2015'in Son Anneleri :)

hoşgeldin cnmcnım ekledim bile. sen mi istiyorsun sezeryan olmasını?
Hoş buldum canımmm ilk hamileligimde mecburen sezeryan oldum 8 sene geçti ilkinde normal doğumu çok istedim olmadı bu sefer normal doğumdan ödüm kopuyor başaramamış gibi geliyor sezeryan im çok rahat ve güzel geçmişti ama bu sefer bayılıp ayilamamaktan korkuyorum anlayacağın karmakarisigim

birde sizlere bişey sormak istiyorum diğer topiktede yazdım ama cevap alamadım yazışmalar çok yoğun sanırım ondan gözden kaçıyor herkes ayrıntılı ultrason yaptırdımı nasıl oluyor? genelde nekadar ödediniz ? ben haftaya yaptırıcam radyoloji bölümü yapacakmış, özele gidicem..

Ben buradan ekledim bilgilerimi folikcim :)
normal yolla - kız - 35 - 1,65 - 59 - antalya / yaşam hastanesi - sezeryan (ilki sezeryan olduğu için büyük ihtimal)
bir önerim var isim belirlendiyse bebişlerin isimlerini ve kaçıncı çocuğumuz olduğunu da ekleyelim mi listeye?

Bende özel bi yerde yaptıracağım Şişli de Prof. Recep has var ona gidicem ayrıntılı ultrason için 25 ağustos a randevu aldım. 450 tl dediler ama indirim yaparlar herhalde

Bende özel bi yerde yaptıracağım Şişli de Prof. Recep has var ona gidicem ayrıntılı ultrason için 25 ağustos a randevu aldım. 450 tl dediler ama indirim yaparlar herhalde
baya fazlaymış ama prof. olduğu içindir, antalyada bir prof varmış 350 tl dediler ama çok emin olamadım ...

baya fazlaymış ama prof. olduğu içindir, antalyada bir prof varmış 350 tl dediler ama çok emin olamadım ...

Evet gerçekten çok fazla. Ben geçen sene bebeğimi kaybettim anne karnında kordon düğümlenmesi sonucu. Bu yüzden ayrıntılı ultrason u bi Prof. Yapsın istiyorum. Tabiki takdiri ilahi herşeyin hayırlısı. Ama içim rahat etsin istiyorum.

Canım ben bugün yaptırdım, radyoloji doktoru yapıyor, bebekle ilgili ölçümler yapıyor,normal ultrasondan ne farkı var, fazladan nelere bakıyorlar bilmiyorum, ben de özele yaptırdım 47 tl ödedim

Canım ben bugün yaptırdım, radyoloji doktoru yapıyor, bebekle ilgili ölçümler yapıyor,normal ultrasondan ne farkı var, fazladan nelere bakıyorlar bilmiyorum, ben de özele yaptırdım 47 tl ödedim
aa nerdesin cnm sen istanbulda değilsin bence ben de bugün yaptırdım, temiz çıktı şükür.

özel tıp merkezinde yaptırdım bugün, 325 tl ödedik. perinatolog yaptı.

hoşgeldin cnm ekliyorum hemen.

takdiri ilahi tabiki canım benim kaygını anlıyorum allahım bebişine sağlık versin sağlıkla kucağına al inşallah :)

çok iyi fiyatmış gerçekten ama antalyada 150 tl altında bulamadım, birde bişey sorucam ne kadar sürdü tarama? duyduğuma göre bazı yerler 10-15 dk da bitiyormuş, bazıları 1 saat bakıyomuş sadece kalbi için 10-15 dk harcıyormuş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…