2015'de ehliyet kursuna başlayanlar, buyurun sohbet edelim :)

Merhaba; Ben bugün olan sınavda kaldım maalesef. Parkta az biraz kaldırıma yanaşmışım. Yani kısaca parktan kaldım. Komisyon üyeleri çok şeker insanlardı. Beni beğendiler, heyecan yapmadım, bi hayli relaks davrandım diyeyim. Bana parkı çalış alırsın ikinci sınavda dediler. Arka koltuğa aldılar. Mutsuzmuyum hayır, kurstan öğrendiklerimle zaten olmayacağını arkadaşımın ders vermesinde gördüm zaten. Ve inan arkadaşımın notları ile yol aldım. Özel ders alacağım arkadaşımdan ve inşallah başaracağım. İnşallah sen geçmişsindir. sınava girecek arkadaşlar başarılar diliyorum.
geçmiş olsun canım üzülme zaten...
ilk sınavda genelde kalıyor herkes ikincide mujdeni verirsin. ..

Merhaba; Ben bugün olan sınavda kaldım maalesef. Parkta az biraz kaldırıma yanaşmışım. Yani kısaca parktan kaldım. Komisyon üyeleri çok şeker insanlardı. Beni beğendiler, heyecan yapmadım, bi hayli relaks davrandım diyeyim. Bana parkı çalış alırsın ikinci sınavda dediler. Arka koltuğa aldılar. Mutsuzmuyum hayır, kurstan öğrendiklerimle zaten olmayacağını arkadaşımın ders vermesinde gördüm zaten. Ve inan arkadaşımın notları ile yol aldım. Özel ders alacağım arkadaşımdan ve inşallah başaracağım. İnşallah sen geçmişsindir. sınava girecek arkadaşlar başarılar diliyorum.
Daha girmedim sınava ama bu kadar detaycı olmaları sinir bozucu. Geçmiş olasun canım inşallah birdahaki sefere başarılı olursun :KK56:

ben hiç araba kullanmadan başladım kursa hocam çok iyi idi.
teorikten 82
direksiyon dan 100 aldım
ehliyeti aldım attım cüzlana :)
hayırlısı olsun ehliyet alıcak arkadaşlara...
Tebrik ederim. Biraz da şans işi yahu iki defa stop edip geçenler de var tek hatada kalanlar da

Yaa evet, aynen dediğin gibi arkadaşım aradı, tam park alanında stop ettirdi diye indirmişler. akrabası bir kaç stop yapmış ve sonuç geçmiş. Hiç değilse buraya ilk yazdığımda ki bilinmezlikler silindi. İyi bir sürücü olma yolunda gideceğiz inşalah :KK70:

Yaa evet, aynen dediğin gibi arkadaşım aradı, tam park alanında stop ettirdi diye indirmişler. akrabası bir kaç stop yapmış ve sonuç geçmiş. Hiç değilse buraya ilk yazdığımda ki bilinmezlikler silindi. İyi bir sürücü olma yolunda gideceğiz inşalah :KK70:
Kesinlikle canım ilkinde olmasa bile biraz cebimiz yanacak ama sağlık olsun :KK56:

Kızlar daha 12 aralık yazılı sınavım var ben dün akşam araba sürdüm istop felan ettirmedim az da olsa işlek yolda sürdüm sadece sorun kalkışlarda biraz sert kalkıyorum bunu nasıl ayarlayabilirim ilk denemem sonuçta 3. Vitese kadar çıktım en fazla kalkışlarım iyi olunca park etmeyi öğrencem

selam kizlar:)
14 kasim da direksiyon sinavim vardi cok sukur gectim simdi evraklari bekliyorum.

sinav tecrubem cok yok ilk sinavda gectim cok sukur ama en en en birinci kural kesinlikle rahat olmak. bunun icin sinavdan yarim saat once melisa cayi icmenizi ozellikle tavsiye ederim. ben hayatimda bu kadar rahatlatan birsey gormedim:)

rahat olun, komisyon heyecanlimisin diye sorarsa sakin ola evet demeyin, heyecanli olmak yeni kanunda kalma sebebi. direksiyona elinizden kacmaya calisan azili sabikali biriymis gibi yapismayin hafif hafif dokunun kendi yolunu biliyor zaten o. komisyon sizi konusturmaya calisabilir, sakin arkaniza donup cevap vermeyin aynadan bakis atin arada. zaten sinavda bir cok arac ayni anda cikacagi icin yogun bir trafik oluyor, bir suru aday arka arkaya diziliyor ve genelde 1. vites ve dur kalk seklinde gidiyorsunuz.

derslerde hocanizdan mufettisin durdugu noktalari iyice ogrenin. o bolgelerde ayrica ozen gosterin. komisyon affetse bile mufettisler goz yummuyor asla.

kalkislarda birinci vitese almayi ve sinyallerinizi vermeyi asla unutmayin:)

ama dedigim gibi birinci kural rahat olmak. rahat olursaniz sinavda %50 basari sagladiniz demektir.

bunun disinda parklarda heryerde boylemi bilmiyorum ama bizim park alanimizda iki dubanin arasinda bir kirmizi cizgi vardi. kirmizi cizgiye tekerlek degdigi anda direksiyonu sola cevirip kusursuz alana giriyorduk. ben tum derslerimi kurstan aldim onun disinda hic arac kullanmisligim yoktu, parktan da olumune korkuyordum. ama komisyon gunun en iyi parkini yaptigimi soyledi. tek hamlede:)

hepinize guzel dilekler opucukler kizlar insallah herkes ilk seferinde alir trafikte birbirimize sellektor yapariz

merhaba kızlar bende 14 kasımda sınava girdim heyecandan yokusta arabayı kaldıramadım ve kaldım sınavın tekrarı 4-5 aralık sanırım :)

28 Kasım benimde. Ay ben kaldığıma ne üzüldüm ne de sevindim. Arafta kaldım :KK70: Yahu adam araba vermeyecekmiş bana. Bende kalmam hayırlı diye hiç heyecan yapmamıştım. Ve ben daha başta kalırım derken nasıl olduysa parka kadar getirmiştim işi. Hayırlısı tabi, kaldım. Eee bende alırım hevesimi :KK70: bu arada özel dersimi alırsam daha da başarılı olurum (İnşallah) el mahkum kendi verir belki arabanın anahtarını, ay inşallah...

Herkese mrb.siz girmissiniz direksiyona ben 12 aralikta teorik sinava giricem o sinavdan korkmuyorum da direksiyon sinavi geriyor beni stres oluyorum.esimle surus yapiyoruz ama sinava giricem diye dusundukce heyecan basiyo .

Herkese mrb.siz girmissiniz direksiyona ben 12 aralikta teorik sinava giricem o sinavdan korkmuyorum da direksiyon sinavi geriyor beni stres oluyorum.esimle surus yapiyoruz ama sinava giricem diye dusundukce heyecan basiyo .
Sakin olmaya çalışın illaki olacak bazımız ilk girişte bazımız daha sonra :KK66: Ucunda ölüm yokya Allah başka sıkıntı vermesin

Merhabalar, ben de direksiyon dersi alıyorum bu aralar. Kaçıncı dersten sonra parkuru hatasız tamamlamaya başladınız?

Bir de rampa kalkışında hafif geri kaçınca, bırakıyor mu komisyon?

Merhabalar, ben de direksiyon dersi alıyorum bu aralar. Kaçıncı dersten sonra parkuru hatasız tamamlamaya başladınız?
Bir de rampa kalkışında hafif geri kaçınca, bırakıyor mu komisyon?
Yani bu sizin nasıl ders aldığınıza bağlı aslında. :KK66: Sınavda görmüştüm ben birinde epey geri kaçırdı arabayı durdurdu tekrar rampada kalkış denedi indirmediler. Komisyona bağlı umarım şeker gibi komisyonlara denk geliriz :KK36:

X