2015'in Son Anneleri :)

Neyse sen tetanoz aşısını atlatmışsın, darısı başımıza artık geçsin gitsin bir an önce..
İnşallah her şey çok güzel geçer canım, sonuçlarını paylaş bizimle

kızlar tetanoz aşısını kaçıncı haftada yaptırdınız ben dün sağlık ocağına gittim gitmeden de aramıştım ama aşıyı yapacak olan hemşire ısrarla yapmadı 21.haftada yapılıyormuş bir daha gelemem işyerinden izin aldım dedim çirkeflik yaptım olmadı iyilikle rica ettim yok yapmadı

valla cnm bnmkini 20. haftada yaptı banada dedi 22 den sonra yapılıyor diye de ben daha ne ara izin alcam dedim zaten izin alamadığım için özele gidiyorum felan devlete bile gidemiyorum dedim öyle dedim böyle dedim yaptırdım o kadında fazla malmış niye yapmıyor

sorma ya bide diyorki doplerden kalbini dinleyelim duyarsak yaparım kalbini duyuyoruz bu seferde kalp atımı bilmem kaçın üstünde olmalı diyor. bide beni korkutuyor aklınca yok aşı tutmaz yok düşük olur

ya yok bee saçmalamış ne alaka yapmamak için cinsler ya dengesiz işine geleni yapmaya çalışıyor sanki izin almak öyle kolay kendileri akşama kadar bitaraflarını büyütüyorlarya sinir oluyorum ya ondan sonra yok niye kayda gelmedin diye azar işitiyorsun nefret geliyor bu insanlardan işin yoksa özele tonlarca para ver niye bu gereksizlerin yüzünden

aynen hafta sonları izinli olanları kimse düşünmüyor millete başını eğip izin almak nasıl bişey bilmiyorlar tabi

Neyse sen tetanoz aşısını atlatmışsın, darısı başımıza artık geçsin gitsin bir an önce..
İnşallah her şey çok güzel geçer canım, sonuçlarını paylaş bizimle

Maalesef biraz kayfim kaçtı açıkçası.. Tüm organlarının gelişimi gayet güzel bulunurken beynindeki su miktarı 8.9 ile 9.5 mm arasında gözlendi. Sınır 10 mm. Doktor değerin aslında normal olduğunu ama aynı zamanda sınıra yakın gördüğü için takip önerdi. Yaklaşık 3 hafta sonra tekrar bakılacak, ilerlemiş mi aynı mı kalmış diye. Çok korkuyorum

aynen hafta sonları izinli olanları kimse düşünmüyor millete başını eğip izin almak nasıl bişey bilmiyorlar tabi
ya sorma sinir oluyorum bi cumartesim var oda özele gitcen el mahkum napcaksın kendileri keyif catsımn bizi düşünen yok

korkma canım dua et mevlam ona yardım eder gecer inşallah ALLAH büyük rabbim sağlıklı şekilde kucaklamanı nasip etsin inşallah sana

doktorun normal demiş korkma bu olayıda çok fazla netten araştırıp kafanı karıştırma benden sana tavsiye çünkü nette çok fazla bilgi kirliliği var sadece dua et ve bekle herşey yoluna girecek inşallah

İnşallah bakalım bekleyip göreceğiz. Teşekkür ederim destekleriniz için.

yani bencede çok büyütüp gözünde kafanı karıştırma senin üzüntün bebeğe yansıyor biliyorsun dimi her yaptığını anlıyor ve hissediyor

Kızlar tetenoz aşısını bugün olacagim şimdi sağlık ocağına gidiyorum. Ben istanbul medipol mega da sezeryan olucam allah izin verirse

Canım sen içini ferah tut, inşallah her şey yoluna girer.. Bol bol dua et, Rabbim korur savunmasız minik meleklerimizi inşallah..

Kızlar tetenoz aşımı oldum şuan sağ kolumu hissetmiyorum. Aşı vurulurken hiçbişey hissetmedim ama 10 dk sonra ağrı başladı. Çok şükür Bebeğimin kalp atışınıda duydum

ne mutlu sana artık bende haftaya yaptıracağım mega medipol çok pahalı diye duydum ama yinede sen bilirsin tabi esenler de muayneye bile ücret almıyorlar diğer testler falanda daha uygun megaya göre tek eksiği yeni doğan ünitesi yokmuş ama onada gerek olursa megaya gönderiyorlarmış hemen

Canım testlerimi devlet hast. Yaptırıyorum sac ede doğum için oraya gidicem sezeryan 1.900 tl dediler. Sana fiyat verdiler mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…