2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

A akimel anladım canım teşekkürler.her şey gönlünce devam etsin. Ben de perşembe gideceğim kalp atışı için. Haberlerini bekliyoruz doktordan sonra:)
Simdi sira bekliyorum tup bebek doktorum 12. Haftadan sonra bakmiyor normal hastanemize devam edebilirsiniz ama tup bebek merkezinde uygun olmuyor diye anlatmisti biz bugun pit pitlari duyup yeni doktor arayalim diye plan yaptik

Canık gozun aydın. Insallah her ssy guzel gider. Degerin gayet guzel. Boyle devam edecek insallah. Kalbini ferah tut. Bol bol dua et.

gözün aydın canım .Allah kucağına almayı nasip etsin.HAdi sen birazcık rahatladın.:)
bugün kan verdinmi canım sonuç ne çıktı verdiysen ??
Sagol canim ,darisi bekleyenlere inşallah,kan vermedim bugün,kese rahmin en güzel yerine yerleşmiş dedi doktor,icinde gri nokta gibi bebiş de vardi

Sagol canim ,darisi bekleyenlere inşallah,kan vermedim bugün,kese rahmin en güzel yerine yerleşmiş dedi doktor,icinde gri nokta gibi bebiş de vardi
ayy ne mutlu sana ve meleğine canım.Hadi bakalım sıra pıt pıtlarına geldi.Ona ne zaman gün verdi canım ??Birde ne zamana kadar burada kontrlünü yaptırcakkmışsın hiç bilgi verdilermi ???Biz geride kalıp henüz görmeyenler çok sorduk sana ama merak işte bizimkide.:)

Burada gebelik takibi yaptirmak isteyip istemedigimi sordular ben 3 ay en azindan tüp bebek doktorumda devam etmek istiyorum,rutine oturursa ins o zaman hastane değiştiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…