2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Bennn bu topigi kacirmisimmm :-( hayirlisyla ben dee ekimde melegimle tanisacagim. 27 ocakta transfer olmustu. Bu arada fark ettim ki ekimde meb epey ogretmen kaybedecek;-) kizlar kasikklarim cok agriyor benim ya okuldan geldigimden beri dinleniyorum ama surekli baski halinde. Dar da giyinmiyorm ozellikle dikkat ediyorum, okulda da genelde oturuyorum ama agrim da dinmiyo ya acaba bi sey mi oldu :-(
Canim ya içini ferah tut bendede var o agrilar dinlenmeye calis evde ayaklarinin altina yuksek yastik koy dinlen insallah Hepimizin hersey yolunda gider .

Bende ayni dertten muzdaribim ama sikayetci degilim :) kizlar benim sanki midemde hafif bulantilar basladi alt karnimdada bi agri var sola dogru insallah hersey yolundadir pazartesi gidicem kismetse cok dikkat edin ilk 3 ay uzanmayin agir kaldirmayin insallah keseyi gormek kalp atisini gormek nasip olur arkadaslar hepimize..

Günaydın B'nde Ekim annesi olucam inşallah 13 ocakta transferim oldu hesaplayıcılrda 1 Ekim görünüyor ama kontrolde doktor 5 Ekim dedi 9 Şubat'ta ilk kontroldü kese kalp atışı hepsini bir arada gördük 6+4 olmamız gerekiyordu ama 6+o çıktık bnm kontrolden 1 hafta önce aşırı midem bulanmaya başladı halada devam ediyor özelliklede sabahları

Günaydın B'nde Ekim annesi olucam inşallah 13 ocakta transferim oldu hesaplayıcılrda 1 Ekim görünüyor ama kontrolde doktor 5 Ekim dedi 9 Şubat'ta ilk kontroldü kese kalp atışı hepsini bir arada gördük 6+4 olmamız gerekiyordu ama 6+o çıktık bnm kontrolden 1 hafta önce aşırı midem bulanmaya başladı halada devam ediyor özelliklede sabahları
Maşallah maşallah ne güzel canım pıt pıtlarıda duymuşsun.benim daha 5 haftalık çıkıyo daha bulantı falan yok hatta hiçbişiy yok. :nazar:

Hoşgeldin aramiza,biz de hayirlisiyla biz de kese ve kalp atışlarini görüp duysaydık

Kızlar gebelik takibini tüp bebek doktorunuzda mi yaptiracaksiniz,ben hala kararsızım,tüp bebek devami olarak hala ilac kullaniyorum,ne yapacağımı şaşırdım,merkeze gittikçe tedavi süreci gözümün önüne geliyo,sanki daha da stres oluyorum :KK43:

Kızlar gebelik takibini tüp bebek doktorunuzda mi yaptiracaksiniz,ben hala kararsızım,tüp bebek devami olarak hala ilac kullaniyorum,ne yapacağımı şaşırdım,merkeze gittikçe tedavi süreci gözümün önüne geliyo,sanki daha da stres oluyorum :KK43:
Ben yaptırmıcam canım hastaneye gidip gelmek istemiyorum biraz daha onlar takip etsin normal dedikleri zaman iyi bir doktorun muaynehanesine gitmeye başlıcam...

Kızlar merhaba En Büyük TÜRKİYE dayanamadım bugün arkadaşlarımla doktora gittim..eşim şehir dışında süpriz yapmak istedim..kendi Dr.um 28 inde cagirmisti.zaten daha sonrada muayene etmiyor..ben de daha sonra devam etmeyi düşündüğüm Dr. a gittim. 2 tane kese görüldü :nazar: 1 tanesi daha küçük..vajinal muayene istemedim.belki bişey olursa diye.dr vajinal baksaydik belki kalp atışı bile duyulurdu dedi. Iki kese görünen arkadaşlar sizlerin de bir kesesi küçük mü?

Kızlar merhaba En Büyük TÜRKİYE dayanamadım bugün arkadaşlarımla doktora gittim..eşim şehir dışında süpriz yapmak istedim..kendi Dr.um 28 inde cagirmisti.zaten daha sonrada muayene etmiyor..ben de daha sonra devam etmeyi düşündüğüm Dr. a gittim. 2 tane kese görüldü :nazar: 1 tanesi daha küçük..vajinal muayene istemedim.belki bişey olursa diye.dr vajinal baksaydik belki kalp atışı bile duyulurdu dedi. Iki kese görünen arkadaşlar sizlerin de bir kesesi küçük mü?
Ayyy ne güzel bir haber,en azindan keseleri gördün maşallah canim,herşey yoluna girecek ins

Canimm Allah hayirli ugurlu etsin tatlim. Inşallah kalp atislarini duymak da nasip olur insallah. Bisey sorcam senin bhcg degerlerin kac cikmisti tatlim:)

Hadi hayırlısı olsun maşallah. :nazar:

Canimm Allah hayirli ugurlu etsin tatlim. Inşallah kalp atislarini duymak da nasip olur insallah. Bisey sorcam senin bhcg degerlerin kac cikmisti tatlim:)
Amin Canımmm çok teşekkür ederim cumlemize nasip etsin inşallah. .10.gün değerim 383.6 çıktı. 12.gün değerim 780.07 idi. Bidaha da yapmadım canım

X