- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Hadi gecmis olsun. Bize dua etArkadaşlar, canlar Direksiyon sınavını başarıyla verdim. Darısı sizlere. Şükür Rabbime.
Hadi gecmis olsun. Bize dua et
Hadi geçmiş olsunBende 80 almışım
İnşallah :)Selam hanımlar uzun zamandır giremiyordum... Direksiyon sınavından geçtim çok şükür, darısı sizlerin başına olsun
Selam hanımlar uzun zamandır giremiyordum... Direksiyon sınavından geçtim çok şükür, darısı sizlerin başına olsun
Selam hanımlar uzun zamandır giremiyordum... Direksiyon sınavından geçtim çok şükür, darısı sizlerin başına olsun
Çok sevindim, hayırlı olsun. Kazasız, belasız inşallah. Benimde sertifikam gelmiş bu arada.
Hayırlı olsun arkaaşım. Ben de Pazartesi günü alıyorum ehliyetimi...Bugün başvurdum emniyete yarın hayırlısıyla ehliyetim elimde olacak :) Darısı başınıza olsun inşallah
Evet, sistem her yeni gün başka bir süprizle karşımızda. Ama yaparsın güveniyorum sana. İnşallah sizlerinde mutluluğunuza bizler şahit olacağız burada.Bugün 3.dersimi aldım. 25 m geri geri gidiş ve 3 park deneyimi ile birkaç tur attık. Bu hafta günaşırı, haftaya hergün dersimiz olacak. 1 ders sonra da artık sınav güzergahında çalışacağız inş.. Ayrıca yeni sınav sistemine göre ilk 5 dk arabayı çalıştırmadan önce birkaç soru da sorulacakmış. Farların, klimanın, rezistansın, camların açılıp kapanması, yağ göstergesi, akü göstergesinin yeri gibi. Hatta kaputu açtırıp cam suyunun, motor yağının nereden konulacağı hakkında da sorular sorulabilecekmiş.
Hayırlı olsun arkaaşım. Ben de Pazartesi günü alıyorum ehliyetimi...
Moral verdin Russelly, sağol arkadaşımEvet, sistem her yeni gün başka bir süprizle karşımızda. Ama yaparsın güveniyorum sana. İnşallah sizlerinde mutluluğunuza bizler şahit olacağız burada.
3.dersinde birçok şey yapmışsınız ne güzel. Ben ilçede oturuyorum sınav il merkezinde maalesef sınav güzergahı avantajim olmadi. Her şeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum arkadaşım şimdiden başarılarBugün 3.dersimi aldım. 25 m geri geri gidiş ve 3 park deneyimi ile birkaç tur attık. Bu hafta günaşırı, haftaya hergün dersimiz olacak. 1 ders sonra da artık sınav güzergahında çalışacağız inş..
Tebrik ederim canimmHayırlı olsun arkaaşım. Ben de Pazartesi günü alıyorum ehliyetimi...