lokman hekim hastanesinde çektirmiş 370 lira mı ne gitmiş rahim filmi çektirmek istiyorum demiş çektirmiş.

Adet bittikten sonra ilk 5 gün içinde çekiliyor. Senin isteğinle çekerlermi ünversite Hastanesinde bilmiyorum bana doktor söylemişti özel de çektirirsen parayla çekerler ama

Ne güzel benim kocam çok dikkat li dir doktor yok dediyse mutlaka korunur asla vazgeçiremezsin düşük yapınca ben çok beklemek istemedim ama o Asla dediğinden Geri gelmedi korundu. Çocuk çok istiyor ama her işi kontollüdür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…