2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Rüyayı nasıl yorarsan öyle çıkarmış kötü de görsen iyiye yor o ölen kuş sende canlanan yeni bir cana işaret olsun inşaAllah

İnşallah canım kuş görmek iyi habermiş sevinçmiş Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah 1 tane ölüyodu ama bi sürü de renkli kuşlar gördüm :) tşkler..

yesa Dun gece kacirmisim olayi bende yapmaa derdim yapmamisinda canim.

@mervem-metem al sende testini yarin bekliyorum sizi. Canjm.

@kutuphanekedisi dun resmen gulme sebebimdin yemek yapiyorum hala aklimda sen vardin ama bu sabah ölüyorum sandim dun gece birliktelik olmustu bende yine aklima sen geldin ayagimi sadece duvara diktim ayakta corap yok ustum acik uyumus kalmisim sabaha karsi bir sanciyla uyandim resmen kasiklarim kopuyor sandim normalde canim tatli degildr kolay kolay agriyor aciyor demem yerde cirpindim halilari tirmaladim o derece kasiklarim patliyor sandim esimde yumurtlama seysi olmasin dio Allahim guler misin aglar misin?
Dort buklum halde giyindim tam acile yola ciktik saat 6 arabada isinmaya basladim o arabann hareketi ile o agri sanci kalmadi yari yolda indim yurudum dimdik biseyim kalmamis birde geri donduk...yaaa manyak bi gece-sabahti.

Esime de dedim ben yumurtluyorsam deve kusu yumurtasi mi boyle catlicak

Dun aksam cok dalga gecmistim ,yaa ustume ceket atsana hamile kalayim diye filan.

Bende de ne his var ne belirti

Ama boşver canım his ve belirtiyi

Olursa da hayırlısı olmazsa da hayırlısı :)

Aynen canım seni dinledim yapmadım ama yarın sabah yapıyorum artık değil mi:)

Canım dikkat et benim gibi bi polar yok yatağının başına işden sonra at üstüne :) hasta olma..

Aynen canım seni dinledim yapmadım ama yarın sabah yapıyorum artık değil mi:)

Aynen canim yarina vize veriyorum yapabilirsin
Şu an kendi icinde bile buyuk birsey basardin kendini dizginleyebildin baksana ve 2 kala test yapacaksinn.

Canım dikkat et benim gibi bi polar yok yatağının başına işden sonra at üstüne :) hasta olma..

Bende ne halt ettim bilemedim canim,hic boyle yapmazdim frekanslar karisti...
Dikkkat etmeye calisacagim ,sen aldin mi test yarin beni etiketlemeyi unutmayinn...

İnsallahh hakkinizda hayirlisi olsunn canlarimm

Senin sayende canım Benim :)

Nedense gobegim sana baglanmis hissediyorum sen hamile olursan bende ardindan gelecegim gibi geliyor canimm cunku baya eskiyiz burda kala kala biz kaldik...

İnsallah sagliklisiyla gelir bebisler.

Aynen canım ya

Mart ayında hamile kalmak isteyenler diye konu açtım

Şubat ayıni degerlendirdik ama mart ayında ilk kırmızı kart yedim umarım bu ay mutlu.oluruz :)

İnşallah canım benim :) akşam alıcaz eşimle canım yemeği dışarda yiyelim dedik nöbetçi eczaneden alırız artık inşallah haftasonu ya çoğu yer kapalı
Etiketlerim canım

Hadi bakalim gelsin mutlu mutlu haberlerr.
Aynen canım ya

Mart ayında hamile kalmak isteyenler diye konu açtım

Şubat ayıni degerlendirdik ama mart ayında ilk kırmızı kart yedim umarım bu ay mutlu.oluruz :)

İnşallah canım benim :) akşam alıcaz eşimle canım yemeği dışarda yiyelim dedik nöbetçi eczaneden alırız artık inşallah haftasonu ya çoğu yer kapalı
Etiketlerim canım

ben hala adet göremedim. ovulasyon testinde ikinci çizgi silik. yani negatif... geçen sene de korunmuyorduk ama adetlerim 28 günde bir gelirdi. şu son 3 aydır o kadar stres yapıyorum ki. evlenmemizin üstünden 1 seneyi geçti geçeli hamile kalamıyorum stresi mahvetti beni. 1 hafta önce bütün adet belirtilerini yaşadım. sırtım kasıklarım ağrıdı. ancak artık göğüslerimde büyüme ve hassasiyet bile olmuyor. geçen sene 18. günden başlardı büyümeye.

bütün adet belirtilerini yaşadım. ama tık yok kanama yok. sadece uykum var uyumak istiyorum.. depresyona mı giriyorum ben ya
kızlar çok kötüyüm. ben artık kadınlıktan uzaklaştım mı? bir bebek sevdası uğruna kendime yaptığım kötülüğe inanamıyorum. psikolojik destek mi almalıyım..

Canım adet olmak da büyük nimet yazık bu kadar stres yapma menapoza girersin hiç olmaz Allah korusun, kendine iyi gelen şeyler yap kursa git spora yazıl kitap oku evde farklı sana iyi gelebilecek şeyler yap keçe, örgü vs.. seni çok iyi anlıyorum bende 1.5 yıllık evliyim ama bu ay 10. Denememiz.. herşeyin başı sağlık sen iyi ol ki sağlıkla gelsin bebeğin sana..
@berraksudakibalik

18 ay 19a girdik. beklenti içinde 18 ay. son üç ayı ise daha büyük acılarla stresle geçti. ben çalışıyorum zaten. ve işimi de çok stres yapıyorum. yani oyalanacak bir şeyler bul çözümü benim için şu an mümkün değil :) bence de adet oluyorum diye sakın ağlamayın. o da nimet.

Kendi kendinin doktoru en başta sensin sana yardımcı olmaya çalıştım üzüldüğüm için, ama Allah verir Allah alır malesef beklemekten başka çaremiz yok, biz elimizden geleni yaparız Rabbim layık görürse bizi annelik şerefiyle onurlandırır, bu süreçte kendimizi üzüp yıpratmak bizim elimizde, dünyanın sonu değil.. Allah beterinden korusun, herkes anne olamıyo malesef Rabbim bilir hayırlısını herkesin sınavı farklı, bi akrabamız 14 sene bekledi herşeyi yaptılar kaç kez tüp bebek denediler olmadı, birbirlerini hiç yıpratmadılar karı koca hep mutluydular hep özendik onlara ve 2 yıl önce oğulları oldu ve şimdi kız istiyolar.. ne zaman olacağını keşke bilsek ama malesef bir avuç duadan başka tesellimiz yok..

yesa
Canım ben erken gebelik testi alamadım zar zor nöbetçi eczane bulduk, içeri girdim bi sürü adam vardı sessizce söyledim erken gebelik testi yok bizde diye bağırarak konuştu satıcı utandım valla, normalden aldım 2 tane 1ini yaptım tek çizgi malesef, intden alcam bundan sonra hem daha uygun hemde muhattap olmam kimseyle..

Neyse sen sabah yap canım bende pzt-salı bakarım duruma

hahhahaha deve kusu yumurtasi iyiymiss
Yaa ben 1 saat ayaklarimi dikince kasik agrisindan ölüyorum. O yuzden kis aylarinda corapli corapli idare ediyoruz Pek cezbedici degil ama napim :) ben riskli gunlerde sabaha kadar bekliyorum o yuzden sonrasinda pijamalarimi giyiyorum yatarak iki buklum
Gecmis olsun canim ya dikkat et, sen kocana, karninda buyuyecek minis bebise lazimsin. Ayaklari usutunce gaz da cok oluyo o da agri yapar

Bu arada bizim bi turlu olamayan iliski bugun nihayete erdi Yani bu durumda 10. ve 14. gunler degerlendirilmis oldu. Dun ovu testini oglen yapmistim baya koyuydu cizgi ama yeterince degildi. Bugun tekrar ovu testi yaptim cizgi silik cikti. Sanirim gecesinde yumurta catladi. Keske dun aksami da degerlendirebilseydik ama bu da bir sey :) umarim gec kalmamisizdir...

Sorma canim bencede gazdan oldu isinmak ve arac iyi geldi bebeler misali gazli bebeleri arabayla gezdiriyorduk...

Bence zamanlama guzel olmus ve o ozlemle ve birikmis yogunlukla insallah olmustur canimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…