• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Var tabi.ilk doğumdan sonra hiç veremedim.son 45 günde 4 kilo verdim
ben dün başladım canım glifora ama bugun ıshal yaptı beni. doktorum uyardı zaten ıhal yapar ve yeme ısteğini ortadan kaldırır dıye. devam edyorum bakalım yediklerime dıkkat edıyorum gunde bır saatte yuruyorum ıkı gun oldu henüz bakalım zamanında 17 kilo verdım ama tekrar ger aldım sımdı hedefım 20 kilo bu 5 ayda olacak ınsallah

ben dün başladım canım glifora ama bugun ıshal yaptı beni. doktorum uyardı zaten ıhal yapar ve yeme ısteğini ortadan kaldırır dıye. devam edyorum bakalım yediklerime dıkkat edıyorum gunde bır saatte yuruyorum ıkı gun oldu henüz bakalım zamanında 17 kilo verdım ama tekrar ger aldım sımdı hedefım 20 kilo bu 5 ayda olacak ınsallah
Ben de daha önce 15 kilodan fazla vermiştim. Beni ishal yapmadı glifor beni zayıflamadi da.ben diyet yapıyorum çok fazla zorlamadan.akşam pek yemiyorum.zaten diyet olursa kilo verilir.kaç yaşındasın

Bugün al da yarin sabah patlatalım bi test :)

Tamam canım :) insan hissedermiş ya ben hissetmiyorum yok sanki.. göğüslerim ağrımaya başladı dün o da her ay olur, biraz sivilcem çıktı saçma sapan o da stresden ve adet öncesi her ay olur arada kasıklarım batıyo, bi de karnım hep şiş o da kesin soğuktan..

Sende nasıl durumlar

Back