2015'in Son Anneleri :)

Bizde detaylı ultrasonu perşembe günü çektireceğiz. Bu gibi önemli tahliller için Koşuyolu Medipol hastaesini ve Dr. Hakan Apaydın'ı tercih ettim, yine öyle olacak. Bakalım hayırlısı heyecan en üst seviyede :)

Hadi hayırlısı, umarım bir sorun yoktur, umarım miniklerimiz turp gibidir. Ben de çok heyecanlıyım. =) Ultrason bağımlılık yapıyor galiba, her hafta doktordayım, kızımı görüyorum ama bir sonraki haftaya kadar feci özlüyorum. Yarını en çok da o yüzden sabırsızlıkla bekliyorum, uzun uzun izleyeceğiz ne güzel. =)

evet bende hep randevu tarihinden erken gidiyorum en fazla iki haftada bir sadece bir kez üç hafta gitmedim oda bir ömür gibi geldi bana acaba iyimi diye

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?
IMG_20150530_222955.jpg IMG_20150530_223003.jpg IMG_20150530_223044 - Kopya.jpg

Alınan kilolar ne durumda arkadaşlar :110: ben şimdiden bir 6-7 kilo aldım da :KK42:
benim de 3 kilo oldu, burda bi arkadaş yazmıştı, diyetisyene gittikten sonra hiç kilo almadım diye, ben de gideceğim bu hafta içinde, bakalım ne diyecek, bünyen kilo almaya müsaitse sen de bi görüş istersen

kızlar kendinizi tutmak zor biliyorum ama ultrasona bu kadar sık girmeyin derim, 5 ayda 3 defa girdim, doktorlar bile tamamen zararsız diyemiyor, ben de inşallah cuma günü gireceğim ayrıntılıya

Kızlar selam :KK31:

Biz dün ayrıntılı ultrasona girdik. Harika bir şeydi. Verdiği pozlardan albüm bile yaptık.
O kadar keyfi yerindeydi ki doktorla bizi cok eğlendirdi cadı kızım :21:
İnşallah sizinkiler de öyle olur. Doktor bana uygun pozisyonları yakalayamassak mola vermemiz gerekebilir demişti.
Şükür yaşamadık o durumu :KK71:

Benim sadece kalp atışlarım hızlıydı kalp doktoruna yönlendirdi onun dışında bebekimiz turp gibiydi.
Ben 59 ile başladığım yolda 63 oldum :oops:
Artık alışverişe kaldığım yerden devam edebilirim. :KK53:

evet zaman geçmek bilmiyor sanki bebeğim maşallah hareketli zaten de ne olur ne olmaz çikolatalara boğucam kendimi :) inş bir aksilik çıkmaz bende o ağrıdan korkuyorum :KK43: ilk aşını ne zaman oldunki sen

Dualarımız sizinle fıstık anneler sizler de sağ sağlim atlatın inşallah :KK68:

Ben tetanos aşısı olmadım kızlar doktorum da olmayabilirsin dedi. Ama ağrısının kötü olduğunu biliyorum.
Allah yardımcınız olsun :KK51:

ben doktoruma sormadım ama bir zararı yok sonuçta dünya hali belli olmaz yaptırayım gitsin

evet zaman geçmek bilmiyor sanki bebeğim maşallah hareketli zaten de ne olur ne olmaz çikolatalara boğucam kendimi :) inş bir aksilik çıkmaz bende o ağrıdan korkuyorum :KK43: ilk aşını ne zaman oldunki sen
2 HAFTA KADAR OLDU YAPTIRALI VALLA İNANILMAZ ACIYOR AMA YAPACAK BİŞEY YOK OLASİ BİR SIKINTI HALİNDE SEZERYAN OLURSA METAL MALZEMELERDEN BULAŞAN HASTALIKLAR OLMASIN DİYE YAPTIRCAZ NAPALIM BEN SADECE ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRMIYCAM O KESİN

SÖYLEKİ MEDİKAL SEKTÖRÜNDE ÇALIŞTIĞIM DÖNEMLERDE AMELİYATLARA GİRİYORDUM O YÜZDEN TETENOZ AŞISI OLMAMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM OLMUYOR YA HERŞEYİ GÖRDÜĞÜMDEN :KK43:

ben ikili üçlü testi de yaptırmadım bir tek ayrıntılıya gireceğim işte ama şeker yüklemesinde bende kararsızım

İKİLİYİ OLDUM BEN CÜNKİ ONDA BİŞİ YOKTU Bİ KAN VERDİM DOWN SENDROMU VARMI YOKMU DİYE 3 E GEREK YOK DEDİ DOKTORUM YAPTIRMADIM SONRASINI ARAŞTIRMALARIM VE UZUN UĞRAŞLAR SONUCUNDA YAPTIRMANIN DOĞRU OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM HER DOKTOR OL DİYOR AMA BEN ŞEKER SEVMİYORUM NORMAL ŞARTLARDA ÇOK ÇOK ÇOK NADİR ÇİKOLATA BELKİ SENEDE AKLIMA GELCEKTE YİYCEM ÖLE BİRİYİM O AN BİRDEN 50 GR AÇKEN YÜKLENEN ŞEKER BENİ NAPAR BİLEMİYORUM BU RİSKİ GÖZE ALAMAM
KALDIKİ BEBEKTE YADA BENDE ŞEKER ÇIKTI NE YAPABİLECEK PARDON DİYET VERCEK BEN ZATEN NORMALDE BUNLARA DİKKAT EDEN BİR İNSANIM YEDİĞİM İÇTİĞİME NORMAL HAYATTADA ÖZEN GÖSTERİRİM NE YANİ BEBEKTE DİYABET VAR ALCAZ DESELER ALDIRACAKMIYIM MEVLAM GÖSTERMESİN AMA BÖYLE BİR RİSKİDE GÖZE ALAMAM BEBEĞİM O DURUMDA BİLE OLSA BANA ALLAH IN LÜTFU ONUN CANINA KIYAMAM ESKİDENDE BÖYLE Bİ DURUM YOKTU MAŞALLAH NENELER TOSUN GİBİ MİŞ TARLADA BAĞDA BAHÇEDE DOĞUMLAR DAHA NELER NELER BİRİNDE BİŞİ VARMI YOK YENİ YENİ ÇIKTI BU MODALAR

tetanoz aşısı bende yaptırdım doktorum yaptır dedi gerçektende 3 gün mahfoldum :KK43: şeker yüklemesinde kararsızım ama yaptırcam gibi görünüyo

aynen çoğu para tuzağı benimde yediğim tek tatlı dondurma onuda şurda bir ay daha yiyebilicem

X