- 7 Temmuz 2015
- 22
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de 3 kilo oldu, burda bi arkadaş yazmıştı, diyetisyene gittikten sonra hiç kilo almadım diye, ben de gideceğim bu hafta içinde, bakalım ne diyecek, bünyen kilo almaya müsaitse sen de bi görüş istersenAlınan kilolar ne durumda arkadaşlar ben şimdiden bir 6-7 kilo aldım da
Bİ BEN DAHA BNMDE 15 ND E YAA HEYECANLA BEKLİYORUM :)benimde ayın 15inde olacak inşallah heyecanla bekliyorum :)
YAPTIRDIM 1 İNİ AMA ÖLDÜM ÖLDÜM DİRİLDİ 3 4 GÜN AĞRIDAN KOLUMU KALDIRAMADIM DİĞERİDE EYLÜLDE OF YA HİÇ GELSİN İSTEMİYORUM O GÜNtetanoz aşısını yaptırdınız mı kızlar? ben yarın yaptıracağım.
2 HAFTA KADAR OLDU YAPTIRALI VALLA İNANILMAZ ACIYOR AMA YAPACAK BİŞEY YOK OLASİ BİR SIKINTI HALİNDE SEZERYAN OLURSA METAL MALZEMELERDEN BULAŞAN HASTALIKLAR OLMASIN DİYE YAPTIRCAZ NAPALIM BEN SADECE ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRMIYCAM O KESİNevet zaman geçmek bilmiyor sanki bebeğim maşallah hareketli zaten de ne olur ne olmaz çikolatalara boğucam kendimi :) inş bir aksilik çıkmaz bende o ağrıdan korkuyorum ilk aşını ne zaman oldunki sen