- 5 Aralık 2014
- 39
- 17
- 53
- 35
- Konu Sahibi hedef 2016
-
Hayırlı ise inşallah Allah sevgisini sana nasip etsin tüm kalbimle amin diyorum.Onunda beni gerçekten kalbiyle sevmesi tek dileğim bu
başından geçenlere çok üzüldüm. umarım güzel günler seninle olur.2014 yılı trafik kazası , abaannemin vefatı,evlenmem ve aynı hızla ayrılmam gibi felaketler zinciri olarak geçti.
2015 te yepyeni hedeflerim hayallerim var. Boşanma davamın en güzel ve hayırlı şekilde sonuçlanmasını, hazırlanmaya başladığım kpss sınavını kazanarak atanmayı ,anne babam ile sağlıklı mutlu vakitler geçirmeyi diliyorum...
Teşekkür ederim canım benimm güzel dileklerin için hepimize gelsin güzel günler inşallah ♡başından geçenlere çok üzüldüm. umarım güzel günler seninle olur.
Hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alıp, ömrümüz yetene kadar İspanya (Barselona, Madrid, Granada, Sevilla...), Fransa (Paris), İtalya (Sorrento, Venedik, Milano, Roma, Floransa...), ABD (New york), İngiltere (Londra), Almanya ( Heidelberg) ve ülkem Türkiye (Bursa, İstanbul...) gezmek, görmek isterim. Öncelik sağlık ve sonrası SEYAHAT RESULALLAH diyorum. 2015 sonu ile sınırlamıyorum. Seyirlik değil ömürlük olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?