- 6 Temmuz 2012
- 860
- 489
-
- Konu Sahibi meleklercenneti
Çok teşekkür ederim canım Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin inşallah..çok zor sınavlardan geçtikHadi hayırlısı olsun maşallah.
Canim bugün transferden sonraki kaçıncı gün ve sat kaçtı ben de pazartesi gideyim bakalimAmin Canımmm çok teşekkür ederim cumlemize nasip etsin inşallah. .10.gün değerim 383.6 çıktı. 12.gün değerim 780.07 idi. Bidaha da yapmadım canım
Canım valla öyle ben hala inanamıyorum acaba keseyi görebilcemmi kalp atışlarını duyabilcemmi sonrası nasıl olcak hep bi endişe bende. İnşallah bu sınavı Allah ın izniyle geçeriz canım.Çok teşekkür ederim canım Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin inşallah..çok zor sınavlardan geçtik
Transferden sonra 18.günüm canım. SAT 7 Ocaktı. Belki vajinal baksa daha detaylı görürdu herseyi ama nedense korktum bişi olur diye.bir de ultrason kağıdının üst kısmında 11.8cm yazio...onu sormayı unuttum acaba kese boyutu mu rahim kalınlığı mı diye..Canim bugün transferden sonraki kaçıncı gün ve sat kaçtı ben de pazartesi gideyim bakalim
Canım hayırlı olsun. Çok sevindim darısı başımıza inşallah.Amin Canımmm çok teşekkür ederim cumlemize nasip etsin inşallah. .10.gün değerim 383.6 çıktı. 12.gün değerim 780.07 idi. Bidaha da yapmadım canım
Amin inşaAllah canım..ama inan için rahatlamiyor..bu kez de kalp atışları duyulacak mı telaşı başlıyor..transfer gününe göre 5+2 sayılıyor..demek bu dönemlerde göbekten görülüyor canımCanım hayırlı olsun. Çok sevindim darısı başımıza inşallah.
Valla benim son adet tarihim 10 ocak canim. Dusuk başlamıstı deger sanırım daha gec gozukecek. Pazartesi görünür inşallah.Amin inşaAllah canım..ama inan için rahatlamiyor..bu kez de kalp atışları duyulacak mı telaşı başlıyor..transfer gününe göre 5+2 sayılıyor..demek bu dönemlerde göbekten görülüyor canım
Canım senin nasıl değerlerin???Valla benim son adet tarihim 10 ocak canim. Dusuk başlamıstı deger sanırım daha gec gozukecek. Pazartesi görünür inşallah.
Kızlar merhabadayanamadım bugün arkadaşlarımla doktora gittim..eşim şehir dışında süpriz yapmak istedim..kendi Dr.um 28 inde cagirmisti.zaten daha sonrada muayene etmiyor..ben de daha sonra devam etmeyi düşündüğüm Dr. a gittim. 2 tane kese görüldü 1 tanesi daha küçük..vajinal muayene istemedim.belki bişey olursa diye.dr vajinal baksaydik belki kalp atışı bile duyulurdu dedi. Iki kese görünen arkadaşlar sizlerin de bir kesesi küçük mü?
Benim 3. Gün embriyosu. 12. Gün 49, 24. Gun 141, 14. Gün 377, 20. Gün 3798di canım. Pazartesi karından baktiracaģim. Inetwrnette 9000lerde karından görundüğünü okudum ama tam da bilemiyorum.Canım senin nasıl değerlerin???
Pardin 12, 14, 20 olacaktı sırasıylaBenim 3. Gün embriyosu. 12. Gün 49, 24. Gun 141, 14. Gün 377, 20. Gün 3798di canım. Pazartesi karından baktiracaģim. Inetwrnette 9000lerde karından görundüğünü okudum ama tam da bilemiyorum.
Canım keseyi gördün mü?günaydınn güzel hamişler:) burası öğretmenler odası gibi, ben de ingilizce öğretmeniyim, ama coğumuzun öğretmen olması normal cünkü tedavimizi hepimiz olabildiğince yarıyıl tatiline getirdiğimiz için ekim anneleri olucaz inşallah:) karın altı bölgemde benimde zaman zaman az bir ağrı oluyor birazda belde, bide su gibi akıntı zaman zaman bende de oluyor, bu hafta hepimiz yine aynı heyecanı yaşıyoruz inşallah güzel haberler alıcaz...
yok canım, doktorum salı gününe randevu verdi..Canım keseyi gördün mü?
Anladım canım. Bana da pazartesi dedi ama hayırlısı bakalım.yok canım, doktorum salı gününe randevu verdi..
Bende salı günü gidicem canım umarım herşey yolunda gider....yok canım, doktorum salı gününe randevu verdi..