- Konu Sahibi hedef 2016
-
ben de tatile çıkmak istiyorum.2 yıldır izin yapmadan çalışıyorum perişan oldum.. ayrıca ağrısız bir hayat istiyorum...1 yıldır kronik sebebi bulunamayan kulak ağrısı çekiyorum..ayrıca 1 evim daha olsun istiyorum.ayrıca 2015 sonlarına doğru bir bebişim olmasını istiyorum.. Çok şey istiyorum galiba(
ilk dileğim tatil: Rezervasyon ve uçak biletimi aldım..Hayırlısı ile...
Allah gönlünüze göre versinevet arkadaşlar tatilimi yapıp geldim 1 ay önce çok şükür.. kulak agrım yok denecek kadar azaldı.. bebişimde doğacak aralık ayında rabbim nasip kısmet ederse..
tek ev dileğim kaldı..O da kısmetse babamdan kalacak.evlerimiz yapılıyor şu an ..
Çok şükür bugünlere :))))))))
Allah gönlünüze göre versin
2015 yılındn en büyük dileğim sağlıkla sıhhatle bebeğimi kucağıma almak. Çok ugrastik emek verdik yıprakdik ama allahım bizede anne baba olma duygusunu yasatsın insallah.. doktorum gürkan bey ve bahceci ailesindende allah razı olsun onlar olmasa hayllerime kavuşamazdım hamileyim inanın bu duygunn güzllliğini trf edemem 2014te hamile kalmayı dilemiştim şimdide anne olmayı diliyorm allahmdanRabbimin sağlıklı sıhhatli eli kolu bacağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı bir evlat vermesini dilerim
Birdaha o hastane köşelerinde, yok dış gebelikti yok sorundu şöleydi böleydi die sitresle ve çaresizlikle beklemek değil, güzelce kontrollerime gidip ultrasonda onun gelişimini görmek, kalp atışlarını duymak ve sağlıklı olduğunu öğrenip mutlulukla hastaneden ayrılmak ve 9 ayın sonunda da sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı diliyorum..
Tabi bunların olması için önce hamiş olmak gerekRabbim 2015te öncelikle sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?