Arkadaşlar ben 22.haftamdayım, pazartesi günü tetanoz aşısını oldum bugün perşembe kolumdaki ağrı yeni hafifliyorBugün de ayrıntılı ultrasona gireceğim 2 saat sonra heyecanım büyük :) Şeker yüklemesini de ordan burdan araştırmalarım ve okumalarımla gereksiz gördüm ama tabi birkaç doktora danışıp fikirlerini almayı düşünüyorum.
Neyse sen tetanoz aşısını atlatmışsın, darısı başımıza artık geçsin gitsin bir an önce..
İnşallah her şey çok güzel geçer canım, sonuçlarını paylaş bizimle
ya sorma sinir oluyorum bi cumartesim var oda özele gitcen el mahkum napcaksın kendileri keyif catsımn bizi düşünen yokaynen hafta sonları izinli olanları kimse düşünmüyor millete başını eğip izin almak nasıl bişey bilmiyorlar tabi
korkma canım dua et mevlam ona yardım eder gecer inşallah ALLAH büyük rabbim sağlıklı şekilde kucaklamanı nasip etsin inşallah sanaMaalesef biraz kayfim kaçtı açıkçası.. Tüm organlarının gelişimi gayet güzel bulunurken beynindeki su miktarı 8.9 ile 9.5 mm arasında gözlendi. Sınır 10 mm. Doktor değerin aslında normal olduğunu ama aynı zamanda sınıra yakın gördüğü için takip önerdi. Yaklaşık 3 hafta sonra tekrar bakılacak, ilerlemiş mi aynı mı kalmış diye. Çok korkuyorum
doktorun normal demiş korkma bu olayıda çok fazla netten araştırıp kafanı karıştırma benden sana tavsiye çünkü nette çok fazla bilgi kirliliği var sadece dua et ve bekle herşey yoluna girecek inşallahMaalesef biraz kayfim kaçtı açıkçası.. Tüm organlarının gelişimi gayet güzel bulunurken beynindeki su miktarı 8.9 ile 9.5 mm arasında gözlendi. Sınır 10 mm. Doktor değerin aslında normal olduğunu ama aynı zamanda sınıra yakın gördüğü için takip önerdi. Yaklaşık 3 hafta sonra tekrar bakılacak, ilerlemiş mi aynı mı kalmış diye. Çok korkuyorum
doktorun normal demiş korkma bu olayıda çok fazla netten araştırıp kafanı karıştırma benden sana tavsiye çünkü nette çok fazla bilgi kirliliği var sadece dua et ve bekle herşey yoluna girecek inşallah
Maalesef biraz kayfim kaçtı açıkçası.. Tüm organlarının gelişimi gayet güzel bulunurken beynindeki su miktarı 8.9 ile 9.5 mm arasında gözlendi. Sınır 10 mm. Doktor değerin aslında normal olduğunu ama aynı zamanda sınıra yakın gördüğü için takip önerdi. Yaklaşık 3 hafta sonra tekrar bakılacak, ilerlemiş mi aynı mı kalmış diye. Çok korkuyorum
bende esenler medipole gidiyorum kokulukalem kaç haftalıksın ?
Amin canım inşallahCanım sen içini ferah tut, inşallah her şey yoluna girer.. Bol bol dua et, Rabbim korur savunmasız minik meleklerimizi inşallah..
ne mutlu sana artık bende haftaya yaptıracağım mega medipol çok pahalı diye duydum ama yinede sen bilirsin tabi esenler de muayneye bile ücret almıyorlar diğer testler falanda daha uygun megaya göre tek eksiği yeni doğan ünitesi yokmuş ama onada gerek olursa megaya gönderiyorlarmış hemen