• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015'in Son Anneleri :)

genelde herkesin oluyo malesef :( yine de dikkat edersin o kolunun üstüne yatma çok ağrın ya da şişmen olursa buz koy çok işe yarıyo :) bide arada bir kolonyalı pamuk koy azaltır ağrını şimdiden geçmiş olsun :)

AYNEN BUZLA KOMPLEKS YAP ÇOK İYİ GELİR ŞİŞME VE SERTLEŞMEDE OLMAMIŞ OLUR DAĞILIR AĞRI EŞİM BUZLA DOLAŞIYORDU BEN SOĞUK DİYE KOYAMIYORDUM HABİRE GEL KOYALIM DİYE DİYE :) SONUNDA BAŞARDI TABİ GEÇİYOR YANI

O ONEMLİ DEĞİL SEN ŞEKER OLAYINA DÖN ONU DÜŞÜN NE YAPACAĞINA KARAR VER ÖNMLİ OLAN O DİĞERİ GECER HERTÜRLÜ :)

yani aslında kararım yaptırmamaktan yana ama doktor çok ısrar ederse ne derim bilemiyorum

VALLA CANIM KİMSENİN ISRAR ETME GİBİ BİR MECBURİYETİ YOK SONUÇTA YAPTIRMAYACAĞINA DAİR İMZA VERCEKSİN BU SENİN VE ÇOCUĞUNUN CANI İYİ ARAŞTIR ET NET KARARINI VER BENCE HERŞEY SENDE BİTER

benim anlamadığım hamileliğin başında yapılan açlık tokluk şekeri neydi peki o normal çıktıysa bunu neden yapıyorlar?

EE İŞTE DEVLET BABAMIZ MECBURİ KILMIŞTA DÖNEM İÇERİSİNDE HAMİLE ANNE ADAYLARI DİYABETE DAHA YATKIN OLUYORMUS O YÜZDENMİŞ PEKİ HADİ YAPTINIZ DİYABET ÇIKTIK ÇOCUĞUMU ALDIRCAKMIYIM BEN TABİKİDE HAYIR BU SEFERDE DİYET VERCEK E BEN ZATE YAPIYORUM NORMAL OLARAK E OZAMAN DERDİM NE KENDİME OKADAR ŞEKER VERİYİM

evet şeker çıksada yapılacak tek şey vereceği diyet dediğin gibi ben de zaten dikkat ediyorum çayıma sütüme bile şeker koymam zaten normalde işte öyle arada öyle tadımlık ufak tefek şeyler yiyorum o kadarda olur onada ihtiyacı var vucudun

YA ÇOK FAZLA ABARTIYORLAR BÖYLE ŞEYLERİ İNSANLARI KORKUTMAKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL AÇIKCASI BEN YAPTIRMIYCAM GEREK DUYMUYORUM KENDİ CANIMA KASTİM YOK ŞEKER KONUSUNDA YİYECEKLERDEDE OLUYOR AZ TÜKETTİĞİN DİKKAT ETTİĞİN SÜRECE SORUN YOK BENCE PİLAVI AZ YE MAKARNA YI HAMUR İŞLERİNİ MİNUMUMA İNDİR EKMEK 1 2 DİLİM HER ÖĞÜNDE BİTTİ GİTTİ DAHA NAPALIM ÖLELİMMİ BENDE BU DPKTPRLARI ANLAMIYORUM BENİM KAYINVALİDEM 9 AY YATARAK SUYLA GECİRMİŞ ÇOCUKLAR TURP GİBİ ŞUAN BİŞEY YOK Bİ YENİ DOĞANLARMI HASTA OLUYOR ÖNCEDEN NİYE YOKMUŞ

YA ÇOK FAZLA ABARTIYORLAR BÖYLE ŞEYLERİ İNSANLARI KORKUTMAKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL AÇIKCASI BEN YAPTIRMIYCAM GEREK DUYMUYORUM KENDİ CANIMA KASTİM YOK ŞEKER KONUSUNDA YİYECEKLERDEDE OLUYOR AZ TÜKETTİĞİN DİKKAT ETTİĞİN SÜRECE SORUN YOK BENCE PİLAVI AZ YE MAKARNA YI HAMUR İŞLERİNİ MİNUMUMA İNDİR EKMEK 1 2 DİLİM HER ÖĞÜNDE BİTTİ GİTTİ DAHA NAPALIM ÖLELİMMİ BENDE BU DPKTPRLARI ANLAMIYORUM BENİM KAYINVALİDEM 9 AY YATARAK SUYLA GECİRMİŞ ÇOCUKLAR TURP GİBİ ŞUAN BİŞEY YOK Bİ YENİ DOĞANLARMI HASTA OLUYOR ÖNCEDEN NİYE YOKMUŞ

şeker yüklemesi yapıp ta şeker ilacı yada igne vs verilen görmedim ben. bence de gereksiz geliyor şeker testi.. ablamın da yüksek çıkmıştı.. hergün şekerini ölçüyordu sadece.. yedikelrine de dikkat ediyordu tabi.

evet herşey çok abartılıyor bizide çok geriyorlar beni ultrasonla takip etsin yeter hayır yani bilsek ne oluyor sanki kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz

aynen öyle boşa gereksiz para ve yükleme olmaktan başka bişi değil hiç doğru bulmuyorum zaten

Kızlar bişi sorucam ben 25 ağustos a randevu aldım ayrıntılı ultrason için ama 25 ağustosta 23 haftalık hamile olacağım. Siz kaçıncı haftada ayrıntılı ultrason a girdiniz? Benim ki de hafif hafif başladı hareketlenmeye :-) ayda bir kez gidiyorum doktor a bence sizde öyle yapın ultrason aslında o kadar da masum bişi değil kızlar. Anne karnındaki bebeklerin çok rahatsız oluyormuş öyle duydum

Kızlar bişi sorucam ben 25 ağustos a randevu aldım ayrıntılı ultrason için ama 25 ağustosta 23 haftalık hamile olacağım. Siz kaçıncı haftada ayrıntılı ultrason a girdiniz? Benim ki de hafif hafif başladı hareketlenmeye :-) ayda bir kez gidiyorum doktor a bence sizde öyle yapın ultrason aslında o kadar da masum bişi değil kızlar. Anne karnındaki bebeklerin çok rahatsız oluyormuş öyle duydum

Canım benimki de 24 ağustos, ben de 23 haftalık olacağım.. Doktorum 26. haftaya kadar yaptırabilirsin demişti.
evet ultrason bebekte sıcaklığı yükselten bir şey diye okumuştum 1-2 derece gibi, hatta 3 boyutlu olunca daha fazla oluyormuş..
Tetanoz aşısını da 10 gün için de vurduracağım, çok ağrımasa bari..
Şeker yüklemesi ile ilgili daha doktorumla görüşmedim, onunla konuşup öyle bir karara varmak istiyorum..

Canım benimki de 24 ağustos, ben de 23 haftalık olacağım.. Doktorum 26. haftaya kadar yaptırabilirsin demişti.
evet ultrason bebekte sıcaklığı yükselten bir şey diye okumuştum 1-2 derece gibi, hatta 3 boyutlu olunca daha fazla oluyormuş..
Tetanoz aşısını da 10 gün için de vurduracağım, çok ağrımasa bari..
Şeker yüklemesi ile ilgili daha doktorumla görüşmedim, onunla konuşup öyle bir karara varmak istiyorum..

Bende bugün tetanoz aşısı yaptıracağım sağlık ocağından aradılar gel aşını yapalım dediler. Ya ben şeker yüklemesi yaptırmayacağım şeker kullanmaksak bişi olmaz herhalde :-) bu arada hangi hastaneye gidiyorsun

ŞEKER KILLANMASSAK DİYE DEĞİL HER YEDİĞİNDE ZATEN ŞEKER VAR SADECE ÖNEMLİ OLAN DOĞRU ORANTILAMAK BEYAZ PİLAV YEME ŞEKERLİ ÇOK TÜKETME ŞERBETLİ TATLILARA YAKLAŞMA SÜTLÜ YE AMA ODA AZ TABİ ÖYLE ABARTMA BEYAZ EKMEK YEME TAM TAHILLI BUĞDAY EKMEYİ YE BESLEYİCİ VE KİLO SORUNU YAPMIYOR MEYVE YE FAKAT AŞIRIYA KACMA HER MEYVEDEN 1 TANE GİBİ DÜŞÜN BAZEN İNSANLAR AYNI MEYVEDEN 5 TANE YİYOR FAYDA YERİNE ZARAR GETİRİR KİLO ŞEKER GİBİ

Bende bugün tetanoz aşısı yaptıracağım sağlık ocağından aradılar gel aşını yapalım dediler. Ya ben şeker yüklemesi yaptırmayacağım şeker kullanmaksak bişi olmaz herhalde :-) bu arada hangi hastaneye gidiyorsun

Hadi bakalım senin aşı sonrası neler olacak söylersin bana da, inşallah sıkıntılı olmaz..
Şekeri kesemiyorum ben, tatlıya olan düşkünlüğüm arttı hamile kaldıktan sonra, bakalım ne olacak ??
Ben 4 ay İzmit'te Cihan Hastanesi'ne gittim, ama doktorum Kocaeli Medical Park'a transfer oldu. O hastane de ağustos başında açıldı, oraya devam edeceğim. Zaten Kocaeli Üniversitesi'de ay sonunda detaylı taramam olacağı için doktor ayrıca kontrole çağırmadı, eylül sonu gelirsin dedi.
Sen hangi hastaneye gidiyorsun??

Arkadaşlar ben 22.haftamdayım, pazartesi günü tetanoz aşısını oldum bugün perşembe kolumdaki ağrı yeni hafifliyor :KK42: Bugün de ayrıntılı ultrasona gireceğim 2 saat sonra heyecanım büyük :) Şeker yüklemesini de ordan burdan araştırmalarım ve okumalarımla gereksiz gördüm ama tabi birkaç doktora danışıp fikirlerini almayı düşünüyorum.

Back