hani böyle kavanoza bir şey koyarsın, koyacağın şeyden çok az kalmıştır. Kalanını eklemek için üstte yer açmak adına kavanozu bir iki kez sallarsın tezgahta, her şey bi oturur yerli yerine hani, bizimki de o hesap sonra ayaklar yatak başlığında bekliyorum işte... Ya bir de kış, üşümemek için ayaklar havada üstünü başını pijamayı giymek bi zor bi zor yaa ufffff yaptığım akrobatik hareketlerle bi sirkte çalışabilirm bence.
Evet kis vakti cook zor ben komple yorgani sariyorum kendimi ayak dikersem..
Ne hallere dusuyoruzz yaa.
Yaptigin benzetmede cuuuk oturmus.
@kutuphanekedisi
Ay çok güldüm aynı bende öyleyim valla ya yatak polarım var hemen atıyorum üstüme yoksa heykel gibi donup kalırım valla mum duruşu
İçinde bulunduğumuz durum bir yandan komik, bir yandan da içler acısı resmen.
Evlenmeden genel muayeneye gittiğimde, doktor sen cok cabuk hamile kalırsın demişti. Prezervatifle bile değil hapla korun çok doğurgansın demişti. Evlenmeden önce şimdiden başla hatta haplara, ancak etki gösterir demişti. Neyse ki hap falan içmedim, dengemi bozmadım. Eşim korundu sadece 7-8 ay. Onda bile bir gün geciksem ya hmileysem diye telaş yapıyodumne biliyim ben böyle uğraşacağımızı yaaa...
Cnm benom ilk çocuğum hemen oldu ikinci olmuyor ona ne dersin:))İçinde bulunduğumuz durum bir yandan komik, bir yandan da içler acısı resmen.
Evlenmeden genel muayeneye gittiğimde, doktor sen cok cabuk hamile kalırsın demişti. Prezervatifle bile değil hapla korun çok doğurgansın demişti. Evlenmeden önce şimdiden başla hatta haplara, ancak etki gösterir demişti. Neyse ki hap falan içmedim, dengemi bozmadım. Eşim korundu sadece 7-8 ay. Onda bile bir gün geciksem ya hmileysem diye telaş yapıyodumne biliyim ben böyle uğraşacağımızı yaaa...
hafta içi temizlik alışveriş rüya gibi... evimi resmen bok götürüyor her gün deliriyorum evde bir yeri temizliyorum bakıyorum yine aynı geçen akşam kalktım süpürge tuttum ertesi gün yine aynıAnam sayfa coşmuş maşallah bi kaç saat yoktum takip edemedim her msjı :)
Havayı güzel buldum evimi temzledim çarşaf battaniyeleri yıkadım balkona astım mis oldu evim missssonra da süslendim dışarı çıktım alışveriş yaptım iyi geldi :)
Temizlik yaparken kasıklarım da ağrıdı ama inadına yaptım valla :)
en azından bir tane çocuğun var dicek ne diyecekCnm benom ilk çocuğum hemen oldu ikinci olmuyor ona ne dersin:))
kusura bakmayın kırmak değil maksadım. çok beklenen zor olan bir hamilelik miydi?Ah bi anlatabilsem içimdeki korkuyu ya yanlışsa die ya kanda çıkmazda die düşünüp duruyorum işte yinede yardımcı olduğun için saol
Cnm benom ilk çocuğum hemen oldu ikinci olmuyor ona ne dersin:))
Evet çok şükür. Ama insanların bazen istemediği şekilde olabilir.hiç olmayan çok kişi umutsuz burda.yıkılmasın kimse rahat olsun ondan yazdimen azından bir tane çocuğun var dicek ne diyecek
kızlarr baya yazışmışsınız ay okuyacak halim bile yok sanırım hasta olucamçok uykum var Allahtan 1 saat kaldı mesai bitimine benden artık bir cacık olmaz yaşlandım valla.. birde hamile kalcam da koca karınla işe gelcem de sonra doğurcam bakacam çalışmayanlara özeniyorum kocam gelse çalışmayacaksın artık dese ayaklarını öperim valla o kadar sıkıldım kocalarınızın kıymetini bilin...
Canım hiç anlamıyorum bu konulardan ben yaaaa... Yapman gereken bir doktora güvenmek ve o ne derse onu yapmak... Umarım bi an önce şifanı bulursun da bebişini kucağına alırısın..kızlar doktora gıttım 12 gundur adet olmuyorum hamılemıyım dıye hcg 0.100 coktı yanı hamile değilim. Ne çıktı bilin insülin direnci çıktı. gebeliğe engel mi dedim hayır dedıler. glifor verdiler tokluk hıssı verecek sana zayıflayacaksın dediler.insülin dengeye girince gebelik oluşmaması ıcın bır engel yok dedi doktor. ne beklerken ne çıktı yanı insülin direnci demek diyabet hastalıgının küçük kız kardesı oluyor öncesı yanıı ne yapacağımıda sasırdım akıl verın bana kızlar
Ben de glifor kullanıyorum. Genelde oluyor çoğu kişide kafana takma o kadarkızlar doktora gıttım 12 gundur adet olmuyorum hamılemıyım dıye hcg 0.100 coktı yanı hamile değilim. Ne çıktı bilin insülin direnci çıktı. gebeliğe engel mi dedim hayır dedıler. glifor verdiler tokluk hıssı verecek sana zayıflayacaksın dediler.insülin dengeye girince gebelik oluşmaması ıcın bır engel yok dedi doktor. ne beklerken ne çıktı yanı insülin direnci demek diyabet hastalıgının küçük kız kardesı oluyor öncesı yanıı ne yapacağımıda sasırdım akıl verın bana kızlar
hafta içi temizlik alışveriş rüya gibi... evimi resmen bok götürüyor her gün deliriyorum evde bir yeri temizliyorum bakıyorum yine aynı geçen akşam kalktım süpürge tuttum ertesi gün yine aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?