- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
-
- Konu Sahibi meleklercenneti
Gözün aydın devamı da ayni şekilde sorunsuz olsun.Kızlar keseyi gördüm geldim maşallah doktor çok güzel yerleşmiş dedi,14 ekim 2015 gibi doğacakmiş inş
Simdi sira bekliyorum tup bebek doktorum 12. Haftadan sonra bakmiyor normal hastanemize devam edebilirsiniz ama tup bebek merkezinde uygun olmuyor diye anlatmisti biz bugun pit pitlari duyup yeni doktor arayalim diye plan yaptik
gözün aydın canım .Allah kucağına almayı nasip etsin.HAdi sen birazcık rahatladın.:)Kızlar keseyi gördüm geldim maşallah doktor çok güzel yerleşmiş dedi,14 ekim 2015 gibi doğacakmiş inş
Canık gozun aydın. Insallah her ssy guzel gider. Degerin gayet guzel. Boyle devam edecek insallah. Kalbini ferah tut. Bol bol dua et.Selamun aleykum herkese rabbim 4 yılın sonunda mucizemi verdi bana binlerce şükürler olsun 12.gün değerim 108 çıktı bi sonraki test günüm salı günü Allah nasıp ederse sizce değerim iyi demi düşmez ınşallALLAH bebeğim bana tutunur bırakmaz beni ve hepimizide :-(
Ayyy canim benim gozun aydin insallahhh :) Masallah Allah nazarlardan saklasin canim.kan verdin mi bugun? Bi de 5+2de mi gordun canim? Ne zaman gordun?Kızlar keseyi gördüm geldim maşallah doktor çok güzel yerleşmiş dedi,14 ekim 2015 gibi doğacakmiş inş
Sagol canim ,darisi bekleyenlere inşallah,kan vermedim bugün,kese rahmin en güzel yerine yerleşmiş dedi doktor,icinde gri nokta gibi bebiş de vardigözün aydın canım .Allah kucağına almayı nasip etsin.HAdi sen birazcık rahatladın.:)
bugün kan verdinmi canım sonuç ne çıktı verdiysen ??
Canim peki kalp atisi icin ne zaman cagirdilar seni?Sagol canim ,darisi bekleyenlere inşallah,kan vermedim bugün,kese rahmin en güzel yerine yerleşmiş dedi doktor,icinde gri nokta gibi bebiş de vardi
Yok canim kan vermedim,gerek yok dediler,karından ultrason baktilar,direkt bebeğin doğum tarihini söyledi 14 ekim:)Ayyy canim benim gozun aydin insallahhh :) Masallah Allah nazarlardan saklasin canim.kan verdin mi bugun? Bi de 5+2de mi gordun canim? Ne zaman gordun?
Gözun aydın canım. Ben de ögleden sonra gideceğim ama erken mi ki. Senin degerlerin daha yuksekti.Kızlar keseyi gördüm geldim maşallah doktor çok güzel yerleşmiş dedi,14 ekim 2015 gibi doğacakmiş inş
ayy ne mutlu sana ve meleğine canım.Sagol canim ,darisi bekleyenlere inşallah,kan vermedim bugün,kese rahmin en güzel yerine yerleşmiş dedi doktor,icinde gri nokta gibi bebiş de vardi
2 hafta sonra inşCanim peki kalp atisi icin ne zaman cagirdilar seni?
Canim gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar keseyi gördüm geldim maşallah doktor çok güzel yerleşmiş dedi,14 ekim 2015 gibi doğacakmiş inş
Burada gebelik takibi yaptirmak isteyip istemedigimi sordular ben 3 ay en azindan tüp bebek doktorumda devam etmek istiyorum,rutine oturursa ins o zaman hastane değiştiricemayy ne mutlu sana ve meleğine canım.Hadi bakalım sıra pıt pıtlarına geldi. Ona ne zaman gün verdi canım ??Birde ne zamana kadar burada kontrlünü yaptırcakkmışsın hiç bilgi verdilermi ???Biz geride kalıp henüz görmeyenler çok sorduk sana ama merak işte bizimkide.:)
o iğne banada yapıldı.sana ne için yapıldı?kızlar proluton depot iğne fena yaptı beni iğne yapılan yer sinek ısırığı gibi kabarmış ne yapmalıyım
Düşük önleyici olduğu icin haftada bir vurucakmışimo iğne banada yapıldı.sana ne için yapıldı?