yaş ve boy bilgilerin eksik sadece cnm. bi ara yazarsan onları da ekleyelim.canım benı de eklermısın hamilelik doğal cinsiyet kız başlangıç kilo 69 şehir istanbul doğum şekli sezeryan. teşekkür ederim :)
Hoş buldum canımmmhoşgeldin cnmcnımekledim bile. sen mi istiyorsun sezeryan olmasını?
eline sağlık liste bende baralık anneleri olarak bizde böyle bişey yapsak nasıl olur diyecektim çok güzel olmuş rica etsem benide eklermisin :) özeldenmi bilgileri atayım sanahu huu kimse yok muu
teşekkürler, ben iki yer ile görüştüm antalyada ikiside 150 tl fiyat verdi bakalım 3-4 gün önceden randevu almamı söylediler yoğun oluyormuş :)esenler medipol 135 tl bende cumartesi yaptıracağım :)
Yaş 27 boy 1.67 canımyaş ve boy bilgilerin eksik sadece cnm. bi ara yazarsan onları da ekleyelim.
Bende özel bi yerde yaptıracağım Şişli de Prof. Recep has var ona gidicem ayrıntılı ultrason için 25 ağustos a randevu aldım. 450 tl dediler ama indirim yaparlar herhaldebirde sizlere bişey sormak istiyorum diğer topiktede yazdım ama cevap alamadım yazışmalar çok yoğun sanırım ondan gözden kaçıyor herkes ayrıntılı ultrason yaptırdımı nasıl oluyor? genelde nekadar ödediniz ? ben haftaya yaptırıcam radyoloji bölümü yapacakmış, özele gidicem..
baya fazlaymış ama prof. olduğu içindir, antalyada bir prof varmış 350 tl dediler ama çok emin olamadım ...Bende özel bi yerde yaptıracağım Şişli de Prof. Recep has var ona gidicem ayrıntılı ultrason için 25 ağustos a randevu aldım. 450 tl dediler ama indirim yaparlar herhalde
baya fazlaymış ama prof. olduğu içindir, antalyada bir prof varmış 350 tl dediler ama çok emin olamadım ...
Canım ben bugün yaptırdım, radyoloji doktoru yapıyor, bebekle ilgili ölçümler yapıyor,normal ultrasondan ne farkı var, fazladan nelere bakıyorlar bilmiyorum, ben de özele yaptırdım 47 tl ödedimbirde sizlere bişey sormak istiyorum diğer topiktede yazdım ama cevap alamadım yazışmalar çok yoğun sanırım ondan gözden kaçıyor herkes ayrıntılı ultrason yaptırdımı nasıl oluyor? genelde nekadar ödediniz ? ben haftaya yaptırıcam radyoloji bölümü yapacakmış, özele gidicem..
aa nerdesin cnm sen istanbulda değilsin benceCanım ben bugün yaptırdım, radyoloji doktoru yapıyor, bebekle ilgili ölçümler yapıyor,normal ultrasondan ne farkı var, fazladan nelere bakıyorlar bilmiyorum, ben de özele yaptırdım 47 tl ödedim
özel tıp merkezinde yaptırdım bugün, 325 tl ödedik. perinatolog yaptı.birde sizlere bişey sormak istiyorum diğer topiktede yazdım ama cevap alamadım yazışmalar çok yoğun sanırım ondan gözden kaçıyor herkes ayrıntılı ultrason yaptırdımı nasıl oluyor? genelde nekadar ödediniz ? ben haftaya yaptırıcam radyoloji bölümü yapacakmış, özele gidicem..
hoşgeldin cnmBen buradan ekledim bilgilerimi folikcim :)
normal yolla - kız - 35 - 1,65 - 59 - antalya / yaşam hastanesi - sezeryan (ilki sezeryan olduğu için büyük ihtimal)
bir önerim var isim belirlendiyse bebişlerin isimlerini ve kaçıncı çocuğumuz olduğunu da ekleyelim mi listeye?
takdiri ilahi tabiki canım benim kaygını anlıyorumEvet gerçekten çok fazla. Ben geçen sene bebeğimi kaybettim anne karnında kordon düğümlenmesi sonucu. Bu yüzden ayrıntılı ultrason u bi Prof. Yapsın istiyorum. Tabiki takdiri ilahi herşeyin hayırlısı. Ama içim rahat etsin istiyorum.
çok iyi fiyatmış gerçekten ama antalyada 150 tl altında bulamadım, birde bişey sorucam ne kadar sürdü tarama? duyduğuma göre bazı yerler 10-15 dk da bitiyormuş, bazıları 1 saat bakıyomuş sadece kalbi için 10-15 dk harcıyormuş ..Canım ben bugün yaptırdım, radyoloji doktoru yapıyor, bebekle ilgili ölçümler yapıyor,normal ultrasondan ne farkı var, fazladan nelere bakıyorlar bilmiyorum, ben de özele yaptırdım 47 tl ödedim
temiz çıkmış sanırım çok sevindim :) darısı başıma :)özel tıp merkezinde yaptırdım bugün, 325 tl ödedik. perinatolog yaptı.