- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Canım mesele ilk geceden hamile kalmak değil sağlıklı bir bebeğe hamile kalmak ben o ilk geceden hamile kalanlardanım ama sonrasında düşük yaptım üZerine tekrar hamile kaldım onun da kalbi durdu hamile kalmak ta yetmiyor bulamamakta zor bulup kaybetmekte birde şimdi tek tüpüm tıkalı olduğunu öğrendim ve belkide buna bu kayıplar neden oldu tüpüm tıkalımıydı kayıp lardamı tıkandı Allah bilir şimdi sen düşün ilk geceden hamile kalmak güzel mi. Ben senide anlıyorum cnm insan ne diyeceğini nasıl dua ediceğini şaşırdığı zaman lar oluyor evlat büyük imtahan kimilerine kolay kimilerine zor
Canım senin durumunu bilmiyodum ben detaya inmeden konuştum zaten detaylı anlatsam tabiki sağlıklı bir bebek ve gebeliği yazardım kimse hasta bir bebek doğurmak istemez kimse kalbi dursun istemez seni kırdıysam kusura bakma ben sadece aynı şeyi yapıyoruz ama onlar şanslı diye düşünüyorum hep ne güzel uğraşmıyolar diyorum döktüğüm gözyaşımı bir tek ben biliyorum, tabiki bunun da detayı var şimdi birbirini tanımak pişman olmamak uzaar gider bu konu.. ben eşimle 1 yıl nişanlı kaldım şahsen.. neyse herşeyin hayırlısı olsun inşallah herşey zamanında güzeldir sağlıkla ve hayırlısıyla..