- 20 Mart 2011
- 13.717
- 32.233
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Komisyon çok önemli insallah karşınıza çok iyi insanlar çıkarBugün 3.dersimi aldım. 25 m geri geri gidiş ve 3 park deneyimi ile birkaç tur attık. Bu hafta günaşırı, haftaya hergün dersimiz olacak. 1 ders sonra da artık sınav güzergahında çalışacağız inş.. Ayrıca yeni sınav sistemine göre ilk 5 dk arabayı çalıştırmadan önce birkaç soru da sorulacakmış. Farların, klimanın, rezistansın, camların açılıp kapanması, yağ göstergesi, akü göstergesinin yeri gibi. Hatta kaputu açtırıp cam suyunun, motor yağının nereden konulacağı hakkında da sorular sorulabilecekmiş.
Heyecan yapmassan şayet inan komisyonlar çok şeker. Hepsi yapıcı insanlar bana inan.Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşaallah
Moral verdin Russelly, sağol arkadaşımHeyecan yapmazsam eğer, bir de kıla tüye takan bir komisyon çıkmazsa karşıma bu işi kıvırırım gibi geliyor Allahın izniyle, bakalım
Teşekkürler arkadaşım :)Tebrik ederim canimm
Bu arada sıra sende diyelim. Komisyondan rica et arabaya binmek istediğin ve ısınmak istediğini özellikle belirt :) hava zaten soğuk. Derken küçük küçük sohbetler ve bakmışsın arkadaşların olmuş. İnan ben öyle heyecanımı yok ettim. Yüzsüzlüğüm hat sahfada olmuştu ve geçtiğimi söylediler akşam. :)Heyecan yapmassan şayet inan komisyonlar çok şeker. Hepsi yapıcı insanlar bana inan.
İnşallah bak gör alacaksın sende ehliyetini. Bu arada herkese Mutlu Yıllar.Sagolun kizlar, moraller tam gaz, ancak kotu hava sartlari nedeniyle bugun ders yapilamayacakmis. Cumartesiye insaallah, hayirlisi
Cok tesekkurler Russelly, insaallah, insaallahİnşallah bak gör alacaksın sende ehliyetini. Bu arada herkese Mutlu Yıllar.
Sadece sakin ol gokcerana, gazla debriyaji terazi kefesi gibi dusun, ayni oranda bir tarafa basarken digerinden ayagini cekecenMelofimiesi russely tebriklrr kizlar darisi bize insallah.bende son iki dersimi almayi bekliyorum 7 ve 8 i ders var aksilik olmazsa .smegol masallah diyum canim bende suruslerde iyiyim ama son surusumde uc kez istop ettirdimgazi az verdim durkalkta ins bu hatayi sinavda yapmam
Sizin sinav ne zaman arkadasimYa bide kar yagiyo diye cok gerildim zorla heyecanimi yenmistim yine stres basti hava durumuna baktim burda karyagis gorunuyo.karda hic surmedik sinav oncesi iki gun kaldi onda gorucem bakalim nolucak karli havada:)
Smeagol canim bizim sinavda 9 10 16 ocak dendi hangi gun giricem belli degil.ya kendimi kasmayim diyorumda bi anda kafam donuyo gaza basmayi unutuyom su yarim debriyaj yaptigimda frenden cekince ayagimi bikac saniye ayagimi bekletiyom iste o an sönuyo araba kendime kiziyom da bile bile hata yapiyomSadece sakin ol gokcerana, gazla debriyaji terazi kefesi gibi dusun, ayni oranda bir tarafa basarken digerinden ayagini cekecenBen simdiye kadar hic stop ettirmedim yalniz trafik sikisinca kasiliyorum. Onumdekine carparim korkusuyla cok erken duruyorum, ada donuslerinde de trafik varsa yine kasiliyorum, bakalim alisacaz artik
Sizin sinav ne zaman arkadasim
Mrb canim.hosgeldin.valla seninde degisik olmus .galiba sinav stresi yapmissin ben diger viteslerle hic kalkis yapmadim insanlik hali olabilir.oyle olmamasi icin durdugun zaman hep vitesi boşa al kalkisa hazirlan bir al canim .ins hepimizde gecerizMerhaba hanımlar. Konuyu yeni gördüm yazmak istedim :) önümüzdeki hafta benim de sınavım var ama inanın ne yaparım bilmiyorum. Toplam 7 ders ancak almışımdır. (Ders yazdırıp gitmeyi unutuyorum ya da okulda işim çıkıyordu hep) Hocalar gayet iyi olduğumu söylüyordu başlarda. Hatta ikinci ders geri geri gitmeyi gösterdi. Ama son iki ders çılgın geçti vitesi bire atmadan kalkmalar mı dersiniz kasise uçarak girmeler mi en son arabanın debriyaj bozulduBu arada 2. viteste kalkmayı da öğrenmişim nasıl olduysa. Hiiç umudum yok ama geçerim inşallah :)
Hoşbulduk :) Hoca da öyle öğretti vitesi boşa alıp tekrar kalkıyoruz ama unutuyorum sınav yaklaştı tutuştum galiba :)) diğer viteslerle kalkmamak lazım zaten hoca bi triplere girdi ben öyle kalkınca kızdı. Biz sınav yerinde yaptık tüm çalışmaları biraz biraz ezberledim gibi vitesi unutmazsam sorun olmaz inşallah. AminnMrb canim.hosgeldin.valla seninde degisik olmus .galiba sinav stresi yapmissin ben diger viteslerle hic kalkis yapmadim insanlik hali olabilir.oyle olmamasi icin durdugun zaman hep vitesi boşa al kalkisa hazirlan bir al canim .ins hepimizde geceriz
Gokce benimki buyuk ihtimal 9 ocakta, saati de asagi yukari 2 gibi. Yarim debriyajda kavramayi buldugun anda ayagini kilitle, zaten o noktada araba hareket ediyor biliyorsun. Evde surekli arabayi kaldirma egzersizi yap. Terazi gibi debriyaj-gaz-debriyaj-gaz. :)Smeagol canim bizim sinavda 9 10 16 ocak dendi hangi gun giricem belli degil.ya kendimi kasmayim diyorumda bi anda kafam donuyo gaza basmayi unutuyom su yarim debriyaj yaptigimda frenden cekince ayagimi bikac saniye ayagimi bekletiyom iste o an sönuyo araba kendime kiziyom da bile bile hata yapiyomsenin sinav gunu belli mi?
Ikinci viteste kalkmayi bize de ogretirsin artik ehliyeti alincaMerhaba hanımlar. Konuyu yeni gördüm yazmak istedim :) önümüzdeki hafta benim de sınavım var ama inanın ne yaparım bilmiyorum. Toplam 7 ders ancak almışımdır. (Ders yazdırıp gitmeyi unutuyorum ya da okulda işim çıkıyordu hep) Hocalar gayet iyi olduğumu söylüyordu başlarda. Hatta ikinci ders geri geri gitmeyi gösterdi. Ama son iki ders çılgın geçti vitesi bire atmadan kalkmalar mı dersiniz kasise uçarak girmeler mi en son arabanın debriyaj bozulduBu arada 2. viteste kalkmayı da öğrenmişim nasıl olduysa. Hiiç umudum yok ama geçerim inşallah :)
Finallerle aynı döneme geldi ama bakalım, 3 dersim var bu hafta onlarla toparlarım inşallah :))Ikinci viteste kalkmayi bize de ogretirsin artik ehliyeti alinca
Saka bir yana hala 1 haftamiz var Tantanis, bu ciddi bir sure, imkanin varsa derse git, insaallah her sey yolunda gider
Her zaman yanınızdayım ve dualarımdasınız hanımlarSagol melodii, verdigin moral cok kiymetli hepimiz icin, biliyorsun degil mi