2015'de ehliyet kursuna başlayanlar, buyurun sohbet edelim :)

Kizlarrr yaaa direksiyon eğitimine gidiyorum kahretsin herşey guzel bir bu kalkarken stop ettirmek yokmu bela oldu basima ya bir türlü olmuyo sinir oldum

Hic stres yapma, oncelikle hocana kulak ver. Ayagini debriyajdan cok yavas cekerken motorun sesini duy. Titremeyle birlikte arabanin ileri atilacagini hissediyorsun, ki o anda araba hafifce hareket ediyor, o noktada sol ayagini kilitle, araba hafiften hareket edince gaz ver ve ayni oranda debriyajdan ayagini cek. Gaz-debriyaj oranini ayarladigin noktada yani istedigin hiza gore gaz verdigin noktada 3e kadar say ve yavasca ayagini debriyajdan cek. Sabir ve inatla calis, kolay gelsin

Sibelcim smeagol güzel anlatmış.debriyajdan ayağını birden çekme aynı oranda olsun debriyajdan ayagini yarım.çekerken aynı oranda gaz ver inş bu sorunu atlatirsin

Sibelcim smeagol güzel anlatmış.debriyajdan ayağını birden çekme aynı oranda olsun debriyajdan ayagini yarım.çekerken aynı oranda gaz ver inş bu sorunu atlatirsin
Sağol canim atlattım çok şükür gerçekten guzel araba sürüyorum artık parkta yokuşta durur kalkışta vites geçişlerinde kontrolde sorunum kalmadı tek sadece pazar sınavdan geçmek kaldı kocam arabamı da aldı sağolsun tek ehliyet kaldı dua edin bana sınav günü de böyle olsun geciyim sınavdan

Sibelcim sınavında başarılar diliyorum.umarım kolay geçer ve iyi insanlarla karşılaşırsın.rabbim yardımcın olsun.

Bende kurstan sertifikalarimi aldım ama ehliyet için basvurmadim daha esim şehir dışında haziranda geliyor iki çocuk çok masraf olur.siz ne kadara aldınız ehliyeti?

Sibelcim 13 gün sonra gelip sertifikalarinnizi alabilirsiniz msj i geldi kurstan .smeagol tesekkur ederim canım.eşim donsun öyle başvuru yapayım o zaman epey masrafli

Ya on gün beklicemmi ben şimdi arabam kapıda yatiyo
O kadar bekledin, biraz daha bekleyeceksin ama 13 gunden fazla 13 gun sonra gidip kurstan icinde sertifikan ve diger evrakin bulundugu dosyayi alacaksin. Gerekli parayi ilgili bankalara yatiracak ve emniyetten randevu alacaksin. Sansin varsa birkac gun sonraya gun alacak ve o gun emniyete dosyani teslim edeceksin. Ondan sonra da en az 15 gun sonra postadan ehliyetin gelecek
Yatsin biraz araba birak, yerine alissin

Ohoooo ölme essegim yoncalar çıksın kac aydır bekliyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…