- 10 Temmuz 2015
- 319
- 87
- 13
- 41
senin de ağrınmı oldu bakalım bana ne olacak :)tetanoz aşısı bende yaptırdım doktorum yaptır dedi gerçektende 3 gün mahfoldum şeker yüklemesinde kararsızım ama yaptırcam gibi görünüyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin de ağrınmı oldu bakalım bana ne olacak :)tetanoz aşısı bende yaptırdım doktorum yaptır dedi gerçektende 3 gün mahfoldum şeker yüklemesinde kararsızım ama yaptırcam gibi görünüyo
YA ÇOK FAZLA ABARTIYORLAR BÖYLE ŞEYLERİ İNSANLARI KORKUTMAKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL AÇIKCASI BEN YAPTIRMIYCAM GEREK DUYMUYORUM KENDİ CANIMA KASTİM YOK ŞEKER KONUSUNDA YİYECEKLERDEDE OLUYOR AZ TÜKETTİĞİN DİKKAT ETTİĞİN SÜRECE SORUN YOK BENCE PİLAVI AZ YE MAKARNA YI HAMUR İŞLERİNİ MİNUMUMA İNDİR EKMEK 1 2 DİLİM HER ÖĞÜNDE BİTTİ GİTTİ DAHA NAPALIM ÖLELİMMİ BENDE BU DPKTPRLARI ANLAMIYORUM BENİM KAYINVALİDEM 9 AY YATARAK SUYLA GECİRMİŞ ÇOCUKLAR TURP GİBİ ŞUAN BİŞEY YOK Bİ YENİ DOĞANLARMI HASTA OLUYOR ÖNCEDEN NİYE YOKMUŞ
Kızlar bişi sorucam ben 25 ağustos a randevu aldım ayrıntılı ultrason için ama 25 ağustosta 23 haftalık hamile olacağım. Siz kaçıncı haftada ayrıntılı ultrason a girdiniz? Benim ki de hafif hafif başladı hareketlenmeye ayda bir kez gidiyorum doktor a bence sizde öyle yapın ultrason aslında o kadar da masum bişi değil kızlar. Anne karnındaki bebeklerin çok rahatsız oluyormuş öyle duydum
Canım benimki de 24 ağustos, ben de 23 haftalık olacağım.. Doktorum 26. haftaya kadar yaptırabilirsin demişti.
evet ultrason bebekte sıcaklığı yükselten bir şey diye okumuştum 1-2 derece gibi, hatta 3 boyutlu olunca daha fazla oluyormuş..
Tetanoz aşısını da 10 gün için de vurduracağım, çok ağrımasa bari..
Şeker yüklemesi ile ilgili daha doktorumla görüşmedim, onunla konuşup öyle bir karara varmak istiyorum..
Bende bugün tetanoz aşısı yaptıracağım sağlık ocağından aradılar gel aşını yapalım dediler. Ya ben şeker yüklemesi yaptırmayacağım şeker kullanmaksak bişi olmaz herhalde bu arada hangi hastaneye gidiyorsun