- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Arkadaşım daha yeni lokman hekim hastanesinde çektirmiş 370 lira mı ne gitmiş rahim filmi çektirmek istiyorum demiş çektirmiş.
İnşaAllah sonuçları güzel çıkarTamam canım bi gidip sorıym ben teşekkür ederim
Ben duramazdım durabilirsen helal olsun
İnşallh hamile kalmışsındır ya. aramızdan biri kalsın artık
Yap sen yarın sabah canım :) ha yarın ha pazar aynı şey :)
Valla kötü gaza gelirim 2 tane yap 1 tane yapma var ama ilk mesajı dinlicem dedim :)
Ben kaçırmışım ilk msjı atamadım zaten ilk idrar da gitmiştir :)
allah yardımcımız olsun :) herkesın var bır derdiOkudum Bütün yazanları ne Olcak bizim halimiz ya
canım kilo problemi varmı sendeBen de glifor kullanıyorum. Genelde oluyor çoğu kişide kafana takma o kadar
Var tabi.ilk doğumdan sonra hiç veremedim.son 45 günde 4 kilo verdimcanım kilo problemi varmı sende
ben dün başladım canım glifora ama bugun ıshal yaptı beni. doktorum uyardı zaten ıhal yapar ve yeme ısteğini ortadan kaldırır dıye. devam edyorum bakalım yediklerime dıkkat edıyorum gunde bır saatte yuruyorum ıkı gun oldu henüz bakalım zamanında 17 kilo verdım ama tekrar ger aldım sımdı hedefım 20 kilo bu 5 ayda olacak ınsallahVar tabi.ilk doğumdan sonra hiç veremedim.son 45 günde 4 kilo verdim
Aynen canım gitti gitti ilk idrar
Sen naptın test aldın mi:
Ben de daha önce 15 kilodan fazla vermiştim. Beni ishal yapmadı glifor beni zayıflamadi da.ben diyet yapıyorum çok fazla zorlamadan.akşam pek yemiyorum.zaten diyet olursa kilo verilir.kaç yaşındasınben dün başladım canım glifora ama bugun ıshal yaptı beni. doktorum uyardı zaten ıhal yapar ve yeme ısteğini ortadan kaldırır dıye. devam edyorum bakalım yediklerime dıkkat edıyorum gunde bır saatte yuruyorum ıkı gun oldu henüz bakalım zamanında 17 kilo verdım ama tekrar ger aldım sımdı hedefım 20 kilo bu 5 ayda olacak ınsallah
Yok yapmadım canım testim yok dün de almayı unuttum bugün almam lazım :)
Bugün al da yarin sabah patlatalım bi test :)
Yada inşallah bu ay pozitif çıkıcak ondan diyelim :)Valla ilk mesajı kim yazarsa onu dinleyecegim dedim
Geçen aylarda ben de hiç duranandim ama bu ay nasil oldu bilemedim bir tane testim vsr heralde ondan :
Rüyayı nasıl yorarsan öyle çıkarmış kötü de görsen iyiye yor o ölen kuş sende canlanan yeni bir cana işaret olsun inşaAllahRüyamda bi sürü muhabbet kuşu gördüm birini ölürken gördüm kuş iyidir ama ölüsünün anlamı kötü galiba
28 yasındayım canımBen de daha önce 15 kilodan fazla vermiştim. Beni ishal yapmadı glifor beni zayıflamadi da.ben diyet yapıyorum çok fazla zorlamadan.akşam pek yemiyorum.zaten diyet olursa kilo verilir.kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?