- Konu Sahibi meleklercenneti
Kizlar progynex ile clexane ayni anda vurulsak birsey olur?benim esim yapiyordu.progynex sabah 9 da clexane in igneyi 12 de yapiyorduk.okul vakti olunca ikisi bir arada vurulsak olur mu?sizler nasil yapiyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy sinirden bahsetme cnm ya. Ben inanilmaz gerginim. Zavalli kocam :-( bugun gelmiskarnima dayan yavrum 9 ay sonra kurtaricam seni diyo. Her seye insan tepki mi verir ya . Bi alem oldumAy kizlar ben bugun nasil sinirliyum anlataman..niye boyle oldum ki..sizlerde durumlar nasil bayanlarrrr????
ayy sinirden bahsetme cnm ya. Ben inanilmaz gerginim. Zavalli kocam :-( bugun gelmiskarnima dayan yavrum 9 ay sonra kurtaricam seni diyo. Her seye insan tepki mi verir ya . Bi alem oldum
Ben de aynı canım hemen her şeye öfkeleniyorum.Ay kizlar ben bugun nasil sinirliyum anlataman..niye boyle oldum ki..sizlerde durumlar nasil bayanlarrrr????
Masallah canim degerin gayet guzel. Mevlam tamamina erdirip kucagina da almayi nasip eder insallahhhSelamun aleykum herkese rabbim 4 yılın sonunda mucizemi verdi bana binlerce şükürler olsun 12.gün değerim 108 çıktı bi sonraki test günüm salı günü Allah nasıp ederse sizce değerim iyi demi düşmez ınşallALLAH bebeğim bana tutunur bırakmaz beni ve hepimizide :-(
Gunaydin guzel anne adaylari biz doktorumuza gidiyoruz kalp sesi duyariz insallah hic bir belirtim olmadigindan bebegi cok merak ediyorum 7+4 olduk bugun
canım senin değerler kaçtı bende merak ediyorumda ???Ben de cok korkuyorum. Var mi? Benimle mi? Gecen gun idrar testi yaptim dayanamayip. Persembe kontrolum. Bi de tek mmi cift mi diye merak ediyorum. Sonuclarin normal yuksek ihtimal tek dedi doktor ama beynim hicbi sey algilamiyo
Selamun aleykum herkese rabbim 4 yılın sonunda mucizemi verdi bana binlerce şükürler olsun 12.gün değerim 108 çıktı bi sonraki test günüm salı günü Allah nasıp ederse sizce değerim iyi demi düşmez ınşallALLAH bebeğim bana tutunur bırakmaz beni ve hepimizide :-(
Canim Allah hayirli etsin saglikla buyusun.bebeginAllah razı olsun ınşallALLAH artar cümlemizinmide saglıcakla kucağımıza almak nasıp olur Allah'ın izniyle