- 12 Kasım 2016
- 147
- 61
- 18
- 34
ayyyyyy bizde o kadar dikkat edelim yine de tutunamıyor bu bebişlerrrCanım bence bu ay için korunmak daha mantıklı sanki. Anomali olması da kötü olur. Doktora sor bir de bakalım. Sıkıntı olmaz derse devam edersiniz.
Bizim bi tane tanıdık hamile kalmamak için iğneler vurunmuş, kendi korunmuş (spiral vs.), koca karı ilçaları denemiş. Buna rağmen hamile kalmış. Spiralle bile yani düşün :) Bu sefer de düşürmek için iğne olmuş, ağır kaldırmış, kendini ağaçtan sallandırmış (bundan 3o yıl önceden bahsediyorum) Ama düşmemiş. Nurtopu gibi sapasağlam bi çocuk doğurmuş
Böyle örnekler görünce ne yapsak boş gerçektenayyyyyy bizde o kadar dikkat edelim yine de tutunamıyor bu bebişlerrr
canım bu kadar üzülme. biliyorum duygularını yaşadığın şeyleri ama Allah ne zaman nasip ederse bizde o zaman anne olacağız. Rabbimin gönlü derya deniz sen yeter ki iste. Duada ısrarcı olun demiş efendimiz. Birbirimize dua edelim nasıl olsa kalbimizde birbirimize hiç bir art niyetimiz yok, kabul olur inşallahsağol canım. beni tek düşündüren olumsuz sonuçlanması. yani dediğin gibi git gel para veriyorsun ve sonuç olumsuz olunca insan kendini hastane tarafından sömürülmüş gibi hissediyor. yine o temizlik, ilgi, alaka rahatlığına değer gibi. devlete para vermiyoruz ama ben zaten günlük hayatımda da para harcamıyorum. bebek meselesine o kadar üzülüyorum ki içimden kendim için hiçbir şey yapmak gelmiyor. önceden kıyafete, kozmetiğe bir ton para harcardım. eşim "yine harca git kendin için bir şey yap" diyor. ama nerede içimden gelmiyor. ben sadece bebeğimi istiyorum. kafamı hiçbir şey dağıtmıyor.
sorun olmaması mı daha iyi sorun olup da ona çareler aramaya çalışmak mı bilemiyorum. kafam allak bullak oldu artık. yine de tek duam Allah bugünlerimizi aratmasın..
evet demek ki Allah ömür verirse bir şekilde kalıyor bizimleBöyle örnekler görünce ne yapsak boş gerçekten
Canım bence bu ay için korunmak daha mantıklı sanki. Anomali olması da kötü olur. Doktora sor bir de bakalım. Sıkıntı olmaz derse devam edersiniz.
Bizim bi tane tanıdık hamile kalmamak için iğneler vurunmuş, kendi korunmuş (spiral vs.), koca karı ilçaları denemiş. Buna rağmen hamile kalmış. Spiralle bile yani düşün :) Bu sefer de düşürmek için iğne olmuş, ağır kaldırmış, kendini ağaçtan sallandırmış (bundan 3o yıl önceden bahsediyorum) Ama düşmemiş. Nurtopu gibi sapasağlam bi çocuk doğurmuş
Amin canim sanki beni anlatmissin benim kafami da hiçbir sey dagitmiyorsağol canım. beni tek düşündüren olumsuz sonuçlanması. yani dediğin gibi git gel para veriyorsun ve sonuç olumsuz olunca insan kendini hastane tarafından sömürülmüş gibi hissediyor. yine o temizlik, ilgi, alaka rahatlığına değer gibi. devlete para vermiyoruz ama ben zaten günlük hayatımda da para harcamıyorum. bebek meselesine o kadar üzülüyorum ki içimden kendim için hiçbir şey yapmak gelmiyor. önceden kıyafete, kozmetiğe bir ton para harcardım. eşim "yine harca git kendin için bir şey yap" diyor. ama nerede içimden gelmiyor. ben sadece bebeğimi istiyorum. kafamı hiçbir şey dağıtmıyor.
sorun olmaması mı daha iyi sorun olup da ona çareler aramaya çalışmak mı bilemiyorum. kafam allak bullak oldu artık. yine de tek duam Allah bugünlerimizi aratmasın..
Yumurta gelişimine adet duzensizligine falan iyi geliyormuş arastir istersen belki kullanmak istersininşallah canım sağol. hayit suyu nedir canım neye faydası var
Ya göklere dikmek ne kelime eşim bileklerimden tutup komple havaya kaldırıyor resmen sallayarakCanimmm iste boyle cook fazla ornekler var dogacak olduktan sonra herturlu oluyor sallansanda kendinj attsanda o dogacak.
Bir arkadasimda baska topikte okumus vajinusmus olan birisi esi ustune bosalmis ve oyle hamile kalmis,
Biz goklere dikelim ayaklarimizi yok soyle boyle ama nasip olmadiktan sonra oluru yok.
Ondan biz cebelleesmeyee devam
Ya göklere dikmek ne kelime eşim bileklerimden tutup komple havaya kaldırıyor resmen sallayarak
MOD: iyice gitsin iyice
Bence pozitif orda + var hayirli olsun bebisin :)Mrb bayanlar sabah test yaptım bu işte. Kan verdim sonuç yarın çıkacakmış sizce bu test pozitifmi hayalmi görüyorumm yardım edin banaa
ahaha bir keresinde benim de eşim yapmıştı ayaklarımdan tutup amuda kaldırdı. hem çok güldüm hem acıdım kendimeYa göklere dikmek ne kelime eşim bileklerimden tutup komple havaya kaldırıyor resmen sallayarak
MOD: iyice gitsin iyice
soldaki test çizgisiyse bunun hayali mi kalmış? kocaman görünüyor işte. anlamıyorum bilerek mi soruluyor çok denk geliyorum burada. eşşek kadar çift çizgi var buraya sorup teyit alıyor "ayy var mı yardım edin kızlar hamile miyim" kan testi vermişsiniz işte. biz napıcaz gözümüzde b-hcg hormonu ölçer mi varMrb bayanlar sabah test yaptım bu işte. Kan verdim sonuç yarın çıkacakmış sizce bu test pozitifmi hayalmi görüyorumm yardım edin banaa
Aaa yokkk artikkk kiz duymustum da saka sanmistimmm kopardin beni,
Bu ay eminim daha coook sallandiracak senii gitmeden onceee olacaaaakkk olmaaaliiii diye diye.
Heyooo yalnız değil mişimahaha bir keresinde benim de eşim yapmıştı ayaklarımdan tutup amuda kaldırdı. hem çok güldüm hem acıdım kendime
Hayırlı olsunMrb bayanlar sabah test yaptım bu işte. Kan verdim sonuç yarın çıkacakmış sizce bu test pozitifmi hayalmi görüyorumm yardım edin banaa
Bu kadar bariz çizgide yanılma hiç duymadım. Bazen testlerde çok silik çıkıyor çizgi. O zaman düşük ihtimal de olsa test yanılabiliyor.İdrar testlerinin yanılma payı varmı pozitifte
İnşallah canım ya çok istiyorum insan istedikçe korkusu artıyo galiba saol ilgilendiğin içinBu kadar bariz çizgide yanılma hiç duymadım. Bazen testlerde çok silik çıkıyor çizgi. O zaman düşük ihtimal de olsa test yanılabiliyor.
Ah bi anlatabilsem içimdeki korkuyu ya yanlışsa die ya kanda çıkmazda die düşünüp duruyorum işte yinede yardımcı olduğun için saolahaha bir keresinde benim de eşim yapmıştı ayaklarımdan tutup amuda kaldırdı. hem çok güldüm hem acıdım kendime
soldaki test çizgisiyse bunun hayali mi kalmış? kocaman görünüyor işte. anlamıyorum bilerek mi soruluyor çok denk geliyorum burada. eşşek kadar çift çizgi var buraya sorup teyit alıyor "ayy var mı yardım edin kızlar hamile miyim" kan testi vermişsiniz işte. biz napıcaz gözümüzde b-hcg hormonu ölçer mi var
Çok saol umarım kan tahlilide olumlu çıkarBence pozitif orda + var hayirli olsun bebisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?