• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 YILINDA GERÇEKLEŞMESİNİ İSTEDİĞİNİZ DİLEĞİNİZ nedir?

İnsanlardaki hırsların toz olup uçmasını herkesin mütavazi bir hayatının olmasını, allahımızın tüketmek ve avmler olmadığını fark etmek veeeee büyük bir bahçesi olan güzel bir ev diliyorum. İnek, tavuk, koyun bakmak, kendi sebzelerimi kendim yetiştirmek istiyorum. 2015'te umudum bunların gerçekleşmesi.... hepinize sevgi dolu yıllar.. sevgi önemli.

2014 yılı trafik kazası , abaannemin vefatı,evlenmem ve aynı hızla ayrılmam gibi felaketler zinciri olarak geçti.
2015 te yepyeni hedeflerim hayallerim var. Boşanma davamın en güzel ve hayırlı şekilde sonuçlanmasını, hazırlanmaya başladığım kpss sınavını kazanarak atanmayı ,anne babam ile sağlıklı mutlu vakitler geçirmeyi diliyorum...
başından geçenlere çok üzüldüm. umarım güzel günler seninle olur.

Savaşların bitmesini herkesin huzur içinde mutlu yasmasini istiyorum. Kendim için yeni bebek istiyorum Rabbimden. Saglikli hayirli... Bakalim bu yilin ikinci ayi bitmek üzere yil sonunda kucagimda olacakmi yeni bebek. Simdilik hamile değilim. ;)

İşşşşş artık meslegimi yapabilmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuummmmm nasip et Yaraaaabbbbb ...

liste yapayım hemencecik:
1.akademisyen olmak
2. yurt dışı bağlantılı eğitim almak ve çalışmak
3.öğrenmek öğrenmek öğrenmek zihnimi büyütmek
4.sevdiceğimle mutlu olmak
5.ailemle çok iyi geçinmek
bu kadarcık:p

2014 de sevdıgımı babama anlatmak benı ıstemelerı nısanım ve dugunum olsun ıstıyordum 2015yılının ılk gunu babamla tanıstılar 13ocagında evlenme teklıfı aldım 13subatta ıstedıler 14 subatta nısanımız oldu 23 mayıstada cok sevdıgım adamla dunya evıne gırıcem Rabbım bu dunyada ve obur dunyada esımden benden razı olsun esımde benden razı olsun saglıklı huzurlu mutlu bı omrumuz olsun yalnız bısey daha ıstıyorum evlenmeme 65 gun kala artık aılemın benım evlencegmın farkına varıp hazırlık yapmaya baslamasını ıstıyorum amın gercı maddı durum olmadıgından da pek baslayamıyolar ama bı ıslerı varmıs o olsun kı ellerıne benım evımı duzecek mıktarda paraları olsun kı artık bende benımle ılgılenmedıklerı ıcın uzulmıyım gercı paraları olmasada tatıle gıtme fırsatı buluyolar neyse kusura bakmayın uzun oldu

Güzel bir ev ve hayırlı bir evlat istiyorum. İki de olabilir. Kiradan da kurtulayım artık. Amin.:KK16:

Hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alıp, ömrüm yetene kadar İspanya (Barselona, Madrid, Granada, Sevilla...), Fransa (Paris), İtalya (Sorrento, Venedik, Milano, Roma, Floransa...), ABD (New york), İngiltere (Londra), Almanya ( Heidelberg) ve ülkem Türkiye (Bursa, İstanbul...) gezmek, görmek isterim. Öncelik sağlık ve sonrası SEYAHAT RESULALLAH diyorum. 2015 sonu ile sınırlamıyorum. Seyirlik değil ömürlük olsun.

Hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alıp, ömrümüz yetene kadar İspanya (Barselona, Madrid, Granada, Sevilla...), Fransa (Paris), İtalya (Sorrento, Venedik, Milano, Roma, Floransa...), ABD (New york), İngiltere (Londra), Almanya ( Heidelberg) ve ülkem Türkiye (Bursa, İstanbul...) gezmek, görmek isterim. Öncelik sağlık ve sonrası SEYAHAT RESULALLAH diyorum. 2015 sonu ile sınırlamıyorum. Seyirlik değil ömürlük olsun.

Back