2015 YILINDA GERÇEKLEŞMESİNİ İSTEDİĞİNİZ DİLEĞİNİZ nedir?

Almanyada yaşıyorum ilk dil sınavını kazandım yüksek bi dereceyle ama.yeterli değil tabiki diğer sınavları da kazanıp güzel bi meslek sahibi olmayı ve kızımı çok güzel yetiştirip onunla gurur duymak istiyorum çok mu şey istiyorum? Allah büyük ve.cömert inşallah bunları bana verir :)

Hayırlısıyla sağlıkla bebeğime kavuşmak,maddi manevi bütün sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulmak inş :))

evet arkadaşlar tatilimi yapıp geldim 1 ay önce çok şükür.. kulak agrım yok denecek kadar azaldı.. bebişimde doğacak aralık ayında rabbim nasip kısmet ederse..

tek ev dileğim kaldı..O da kısmetse babamdan kalacak.evlerimiz yapılıyor şu an ..

Çok şükür bugünlere :))))))))

Allah gönlünüze göre versin

ALLAH İZNİ İLE HAYATIMIN AŞKI İLE EVLENMEK EVLENMESEKTE Bİ NİŞAN İYİ OLUR YAAAA İNŞ...

Kolay bir hamilelik dönemi, kolay bir doğum, sağlıklı dünyalar güzeli (huyu ahlaki zekası ile ) geniş güzel bir ev ve evimdeki huzurun daimligi..Rabbim hazinesinden her birerlerimize isteklerimizi versin inşallah

İnşallah kızıma iyi ve hayırlı bi bakıcı buluruz en önemlisi bu sonra borçlarımız bi an önce biter ve bebeğim sağlıklı sıhhatli doğar ve tayinimiz çıkar ve gönlümüze göre güzel bi evimiz olur ve eşim iyi bir iş tutturur İnşallah aminnn :) Tabi bunların hepsi 2015 e sığmaz devamında 2016 da İNŞALLAH gerçekleşir...Rabbim' den istiyorum hepsini İnşallah hayırlısı ile gerçekleşir amin...

Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. .

haytaımda hayırlısı ne ise ol olsun ama önce sorunsuz ameliyat sonra hayırlı aşk mutluluk :)

Rabbimin sağlıklı sıhhatli eli kolu bacağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı bir evlat vermesini dilerim
Birdaha o hastane köşelerinde, yok dış gebelikti yok sorundu şöleydi böleydi die sitresle ve çaresizlikle beklemek değil, güzelce kontrollerime gidip ultrasonda onun gelişimini görmek, kalp atışlarını duymak ve sağlıklı olduğunu öğrenip mutlulukla hastaneden ayrılmak ve 9 ayın sonunda da sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı diliyorum..
Tabi bunların olması için önce hamiş olmak gerek Rabbim 2015te öncelikle sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin..

2015 yılındn en büyük dileğim sağlıkla sıhhatle bebeğimi kucağıma almak. Çok ugrastik emek verdik yıprakdik ama allahım bizede anne baba olma duygusunu yasatsın insallah.. doktorum gürkan bey ve bahceci ailesindende allah razı olsun onlar olmasa hayllerime kavuşamazdım hamileyim inanın bu duygunn güzllliğini trf edemem 2014te hamile kalmayı dilemiştim şimdide anne olmayı diliyorm allahmdan

2015 bana çok uğurlu geldi..allah'tan iki yıldır dilediğim ve tevekkül ettiğim bebeğime hamile kaldım..çikolata kistlerime rağmen hemde..güzel rabbim gönlümün muradını verdi.inşallah sağlıklı,hayırlıbir evlat nasip eder..tek kendim için değil tüüüm isteyenlerin gönlünün muradını hayırlara çevirip verir inşallah rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…