2015'de ehliyet kursuna başlayanlar, buyurun sohbet edelim :)

direksiyon kursum başladı bu hafta genelde sabah gittim bigün de katılamadım haftaya pazartesi devam yine bakalım şimdilik istop etmedim ama bir iki titretiyom arabayı :) birden debriyajdan çekiyom arabada tekliyo :) inş sınavdan geçeriz bide onla ugraşmayız :)

Bugun kursta direksiyon sinavinin 1 hafta ertelendigi, 9 ocakta yapilacagi bilgisi verildi. Bilemiyorum her kursta gecerli mi bu tarih?..

Selam hanımlar uzun zamandır giremiyordum... Direksiyon sınavından geçtim çok şükür, darısı sizlerin başına olsun :KK36:

Çok sevindim, hayırlı olsun. Kazasız, belasız inşallah. Benimde sertifikam gelmiş bu arada.

İkinize de hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın ehliyetlerinizi. Bizlere de dua etmeyi ihmal etmeyin olur mu :KK66:

Bugün 3.dersimi aldım. 25 m geri geri gidiş ve 3 park deneyimi ile birkaç tur attık. Bu hafta günaşırı, haftaya hergün dersimiz olacak. 1 ders sonra da artık sınav güzergahında çalışacağız inş.. Ayrıca yeni sınav sistemine göre ilk 5 dk arabayı çalıştırmadan önce birkaç soru da sorulacakmış. Farların, klimanın, rezistansın, camların açılıp kapanması, yağ göstergesi, akü göstergesinin yeri gibi. Hatta kaputu açtırıp cam suyunun, motor yağının nereden konulacağı hakkında da sorular sorulabilecekmiş.

Son düzenleme:
Bugün 3.dersimi aldım. 25 m geri geri gidiş ve 3 park deneyimi ile birkaç tur attık. Bu hafta günaşırı, haftaya hergün dersimiz olacak. 1 ders sonra da artık sınav güzergahında çalışacağız inş.. Ayrıca yeni sınav sistemine göre ilk 5 dk arabayı çalıştırmadan önce birkaç soru da sorulacakmış. Farların, klimanın, rezistansın, camların açılıp kapanması, yağ göstergesi, akü göstergesinin yeri gibi. Hatta kaputu açtırıp cam suyunun, motor yağının nereden konulacağı hakkında da sorular sorulabilecekmiş.
Evet, sistem her yeni gün başka bir süprizle karşımızda. Ama yaparsın güveniyorum sana. İnşallah sizlerinde mutluluğunuza bizler şahit olacağız burada.

Hayırlı olsun arkaaşım. Ben de Pazartesi günü alıyorum ehliyetimi...

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşaallah :KK66:

Evet, sistem her yeni gün başka bir süprizle karşımızda. Ama yaparsın güveniyorum sana. İnşallah sizlerinde mutluluğunuza bizler şahit olacağız burada.
Moral verdin Russelly, sağol arkadaşım :KK68:Heyecan yapmazsam eğer, bir de kıla tüye takan bir komisyon çıkmazsa karşıma bu işi kıvırırım gibi geliyor Allahın izniyle, bakalım :KK51:

Bugün 3.dersimi aldım. 25 m geri geri gidiş ve 3 park deneyimi ile birkaç tur attık. Bu hafta günaşırı, haftaya hergün dersimiz olacak. 1 ders sonra da artık sınav güzergahında çalışacağız inş..
3.dersinde birçok şey yapmışsınız ne güzel. Ben ilçede oturuyorum sınav il merkezinde maalesef sınav güzergahı avantajim olmadi. Her şeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum arkadaşım şimdiden başarılar

X