2015'de ehliyet kursuna başlayanlar, buyurun sohbet edelim :)

heyecan yapmısındır bende dünkü derste 2 kez iyi park ettim 2 kez kötü
Ya sadece 2 tür bir çalışma yapıyoruz. Dur kalk ve yoksa. Kavsaklarda paniğim gibi. Sanki araç benim olsa denemem kendim yapacağım ama stresliydim. Offf. İnşallah her şey çok güzel olur.

Ya sadece 2 tür bir çalışma yapıyoruz. Dur kalk ve yoksa. Kavsaklarda paniğim gibi. Sanki araç benim olsa denemem kendim yapacağım ama stresliydim. Offf. İnşallah her şey çok güzel olur.

malesef stres bendede var durup kalkmalarda vitesi 1 e almayı unutuyorum bende parkta bazen süper oluyor bazen olmuyor 2 dersim kaldı sadece yarın ve ötekisi gün sonra 11 inde sınav ve cok hastayım Allah yardımcımız olsun inşallah

Cook geçmiş olsun. İnşallah her şey yolunda gider. İlk günden bugüne daha iyi hissediyor musunuz?

Neden sorun olurki pedallar için ?? Ya ben eşimle fırsat buldukça çalışıyodum sınavda daha rahat olayım diye. Yanlış mı yapıyorum acaba :))
Canım sen bilirsin ama benim hocamda kurs dersleri başlayınca kendi arabimizla çalışma dedi bi kere fren ayarı çok farklıydı iki aracın bizim araçtan sonra duruşlar çok ani olmustu zaten kavrama noktasida aynı degil bence sınav yaklaşınca artık kurs aracında çalış biraz iyiysen[/QUOTE]
bende yni fikirdeyim kavrqma noktasi gaz fren ayari cok farkli kalkislarida kafa karistiyor

Bende ilk dersimi aldım hanımlar. İlk defa oturdum şoför koltuğuna Arabayı hiç stop ettirmedim yarım saat falan sürdüm, 3.viteste bile gittim. Gelin görün ki vites değiştirirken hep vitese bakıyorum Zamanla düzelir değil mi daha ilk çalışmada normal midir sizce kızlar?

gayet normal düzelir kendini kasma.hersey yavas yavas oturuyor.bende şimdi dersten geldim yarın son dersim sınav ne zamn benmki pazar günü

amiiiiiin inşallah sanada basarılar bizde yazılı sınavı gecince baslamıstı direksiyon dersleri sanada basarılar
Başlayalım kış yaklaştıkça daha zor olur dedi hocam bende kabul ettim. Çok sağol canımm Allah işini kolaylaştırsınn

Bende bugün düne göre heyecanımı az daha attım, inşallah daha da atarım, atarız. Benimde teori sınav bu Cumartesi günü. Direksiyon sınavım Kasım sonu.

Benim bu pazar günü sınavım. Maalesef anlamış oldum ki kursta ki bilgiler bana çok yetersiz. Bayan bir arkadaşım denk geldi sağolsun özel ders veriyor. Tesadüfen bir öğrenci çok meth etti. bende rica ettim bayandan bende bindim araba derken. Tam bir dayanışma ile 6 saat takip ettim arkadan çok etkili bir ders oldu. ama ben son bir deneme yapamadım full dolu saatleri arkadaşın artık kalsam da bu arkadaştan özel ders alacağım ve başaracağım.

Bende ilçede olduğum için tam yetecek kadar ders aldığımı düşünmüyorum maalesef. Hocam çok iyi ama ilçe ildeki bir kursa bağlı çalışıyor, park maalesef yerleşmedi kafamda of ki ne of...

Bende ilçede olduğum için tam yetecek kadar ders aldığımı düşünmüyorum maalesef. Hocam çok iyi ama ilçe ildeki bir kursa bağlı çalışıyor, park maalesef yerleşmedi kafamda of ki ne of...

Merhaba; Ben bugün olan sınavda kaldım maalesef. Parkta az biraz kaldırıma yanaşmışım. Yani kısaca parktan kaldım. Komisyon üyeleri çok şeker insanlardı. Beni beğendiler, heyecan yapmadım, bi hayli relaks davrandım diyeyim. Bana parkı çalış alırsın ikinci sınavda dediler. Arka koltuğa aldılar. Mutsuzmuyum hayır, kurstan öğrendiklerimle zaten olmayacağını arkadaşımın ders vermesinde gördüm zaten. Ve inan arkadaşımın notları ile yol aldım. Özel ders alacağım arkadaşımdan ve inşallah başaracağım. İnşallah sen geçmişsindir. sınava girecek arkadaşlar başarılar diliyorum.

ben hiç araba kullanmadan başladım kursa hocam çok iyi idi.
teorikten 82
direksiyon dan 100 aldım
ehliyeti aldım attım cüzlana :)
hayırlısı olsun ehliyet alıcak arkadaşlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…