2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kizlar progynex ile clexane ayni anda vurulsak birsey olur?benim esim yapiyordu.progynex sabah 9 da clexane in igneyi 12 de yapiyorduk.okul vakti olunca ikisi bir arada vurulsak olur mu?sizler nasil yapiyorsunuz?

Aynen canim.bnim herif de gerildi. Ama napiyim.elimde degil gercekten.gozume batiyo her sey... bi de icimde korku oluyor sanirim kese kalp atisi gormedik ya.. bi garip oluyorum .bi anda parlayiveriyorum
ayy sinirden bahsetme cnm ya. Ben inanilmaz gerginim. Zavalli kocam :-( bugun gelmiskarnima dayan yavrum 9 ay sonra kurtaricam seni diyo. Her seye insan tepki mi verir ya . Bi alem oldum

Kizlar acaba hormonlardan mi nedir bu? Kendimi cok kotu hissediyorum. Kese ve kalp atisi olacak mi diye endişeleniyorum :KK43:

Sakin olun kızlarr:) diyecem de ben de bir sakin olabilsem,dün hamile pantolonu aldim cok rahatmis yahu,üst kısmı bayagi bos kaliyor ama neyse artik benim ki de heves işte:))

Ya neden sakin olmak mümkün olmuyor acaba? Az önce hiçbir şey yokken ağladım saçma sapan. Yarın inşallah keseyi görüp rahatlarım kızlar. İyi şeyler düşünmek istiyorum.

Selamun aleykum herkese rabbim 4 yılın sonunda mucizemi verdi bana binlerce şükürler olsun 12.gün değerim 108 çıktı bi sonraki test günüm salı günü Allah nasıp ederse sizce değerim iyi demi düşmez ınşallALLAH bebeğim bana tutunur bırakmaz beni ve hepimizide :-(

Selamun aleykum herkese rabbim 4 yılın sonunda mucizemi verdi bana binlerce şükürler olsun 12.gün değerim 108 çıktı bi sonraki test günüm salı günü Allah nasıp ederse sizce değerim iyi demi düşmez ınşallALLAH bebeğim bana tutunur bırakmaz beni ve hepimizide :-(
Masallah canim degerin gayet guzel. Mevlam tamamina erdirip kucagina da almayi nasip eder insallahhh

Gunaydin guzel anne adaylari biz doktorumuza gidiyoruz kalp sesi duyariz insallah hic bir belirtim olmadigindan bebegi cok merak ediyorum 7+4 olduk bugun

maşallah canım maşallah Allah nazarlardan saklasın kucağına almayı nasip etsin gayet güzel değerin kat katta artıcak Allah'ın izniyle ...:nazar:

X