- 20 Mart 2011
- 13.717
- 32.235
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Ah biz kadınlar.... Bende aynıyımCok dogru ucunda ölüm yokta biz kadinlar herseyi cok abartiriz bende oyleyim galiba suaralar :) hayirlisi bakalim .ins sizlerden guzel haber aliriz bizede moral olur
Yani bu sizin nasıl ders aldığınıza bağlı aslında.Sınavda görmüştüm ben birinde epey geri kaçırdı arabayı durdurdu tekrar rampada kalkış denedi indirmediler. Komisyona bağlı umarım şeker gibi komisyonlara denk geliriz
Daha belli değil ama aralığın 3.haftası galibaInşallah. Sizin 2. hakkınız ne zaman?
Geç gördüm yorumunu nasıl geçti arkadaşım geçmişsindir inşallahBugün Direksiyon sınavım var. Dua edin kızlar. Sınava gireceklere başarılar.
Russely uzuldum senin adina umarim bidahakine gecer ehliyetini alirsin.of bu ehliyette sıktı iyice dunya meselesi gibi olduumarim hepimiz alirda bu dertten kurtuluruz.
Yaa canım çok üzüldüm gerçektenYok maalesef arkadaşımİlk sınav çok iyiydi de bu sınavda berbattım. Heyecan yaptım. 1 Stop ama hemen toparladım, geri yok, park berbat kaldım. Vites değiştirirken bile araba zıpladı durdu. Sinirlerimde ayrı zıpladı yani. Halbu ki çok iyi kullanıyordum, bir şanssızlıktır oldu.
Çok haklısın ilk işaretlediklerim doğruydu son dk kafama takılan bir kaçı değiştirdimCevaplar yayınlanmadı ama göz göre göre yaptığım hatalar var, ah bu öğrencilik psikolojisi, kaç yaşına geldim hala atamamışım üstümden
Geçmişim çok şükür ama hedef tam puandı, şu durumda 6-7 yanlış görünüyor
Fazla ozguven de iyi degil iste. Neyse artik tum dikkatler direksiyonaÇok haklısın ilk işaretlediklerim doğruydu son dk kafama takılan bir kaçı değiştirdimama geçiyorum tam cevaplara bakmadım hedef full yapmaktı o kadar çalışıp
Artik onumuzdeki maclara bakacazGeçmiş olsun hepinizee