Umudunu kaybetme canim ben 2.5 senedir deniyorum. sogan kuru yapiyorum bende. Rabbim tez vakitte kavustursun insallah4 aydr denıyoruz olmuyor bu hafta ıncır kurune basladım
4 aydr denıyoruz olmuyor bu hafta ıncır kurune basladım
bırde enfeksıyonun etkısı cokmu oluyo
1 yıl .. bızm 2.yılımız vajı dönemimz oldu.. şimdi hersey düzeldi ama korkularda yok değil yani canım
4 aydır deniyoruz dediğin için yazdım bu grupda senelerdir çocuğu olmayanlar var.. hakkımızda hayırlısı..
Canım mesele ilk geceden hamile kalmak değil sağlıklı bir bebeğe hamile kalmak ben o ilk geceden hamile kalanlardanım ama sonrasında düşük yaptım üZerine tekrar hamile kaldım onun da kalbi durdu hamile kalmak ta yetmiyor bulamamakta zor bulup kaybetmekte birde şimdi tek tüpüm tıkalı olduğunu öğrendim ve belkide buna bu kayıplar neden oldu tüpüm tıkalımıydı kayıp lardamı tıkandı Allah bilir şimdi sen düşün ilk geceden hamile kalmak güzel mi. Ben senide anlıyorum cnm insan ne diyeceğini nasıl dua ediceğini şaşırdığı zaman lar oluyor evlat büyük imtahan kimilerine kolay kimilerine zorİlk geceden hamile nasıl kalıyolar şok oluyorum valla biz de 10 aydır deniyoruz olmuyo Allah nasip etmiyo, Rabbim beterinden korusun beklemekten başka çare yok..
21. Gününde progesteronuna baktır ve adetinin 2. Gününde hormonlarına mutlaka baktır..
Ne enfeksiyonu enfeksiyon çok ciddi birşeybırde enfeksıyonun etkısı cokmu oluyo
Kadın doğuma hiç gittinmi şimdi herkes farklıdır ben doktor değilim ben kendi yaşadığımdan örneklendiricem yani benim rahim filminde tek tüpüm tıkalı çıktı ve doktor bu doğuştanda olabilir yada daha sonra geçirdiğin bir enfeksiyon ateş buna neden olmuş olabilir dedi yani enfeksiyon ciddi bir durum bence bir kadın doğuma danışidrar yolları enfesiyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?