2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Çok teşekkür ederim canım Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin inşallah..çok zor sınavlardan geçtik
Canım valla öyle ben hala inanamıyorum acaba keseyi görebilcemmi kalp atışlarını duyabilcemmi sonrası nasıl olcak hep bi endişe bende. İnşallah bu sınavı Allah ın izniyle geçeriz canım.

Canim bugün transferden sonraki kaçıncı gün ve sat kaçtı ben de pazartesi gideyim bakalim
Transferden sonra 18.günüm canım. SAT 7 Ocaktı. Belki vajinal baksa daha detaylı görürdu herseyi ama nedense korktum bişi olur diye.bir de ultrason kağıdının üst kısmında 11.8cm yazio...onu sormayı unuttum acaba kese boyutu mu rahim kalınlığı mı diye..

Canım hayırlı olsun. Çok sevindim darısı başımıza inşallah.
Amin inşaAllah canım..ama inan için rahatlamiyor..bu kez de kalp atışları duyulacak mı telaşı başlıyor..transfer gününe göre 5+2 sayılıyor..demek bu dönemlerde göbekten görülüyor canım

Amin inşaAllah canım..ama inan için rahatlamiyor..bu kez de kalp atışları duyulacak mı telaşı başlıyor..transfer gününe göre 5+2 sayılıyor..demek bu dönemlerde göbekten görülüyor canım
Valla benim son adet tarihim 10 ocak canim. Dusuk başlamıstı deger sanırım daha gec gozukecek. Pazartesi görünür inşallah.

Masallah canim ya neguzel :) arkadaslar sizinde karin agriniz oluyormu ? benim alt karnimda agri var normaldir degilmi ? pazartesi sabahtan gidicem insallah degerim artmistir.

günaydınn güzel hamişler:) burası öğretmenler odası gibi, ben de ingilizce öğretmeniyim, ama coğumuzun öğretmen olması normal cünkü tedavimizi hepimiz olabildiğince yarıyıl tatiline getirdiğimiz için ekim anneleri olucaz inşallah:) karın altı bölgemde benimde zaman zaman az bir ağrı oluyor birazda belde, bide su gibi akıntı zaman zaman bende de oluyor, bu hafta hepimiz yine aynı heyecanı yaşıyoruz inşallah güzel haberler alıcaz...

Canım keseyi gördün mü?

Ben de carsamba gidicem. Insallahh sorun sikınti yoktur. Arkadaslar lutfen birbirimizi dualarimizda eksik etmeyelim. Allahim hepimize saglikli gebelikler saglikli dogumlar saglikli bebekler versin insallah canlarim

Her zaman dualarımdasınız kızlar. Hepiniz. Insallah sağlıklı bebeklerimiz olur. Hiç bitmiyor heyecanımız. Allahım yardım etsin hepimize.

Ay kizlar ben bugun nasil sinirliyum anlataman..niye boyle oldum ki..sizlerde durumlar nasil bayanlarrrr????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…