Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir kız annesi daha hoşgeldin aramıza :)
Arkadaşlar ya bu kullandığımız demir hapları beni kabız yapıyor ara ara, o da hemoroid ve çatlak problemim vardı zaten daha önceden ama kabız olunca 1 haftadır ağrı yapıyor, aile hekimime gittim iki tane krem verdi iki gündür kullanıyorum ama ağrım tam olarak geçmiş değil, genel cerraha da hiç gidesim yok, Allah kimsenin başına vermesin çok zor bişey, ağrım olduğunda oturup kalkmakta bile zorlanıyorum
bende mutluluk ta var korkudahoşbulduk canım :) çok mutluyum biran önce gelsınler inşallah :)
Arkadaşlar ya bu kullandığımız demir hapları beni kabız yapıyor ara ara, o da hemoroid ve çatlak problemim vardı zaten daha önceden ama kabız olunca 1 haftadır ağrı yapıyor, aile hekimime gittim iki tane krem verdi iki gündür kullanıyorum ama ağrım tam olarak geçmiş değil, genel cerraha da hiç gidesim yok, Allah kimsenin başına vermesin çok zor bişey, ağrım olduğunda oturup kalkmakta bile zorlanıyorum
çok teşekkürler, kremi bugün alıp deneyeceğim ama activia yemek yerine sebze ağırlıklı beslensem daha iyi olacak çünkü biraz dikkat ettiğim zaman geçiyor kabızlığım ama hayat telaşesi işte insanın boşluğuna geliyor ihmal ediyor bazensana iki önerim var awen o çatlaklardan benim kadar çeken yoktur herhalde malum hamilelik döneminde dahada artıyor öncelikle kabız olmamalısın bunun için her gün bir tane activia yoğurt yiyorum gerçekten iyi geliyor. çatlak olduğunda ve canım yandığında medacassol krem sürüyorum bir güne kalmaz geçiriyor hücre yenileyici etkisi var hamilelerde kullanabiliyor. ama tabiki kalıcı çözüm değil yine kabız olursam yine çatlıyor o yüzden öncelikle beslenmeye dikkat etmek lazım benim gibi edemiyorsan da yani sebze ağırlıklı beslenemiyorsan da dediğim gibi activia yoğurt birebir bunun için
evde bunun için 4 tane krem var; anestol, kortos, procto-glyvenol, progtolog, ama biraz rahatlatıyorlar sadece tam bir sonuç alamadım malesef, söylediğin kremi de deneyeyim işe yarar inşallahCanım çok geçmiş olsun bende hemoroid hastayım 9 yaşımdan beri ameliyatım da oldu ama fayda vermedi.
Ben de hamileliğimin ilk 3 ayında çok problem yaşamadım ama şu 3 gündür cok fazla ağrım var.
Krem olarak ultraport kullanıyorum. Sen hangilerini kullanıyorsun ?
Sanırım adet olamadığımızdan ağrımız daha fazla oluyor. Benimkin de sürekli bir kanama.
Buz kompleksi yapmaya çalışıyorum iyi geliyor tavsiye edebilirim.
okur okumaz yaptım hemen söylediğini, en azından kabızlığıma iyi gelirse çatlakların ve basurun da ağrısı azalır inşallahSabah aç karnına içilen bir bardak ılık su (sıcağa yakın) rahatlamanızı sağlayabilir. Eğer işe yaramıyorsa yine aç karnına iki adet günkurusu + 1 bardak ılık su + 5 dk kadar sonra iki günkurusu daha oldukça faydalı olacaktır. Demir hapı bende de aynı durumu göstermişti başlarda şimdi ılık su içiyorum sabahları.
okur okumaz yaptım hemen söylediğini, en azından kabızlığıma iyi gelirse çatlakların ve basurun da ağrısı azalır inşallah
bende 3.5 kilo aldım ama hayret bişey çok hızlı ilerliyor bu kilo olayı her sabah tartılıyorum da 62.5 tum sabah bir tartıldım 63.5Alınan kilolar ne durumda arkadaşlar ben şimdiden bir 6-7 kilo aldım da