2015'in Son Anneleri :)

Kızlar nasılsınız uzun zamandır kimse yazmıyor. Ya sizde de miğde yanması ve kabızlık var mı . Ben miğde yanmasından uyuyamıyorum geceleri boğazıma acı su geliyor napcam böyle sizde de oluyo mu
bende kabızlık yokda mide yanması var geceleri özellikle, onun içinde süt içiyorum süt çok iyi geliyor:)

hoşgeldin :) sağlıkla kucağına al inşallah oğluşunu :) tetanoz malesef bazı bünyelerde böyle yapıyor, bende olmadı ama yaşayan arkadaşlar çok bu durumu:) napalım herşey bebeklerimiz için

bende kabızlık yokda mide yanması var geceleri özellikle, onun içinde süt içiyorum süt çok iyi geliyor:)

Neler denedim bi bilsen 7 den sonra hiç bişi yemiyorum dikkat te ediyorum ama faydası yok miğdem çok yanıyor. Bide ne zaman uyumaya gitsem sürekli tuvalete gidiyorum gece 4-5 kez gidiyorum bu aralar başım da çok ağrıyor acaba bi rahatsızlığım mı var. Yarın randevu aldım Dr danışın bütün tahlillerimi yeniden yaptıracağım umarım bişi çıkmaz

hoşgeldiiiiiiin hayırlı olsun, ilk gebeliğin mi? ilk sayfada tablomuz var, katılmak istersen oradaki bilgilerini buraya yazman yeterli ben de dün oldum ikinci tetanos aşımı. oğluşuna isim düşündünüz mü?

demir ilacı ne kullanıyorsun cnm sen? ben gyno ferro sanol kullanıyorum, gece yatarken içiyorum. bu yüzden sütümü gece içemiyorum artık gündüz içiyorum 1 bardak mecbur.

kızlar, aramızda hamile yastığı kullanan var mı?

Merhaba tesekkur ederim evet canim ilk hamileligim yeni oldugum icin ankete nasil katilicam senin yazdigini nasil kopyaliycam onu bile bilrmiyorum :-D ay 25+2 oldum daha hala isimde kararsizim ya

Sanirim s

Evet katilmak cok isterim ilk hamileligim yaz 24+4 dogum kontrol hapini kullanmama ragmen hamile kaldim benim oglusum inatci biraz heralde :) yasim 26 boyum 1.75 kilom 70 normal dogum istiyorum Allah kismet ederse dogumumu balikesirde yapicam

Merhaba tesekkur ederim evet canim ilk hamileligim yeni oldugum icin ankete nasil katilicam senin yazdigini nasil kopyaliycam onu bile bilrmiyorum :-D ay 25+2 oldum daha hala isimde kararsizim ya
bak öğrenmişsin cnm alıntı yapmayı maşallah, 1 gün var aramızda.

bilgiler için teşekkürler, hemen ekliyorum cnm

Karnımda ve bacaklarımda çatlak oluşmaması için SebaMed'in çatlak karşıtı kremini kullanıyorum. Nemlendirmesi açısından da memnunum. Fakat şuan bir sorunum var karnım müthiş kaşınıyor Çok fazla kaşıyıp cildime zarar vermekte istemiyorum amma dayanamıyorum Bazen de kızarıyor (bu sanırım cildimin hassaslığından diğer bölgelerimde de öyleyim biraz kaşıdığımda kızarırım bir süre). Merak ediyorum sizlerinde böyle bir sorunu var mı ?

benim henüz kaşıntım yok bende her duştan sonra bebe yağı kullanıyorum sanki iyi geliyor gibi ama bakalım zamanla anlıcaz iyimi değilmi çatlamaya müsait bir vücut yapım var bacaklarımda eskiden kalma çatlak izlerimde var karnım çatlamazsa bebe yağı sayesindedir diyebilirim :)

mide yanmasına dayanamıyacak gibiysen doktoruna danış belki mide ilacı vs. verir hamileliğinde kullanna arkadaşlarım var canım...sık tuvalete gitmeni mutlaka danış idrar yolları enfeksiyonu ile alakalı olabilir ama korkma ilaçla hemen engelleniyor. ilk gebeliğimde yaşamıştım... doktor sonrası bizide bilgilendir

demir ilacı ne kullanıyorsun cnm sen? ben gyno ferro sanol kullanıyorum, gece yatarken içiyorum. bu yüzden sütümü gece içemiyorum artık gündüz içiyorum 1 bardak mecbur.[/QUOTE]
bende gyno ferro kullanıyorum sabah ve ikindi kullanıyorum iki tane kullanıyorum.. akşama bırakmıyorum süt içebilmek iiçin canım

Nasil da denk gelmis dimi :))) allah bir avazda kurtarsin hepimizi insallah bugun asiri mide sisligi sorunu cekiyorum su icsem gaz yapiyor sana da oluyor mu boyle seyler cnm?
bnm gaz sorunum ya da şişlik, mide yanması vs. türünden sorunlarım yok şükür. tek sıkıntım kabızlıkkk

Rahmetli anaannem kaşıntı olursa avuç içiyle, elin topuğuyla okşar gibi kaşımamı söylerdi ya da çimdikler gibi yaparak. Ama asla tırnaklarla değil. Ben dün watsons'tan bio-oil yağ alıp ona başladım. Düne kadar JB ve kakako kremi kullanıyordum sadece. Artık hangisi elime geçerse onu sürerek kalan süreyi tamamlamayı planlıyorum.

ben de gyno ferro kullanıyorum sabah ve ikindi kullanıyorum iki tane kullanıyorum.. akşama bırakmıyorum süt içebilmek için canım
aa neden 2 tane? bi de ilaçtan sonra en az 2 saat bişey yiyip içmemek lazımmış ya o yüzden gündüz içmeye cesaret edemiyorum ben gün içinde sürekli atıştırıyorum çünkü sen nasıl yapıyorsun ki?

aa neden 2 tane? bi de ilaçtan sonra en az 2 saat bişey yiyip içmemek lazımmış ya o yüzden gündüz içmeye cesaret edemiyorum ben gün içinde sürekli atıştırıyorum çünkü sen nasıl yapıyorsun ki?[/QUOTE]

canım kan değerlerim düşük 2 aydır bu şekilde kullanıyorum biraz yükselmiş buay aynı şekilde devam ediceğiz... ben saatli besleniyorum kahvaltıdan 2 saat sonra 10.00 gibi 1 tane içiyorum 1 saat çay kahve süt süt ürünü vs. almıyorum... sonra serbestim... öğleden sonra ara öğünden iki saat sonra 6.30 gibi içiyorum 1 saat bişey yemiyorum sonra akşam yemeği o şekilde devam ediyorum..

bende kaşıntı başladı...gerilmeden dolayı oluyor nemlendirince geçiyor benim kaşıntılarım :)
cilt hassasiyeti olabilir benim ilk gebeliğimde bebeyağı kullanmıştım ilk ...alerji yapmıştı sanırım cildim yağlı olduğundan sonra sebamed in sıkılaştırıcı nemlendirici bir losyonunu kullanıp çok memnum kalmıştım ...o kremi bulamadım bu kez babydream in kremini denedim aralarında hiç fark yok bundanda çok memnun kaldım...

anladım cnm sağol, geçen cumartesi kan tahlili yapıldı bnm de düşük çıktı, toplamda 3 haftadır kullanıyorum bu ilacı. doktorum düzenli olarak devam etmemi söyledi sadece.

Folklor cim benimki erkek bebek ( ayrintili ultrosonda belli oldu seker yuklemesi sirasinda ) ve 17 Kasım sezeryan tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…