- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- Konu Sahibi meleklercenneti
Amin canım inşallah çok sagol..amin inşallah Hayırlı olsun gayet iyi değerin tamamına ersin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah çok sagol..amin inşallah Hayırlı olsun gayet iyi değerin tamamına ersin inşallah
Hayırlısı olsun tatlım tebrik ederim değerde gayet güzel Allah kucağına almayı nasip etsin,sorunsuz bi hamilelik diliyorum sana...Ayy canm masallah :) arkadaslarim Allah hepinizin kucaklarina almayi nasip etsin benimde insallah :) bana 5.gunun embriyosu konuldu tek embriyo dun idrar yaptim cikti bugunde kan verdim degerim 106.94 bugun 10.gunum transferden sonra degerim iyimi sizce? insallah Rabbim keseyi gormeyide nasip eder...
hadi hayırlısı canım ben de merak ediyorum kese kaçıncı günde görülür,senin bugün kaçıncı gün,ben salı günü 3. testi yaptırdım ve 15. gündü 1938 çıktıKızlar bugün ilaç yazdırmaya gittim. Gitmişken ultrasonla da baktırdım kese görunmedi. Zatrn kendi drüm en erken pazartesi demisti. Bu da değer 3500lerde olunca görünür, alttan bakmayalım dedi. Inşallah pazartesi her şey yolunda gider. E madem muayene oldum. Bir de betahcg baktırayım dedim, sonuç üç saate çıkar dediler. Her şeyin hayırlısı bakalım. Merakla bekliyoruz. Kesesini gören var mı? Kaçıncı günde gördünüz?
gayet güzel görünüyor canım,keseyi gördün mü pekikızlaarrr ya ben dayanamadım bugün 3. kez kan testi yaptırdım, transferden sonra 19. günüm 4439 cıktı. 14. gün 483 cıktımıştı, nasıl sizce?
Maşallah canım tebrik ederim...Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinKızlar şimdi geldim dr dan ikizlar geliyor hala saskinim kalp atislarinida duydum 6+3 olmuşlar şok şükür herşey yolunda
Benim 20. Günüm bakalım betahcg kaç çıkacak? Düşük baslamıştı benim. 4 gün önce 377ydi. Inşallah bugün de iyi çıkar bakalım. Dr kese 3500lerde görünür dedi.hadi hayırlısı canım ben de merak ediyorum kese kaçıncı günde görülür,senin bugün kaçıncı gün,ben salı günü 3. testi yaptırdım ve 15. gündü 1938 çıktı
kaçla başladın canım benimde çok yüksek değildi bende biraz endişeliyim aslındaV
Benim 20. Günüm bakalım betahcg kaç çıkacak? Düşük baslamıştı benim. 4 gün önce 377ydi. Inşallah bugün de iyi çıkar bakalım. Dr kese 3500lerde görünür dedi.
Çok sagol canim Amin insallah cumlemize nasip etsin Allahim İyiki varsiniz :)Hayırlısı olsun tatlım tebrik ederim değerde gayet güzel Allah kucağına almayı nasip etsin,sorunsuz bi hamilelik diliyorum sana...
Amin canim Hepimiz insallah saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin Allahim Cok sagolun canlar...adno28 canım hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Kızlar şimdi geldim dr dan ikizlar geliyor hala saskinim kalp atislarinida duydum 6+3 olmuşlar şok şükür herşey yolunda
Ben bir tane test yaptırdım 2 tane blaster embryoydu değerin 14. Gun 3679 çıktı dr ikinci tahlile gerek yok dedicanımcımm bin maşşallahhh Allahım nazarlardan saklasın seni de kuzucuklarını da zahmet olmazsa sana, yaptırdığın bhcg test sonuçlarını yazabilir misin malum ikiz olunca insan merak ediyor
ooo süpper maşalllah çok güzell,görünür sanki ama ben de bir bilsemKızlar betahcg 3798 çıktı bugün. Artık yeter baktırmayacağım. Ankaradaki drum yarın ctesi vajinal ultrasonda baktir istersen dedi. Ama ptesiyi bekleyeceim karından görunmezse baktırırım. Bu arada benim 12. Gün 49, 14. Gün 144, 16. Gün 377 ve 20. Gün 3798.
Masallah cok iyi canm Hayirli olsunKızlar betahcg 3798 çıktı bugün. Artık yeter baktırmayacağım. Ankaradaki drum yarın ctesi vajinal ultrasonda baktir istersen dedi. Ama ptesiyi bekleyeceim karından görunmezse baktırırım. Bu arada benim 12. Gün 49, 14. Gün 144, 16. Gün 377 ve 20. Gün 3798.
ooo süpper maşalllah çok güzell,görünür sanki ama ben de bir bilsem
Teşekkürler canım. Insallah devamı da güzel gider. Hepimiz iyi haberler alalım.Masallah cok iyi canm Hayirli olsun