2015'in Son Anneleri :)

bu hızlı kilo alımı beni endişelendiriyor hergün tartıya çıkmasam iyi olacak sanırım :) görünüşte öyle kilolu gözükmüyorum ama anlamadım 60 la başladım şu an 65 im daha bunun 18 haftası daha var

Vücudumuz su da tutuyor sadece yağ değil, dikkat edeceğiz tabi ama bu işin doğasında var kilo :)

Sağol kuzucuum, tatildeyim, dönüşte eklerim, şimdi cepten zor olacak . Bu arada Hoşgeldin topiğimize

Kızlar yarın detaylı ultrasona giriyorum nasipse..
Herkesten bol dua bekliyorum, inşallah bir sorun çıkmaz..

Tatlıyı ara öğün olarak yesen günde bir defa, bi de hafif tatlılar tercih etsen yeterli gelmez mi??
Aslında oyleyim awencimm çok tatlı yemediğimden normalde çaya vs. Koymadığımdan canımın çekmesi çokmuş gibi geliyor normalde tatlı duşkunluğum yok bu durumda hamilelikten herhalde:)

Hayırlı haberler al inşallah dualarım seninle :)

Inşallah canım. .Benım de 25 inde nasip se bu arada kaç haftalıksın. Ben 23 haftanın içindeyim acaba geç mi kaldım

Çok sağolun kızlar bugün girdik detaylı usg ye bir sıkıntı çıkmadı çok şükür..
Her şey normalmiş.. Dualarınız için teşekkür ederim..
kokulukalem canım ben de 23+5 de yaptırmış oldum. 26. haftaya kadar yaptırılabiliyor, doktorum söylemişti.

Kocaeli'de olan arkadaşlara bilgi olsun, Kocaeli Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde yaptırdım ben.
Ücret ödemedim, perinatoloji uzmanı bir kadın doktor baktı, çok detaylı bilgi vermedi, ben sordukça zorla cevapladı, ondan dolayı pek memnun kalmadım ama her yerini dikkatle inceledi.

Kızlar dün prof dr recep has a gittim ayrıntılı ultrason için Allah a çok şükür herşey yolunda kızım çok iyi. Ama adet günüme göre 1 hafta geriden geliyormuş eski ultrason görüntüleri ile karşılaştırıcak belki de geç döllenme olmuştur dedi. Çok memnun kaldım çok güzel inceledi. Şekeri tamamen kesmemi ve protein ve sebze yememi söyledi. Rabbim evlatlarımız kucağımıza almayı nasip etsin

listede tarçın yazıyor ama tarçın hamilelikte tüketilmez yazıyor her yerde bu listeyi uyguluyorsan dikkat et derim.

Kızlar nasılsınız bakalım? Kimseden ses çıkmıyor ne zamandır..
Bugün 180 günümüz geride kaldı oğluşumla, son 100 güne geldik
Artık ufacık bir iş yapsam bile çok yoruluyorum, yürüdüğüm zaman da kasıklarıma ağrı giriyor, dinlenince geçiyor
Siz de durumlar nasıl?

evet aralık anneleri çok yorgun galiba :) Aynı ağrılar bendede var çok yürüyünce bütün vücudum ağrıyor özellikle belim

Şeker yüklemesi hakkında düşünceleriniz???
ben de kararsızdım bu konuda, ve sırf bu yüzden doktorumun yönlendirmesine ihtiyaç duydum, o yaptırmam taraftarıydı ve ben de yaptırdım rahatladım temiz çıktı şükürler olsun.

çok haklısın cnm, işin içine duygular giriyorsa birileri bir şekilde sömürmeye hazırdır zaten hep

valla kimi elma aromalı bi içecek dedi, kimi lezzetsiz dedi, her hastanede farklı bi formda sunuyorlar demek ki. bana bildiğin içinde şeker eritilmiş ılık su verdiler. evet midemi bulandırdı birazcık aç karnına içince. sonuç temiz çıktı şükür.

bnm dr da aynı karşılaştırmayı yapmıştı, portakal suyu vs.. 1 su bardağı kadar müthiş şekerli ılık su içtim.

ben aşımı oldum hiç birşey hissetmedim ama bakalım önümüzdeki saatlerde ne olacak :)

geçmiş olsun canım :) bende aşı olurken hiç bişi hissetmedim sonradan hafif sızladı. gecede kolumun üstüne yattım ama sakın sen kolunun üstüne yatma çok acıyo :)
ben de bugün ikinci aşımı oldum kızlar, bir sonraki aşı mart ayında kısmetse tamamlamayı istiyorum.

bayıldım cnm ne güzel düşünmüşsün, çok tatlı bir detay bu

bildiğim kadarıyla hastanede doğduğu tarih kayda geçiyor ve değiştirme şansın olmuyor. ama yanlış biliyor olabilirim elbette. ben her durumda doğduğu günü yazdırmayı düşündüğüm için araştırmadım bu konuyu, bilgim taze değil yani.

cnmmm döndüm tatilden, nihayet vakit buluyorum ara ara girmeye, tekrar teşekkür ederim. ve hemen ekliyorum

dr.um sırt üstü yatmak konusunda 30. haftaya kadar bi sıkıntı olmadığını söyledi. şahsen ben sağ, sol, sırt üstü ve bazen yarım yüz üstü sayılabilecek bi pozisyon var ya öyle de yatıyorum bazen.

ay sürprize bak seeen, oyun oynamayı seviyor ufaklık demek hayırlı olsun cnm! hemen ekliyorum listeye.

ben çok kılo aldım ya 6 kılo aldım toplamda doktor kılo alma dedı bana. bende de oturmaktan bel ağrısı oluyo son 16-17 hafta kaldı
cnm neden kendine bi gebelik takvimi yapmıyorsun, daha rahat takip ederiz birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…