2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Evet kis vakti cook zor ben komple yorgani sariyorum kendimi ayak dikersem..
Ne hallere dusuyoruzz yaa.

Yaptigin benzetmede cuuuk oturmus.

Anam sayfa coşmuş maşallah bi kaç saat yoktum takip edemedim her msjı :)

Havayı güzel buldum evimi temzledim çarşaf battaniyeleri yıkadım balkona astım mis oldu evim misss sonra da süslendim dışarı çıktım alışveriş yaptım iyi geldi :)

Temizlik yaparken kasıklarım da ağrıdı ama inadına yaptım valla :)

Evet kis vakti cook zor ben komple yorgani sariyorum kendimi ayak dikersem..
Ne hallere dusuyoruzz yaa.

Yaptigin benzetmede cuuuk oturmus.

@kutuphanekedisi
Ay çok güldüm aynı bende öyleyim valla ya yatak polarım var hemen atıyorum üstüme yoksa heykel gibi donup kalırım valla mum duruşu

@kutuphanekedisi
Ay çok güldüm aynı bende öyleyim valla ya yatak polarım var hemen atıyorum üstüme yoksa heykel gibi donup kalırım valla mum duruşu
İçinde bulunduğumuz durum bir yandan komik, bir yandan da içler acısı resmen.

Evlenmeden genel muayeneye gittiğimde, doktor sen cok cabuk hamile kalırsın demişti. Prezervatifle bile değil hapla korun çok doğurgansın demişti. Evlenmeden önce şimdiden başla hatta haplara, ancak etki gösterir demişti. Neyse ki hap falan içmedim, dengemi bozmadım. Eşim korundu sadece 7-8 ay. Onda bile bir gün geciksem ya hmileysem diye telaş yapıyodum ne biliyim ben böyle uğraşacağımızı yaaa...

Malesef canım ya erkekler daha rahat valla bizden :)

Haklısın canım bende evlenince ilk 6 ay korunduk deli gibi ama hap içmedim hiç eşim korundu, bilsem onu da yapmazdık valla direk başlardık çalışmaya :)

Başa gelmeden bilinmiyor malesef..

kızlarr baya yazışmışsınız ay okuyacak halim bile yok sanırım hasta olucam çok uykum var Allahtan 1 saat kaldı mesai bitiminebenden artık bir cacık olmaz yaşlandım valla.. birde hamile kalcam da koca karınla işe gelcem de sonra doğurcam bakacam çalışmayanlara özeniyorum kocam gelse çalışmayacaksın artık dese ayaklarını öperim valla o kadar sıkıldım kocalarınızın kıymetini bilin...

Cnm benom ilk çocuğum hemen oldu ikinci olmuyor ona ne dersin:))

hafta içi temizlik alışveriş rüya gibi... evimi resmen bok götürüyor her gün deliriyorum evde bir yeri temizliyorum bakıyorum yine aynı geçen akşam kalktım süpürge tuttum ertesi gün yine aynı

kızlar doktora gıttım 12 gundur adet olmuyorum hamılemıyım dıye hcg 0.100 coktı yanı hamile değilim. Ne çıktı bilin insülin direnci çıktı. gebeliğe engel mi dedim hayır dedıler. glifor verdiler tokluk hıssı verecek sana zayıflayacaksın dediler.insülin dengeye girince gebelik oluşmaması ıcın bır engel yok dedi doktor. ne beklerken ne çıktı yanı insülin direnci demek diyabet hastalıgının küçük kız kardesı oluyor öncesı yanıı ne yapacağımıda sasırdım akıl verın bana kızlar

Geçmiş olsun canım :) Bazen ben de çok yoruluyorum ama sonra iyi ki çalışıyorum diyorum.. Hayat zor..

Canım hiç anlamıyorum bu konulardan ben yaaaa... Yapman gereken bir doktora güvenmek ve o ne derse onu yapmak... Umarım bi an önce şifanı bulursun da bebişini kucağına alırısın..

Ben de glifor kullanıyorum. Genelde oluyor çoğu kişide kafana takma o kadar

Ben devlete gidiyorum canım bi zaman sonra alışıyosun içerde 3-5 kişinin olmasına. doktor çok ilgili başından savmıyo hiç olmazsa. özel çok pahalı olduğu için gitmek istemiyorum @berraksudakibalik

hafta içi temizlik alışveriş rüya gibi... evimi resmen bok götürüyor her gün deliriyorum evde bir yeri temizliyorum bakıyorum yine aynı geçen akşam kalktım süpürge tuttum ertesi gün yine aynı

Temizlik nankör malesef canım 2 kişiyiz ama batıyo valla :) şimdi bi de eşim muhabbet kuşu aldı hiç temiz kalmıyo ev :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…