- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.522
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
geçmiş olsun canım üzülme zaten...Merhaba; Ben bugün olan sınavda kaldım maalesef. Parkta az biraz kaldırıma yanaşmışım. Yani kısaca parktan kaldım. Komisyon üyeleri çok şeker insanlardı. Beni beğendiler, heyecan yapmadım, bi hayli relaks davrandım diyeyim. Bana parkı çalış alırsın ikinci sınavda dediler. Arka koltuğa aldılar. Mutsuzmuyum hayır, kurstan öğrendiklerimle zaten olmayacağını arkadaşımın ders vermesinde gördüm zaten. Ve inan arkadaşımın notları ile yol aldım. Özel ders alacağım arkadaşımdan ve inşallah başaracağım. İnşallah sen geçmişsindir. sınava girecek arkadaşlar başarılar diliyorum.
Daha girmedim sınava ama bu kadar detaycı olmaları sinir bozucu. Geçmiş olasun canım inşallah birdahaki sefere başarılı olursunMerhaba; Ben bugün olan sınavda kaldım maalesef. Parkta az biraz kaldırıma yanaşmışım. Yani kısaca parktan kaldım. Komisyon üyeleri çok şeker insanlardı. Beni beğendiler, heyecan yapmadım, bi hayli relaks davrandım diyeyim. Bana parkı çalış alırsın ikinci sınavda dediler. Arka koltuğa aldılar. Mutsuzmuyum hayır, kurstan öğrendiklerimle zaten olmayacağını arkadaşımın ders vermesinde gördüm zaten. Ve inan arkadaşımın notları ile yol aldım. Özel ders alacağım arkadaşımdan ve inşallah başaracağım. İnşallah sen geçmişsindir. sınava girecek arkadaşlar başarılar diliyorum.
Tebrik ederim. Biraz da şans işi yahu iki defa stop edip geçenler de var tek hatada kalanlar daben hiç araba kullanmadan başladım kursa hocam çok iyi idi.
teorikten 82
direksiyon dan 100 aldım
ehliyeti aldım attım cüzlana :)
hayırlısı olsun ehliyet alıcak arkadaşlara...
Kesinlikle canım ilkinde olmasa bile biraz cebimiz yanacak ama sağlık olsunYaa evet, aynen dediğin gibi arkadaşım aradı, tam park alanında stop ettirdi diye indirmişler. akrabası bir kaç stop yapmış ve sonuç geçmiş. Hiç değilse buraya ilk yazdığımda ki bilinmezlikler silindi. İyi bir sürücü olma yolunda gideceğiz inşalah
Canım tebrik ederim darısı bizlerin başına olsun inşallahselam kizlar:)
hepinize guzel dilekler opucukler kizlar insallah herkes ilk seferinde alir trafikte birbirimize sellektor yapariz
Merhabaaaa, aynı durumdayızmerhaba kızlar bende 14 kasımda sınava girdim heyecandan yokusta arabayı kaldıramadım ve kaldım sınavın tekrarı 4-5 aralık sanırım :)
mesaj atarlar yada ararlar beklemedeyim :)Merhabaaaa, aynı durumdayızÖyle olması lazım henüz kurstan bir şey söylenmedi bana
Aynen canım bir kez kalmamız alamayacağımız anlamına gelmezmesaj atarlar yada ararlar beklemedeyim :)
aynen alırız ikinci de :)Aynen canım bir kez kalmamız alamayacağımız anlamına gelmez
Sakin olmaya çalışın illaki olacak bazımız ilk girişte bazımız daha sonraHerkese mrb.siz girmissiniz direksiyona ben 12 aralikta teorik sinava giricem o sinavdan korkmuyorum da direksiyon sinavi geriyor beni stres oluyorum.esimle surus yapiyoruz ama sinava giricem diye dusundukce heyecan basiyo .
Cok dogru ucunda ölüm yokta biz kadinlar herseyi cok abartiriz bende oyleyim galiba suaralar :) hayirlisi bakalim .ins sizlerden guzel haber aliriz bizede moral olurSakin olmaya çalışın illaki olacak bazımız ilk girişte bazımız daha sonraUcunda ölüm yokya Allah başka sıkıntı vermesin
Yani bu sizin nasıl ders aldığınıza bağlı aslında.Merhabalar, ben de direksiyon dersi alıyorum bu aralar. Kaçıncı dersten sonra parkuru hatasız tamamlamaya başladınız?
Bir de rampa kalkışında hafif geri kaçınca, bırakıyor mu komisyon?