2015'de ehliyet kursuna başlayanlar, buyurun sohbet edelim :)

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
slm kızlar.. bugündü yarındı haftaya önümüzdeki ay inşallah diye diye diyeeee 28 yaşına bastım
hayat şartları bazı nedenler birtürlü hayallerinizi yaşama fırsatı vermiyor... en büyük hayallerimden biriydi araba kullanmak...çok şükür gördük bugünleri... nasip kısmet bakalım bende bismillah dedim ve bugün kaydımı yaptırdım çok şükür... paşa paşa paraları yatırmak şöyle dursun, birde ehliyet almanın çok zorlaştığı döneme denk geldik
neyse allah sıhhat versin de, inşallah bu sınavında altından kalkarız...
varmı benim gibi yeni başlayan, yada başlayacak olan??? sohbet muhabbet edelim, tavsiye fikir verelim...

Canım birde benim kurs basvurum çok aceleye geldi
Is başvurularında istiyorlar diye marttakine kayıt yaptırdım ama gel gör ki hiç araştırma yapmadan kurs seçtim. ..
Mesela forumda bir arkadaşla mesajlastik.
Simulator eğitimi varmış onun gittiği kursta. .. Şuan benim yazildigimda yok.

Çok önemli mi bilmiyorum ama benim gibi hiç pratiği olmayan biri için iyi olabilirdi diye düşünüyorum. ..

Canim çalışıyo musun yazılı sınav için martta gireceksin değil mi

canım çok özür dilerim, bildiri gelmeyince bende topiğe uğrayan yoktur diye bakmadım hiç
hoş geldin...
evet mart 21 de gireceğim inşallah.. çalışmaya başladım ama öyle emek zahmet çalışmıyorum yani, bir kez okuyup geçiyorum.. benim kurs işi de pek araştırmadan oldu, önüme ilk gelen kursa yazıldım... simülatör yok burda da
olsa çok iyi olurdu tabi ama olmasa da çok önemli değilmiş.. simülatörlü kurslara giden arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla simülatörün hiç faydasını görmedik dediler.. en güzeli canlı canlı direksiyon
sen başladınmı çalışmaya, anlıyormusun çalışırken , ben pek aklımda tutamıyorum yaa,

Ben de mart döneminde sınava gireceğim. 25 yaşındaym.Daha önce de hiç araç kullanmadım yani pratik sıfır hanımlar. Bugün babamla biraz çalıştık(ilk defa). Fena değildi ama durup kalkmalar sıkıntılı. İnşallah hepimiz öğreneceğiz ve usta birer şoför olacağız. Şimdiden başarılar :)

hoş geldin canım..
inşallah dediğin gibi hepimiz usta şöşförler kervanına katılırız.. :)
benim pratik var biraz ama yazılı sınava hiç çalışamıyorum
kitap bana bakıyo ben kitaba... bir ay kaldı.. 22 martta sınav var

bende varım :) yazılı sınavı geçtim 88 puan aldım (6 yanlışım vardı ) direksiyon sınavımda 1 martta inş onuda geçerim :)

inşallah geçersin canım, çok az kalmış

evet az kaldı canım araba kullanmayı öğrendim de pratik yapıyorum zaten en önemlisi o. .yazılı sınav için çok teleşlanıyordum kitaptaki bilgiler çok fazla geliyordu nasıl çalışıcam felan diyordum kitabı 1-2 kez okudum daha sonra geçmiş dönemlein sınav sorularına baktım sınava girdim ve baktıgım yerdeki sorulardan bazıları çıktı diğer sorularda zor değildi. 35 tanesini yaparsanız 70 puan alır geçersiniz. emin olamadıklarınızı boş bırakın oyalanmayın zamanınızı iyi kullanın. hiçbir fikrinizin olmadıgı soruları kafadan atabilirsiniz. yanlışlar doğruları götürmüyor. başarılar :)

oo iyiyimiş yanlışlar götürmüyorsa :)
ya ben hiç çalışmadım daha, 22 martta sınav var.. nekadar çalışmalıyım of az kaldı ama korkuyorum... bir kez okusam yeter mi kitabı

merhaba canım......
uzun zamandır yazamadım......
cepten girdiğim için tam takip edemedim sayfayı....ama artık evdeyim daha rahat yazışabiliriz....
canım ben ilk başta bir hevesle kitabı alınca başlamıştım çalışmaya.....sonra kpss ye çalışıyorum derken hiç bakamadım...yeni başlayacağım....kitapda ilk 3 konuyu çalışmışım sadece.....bugün itibari ile 20 gün var gibi düşünüp rahatça çalışabiliriz diye düşünüyorum.....birbirimize destekle....
eger senin kpss........vs bir uğraşın yoksa gönlünü ferah tut yetişir canım rahat rahat....
beni en çok korkutan direksiyon pratik yapma şansım da yok kurstan başka.....senin imkanın varmı bilemiyorum...
birde kursta teorik dersler başladı mı...benim kursta daha başlamadı......

m
merhaba canım bende martda gireceğim....birlikte hazırlanalım....
daha hiç doğru düzgün başlayamadım çalışmaya......
babanla çalışabiliyorsan çok şanslısın benim öyle şansım yok......

bende varım :) yazılı sınavı geçtim 88 puan aldım (6 yanlışım vardı ) direksiyon sınavımda 1 martta inş onuda geçerim :)
canım merhaba
yazılı sınavdan 88 çok iyi almışsın.....
nasıl çalıştığını paylaşabilir misin....
bugün direksiyon sınavın varmş....başarılar diliyorum.....güzel haberlerini bekliyoruz....

kızlar ehliyete girecek olanlar nerelerdesiniz
ben kitaba çalıştıkça korkuyorum
en çok da direksiyondan....
sizler çalışıyormusunuz?????????
canım bende direksiyondan çok korkuyorum çünkü hiç pratiğim yok....
üstelik pratik yapabileceğim araba da yok......
tamamen kursda ne öğrenirsem yani.....

ben kursa hiç gitmiyorum canım, küçük oğlum var dört yaşında, ve bırakacak yerim yok..
o yüzden derslere katılamıyorum...
ayrıyeten DGS sınavına da çalışıyorum... pek fırsatım olmuyor ehliyete çalışmaya...
benim pratik yapma imkanım var, eşim allah razı olsun sabırla uğraşıyor benle :) bazen ben bile kendime tahammül edemiyorum ama sabrediyor zavallım
epey ilerlettim, kullanırken sıkıntım yok, dur-kalk yaparken falan hiç sorunsuz durup kalkıyorum, anayolda 80 'e kadar çıktım bugün 4. vitesle... araba bile solladım maşallah diyeyim kendime...
şükür pratiğim ilerledi, biraz babam biraz eşim sayesinde...
tek sıkıntım park etmek
düz giriş çıkış parkında sorun yok güzel park ediyorum ama yanlamasına geri geri park edemiyorum,.. kesin komisyonda geri geri parkta sorun çıkacak
inşallah çıkmaz...
gerçi daha yazılı sınavı geçmedik dur bakalım değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…