2015 YILINDA GERÇEKLEŞMESİNİ İSTEDİĞİNİZ DİLEĞİNİZ nedir?

hedef 2016

Hoşgeldin hayatıma yarınım herşeyim Canım KIZIM
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
6.805
5.035
248
SELAM GÜZELLİKLER,

2015 Yılında gerçekleşmesini istediğiniz en büyük dileğiniz nedir? Bu konu 31.12.2015'de kapandığında bakalım hayaliniz gerçekleşecek mi..Haydi kızlar bekliyorummm...Musmutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle..

saglık bebekkkkkkk askk mutllulukk :)

Canım sevdiğim son sınavlarına girecek. Üniversiteyi bitirip , askere gidip gelmesini istiyorum hayırlısıyla.

ben de tatile çıkmak istiyorum.2 yıldır izin yapmadan çalışıyorum perişan oldum.. ayrıca ağrısız bir hayat istiyorum...1 yıldır kronik sebebi bulunamayan kulak ağrısı çekiyorum..ayrıca 1 evim daha olsun istiyorum.ayrıca 2015 sonlarına doğru bir bebişim olmasını istiyorum.. Çok şey istiyorum galiba (

ilk dileğim tatil: Rezervasyon ve uçak biletimi aldım..Hayırlısı ile...

inşallah Rabbım'in izni ile güzel bir ev diliyorum.. hemde cok istiyorum.. hayırlısıyla tabiki.. Rabbim herkesın dilek kapısını sonuna kadar açık eylesin inşallah ..

evlatlarım için hayırlı birer gelecek diliyorum.
dilerim ki bahtları açık olsun.huzurlu,mutlu maddi sıkıntıların en aza indirgendiği sevgi ve sağlık dolu bir yıl yaşayabilmek dileğiyle...

sen bir iste inşallah iki tane olur...amin diyelim :)
sevgiyle...

Bana 2014 hiç ugurlu gelmedi. Deliler gibi saatlerce mesai yaptıgım çocugumu eşimi ihmal edip işleri bitirmek için gece 11-12 lere kadar çalıştıgım özveride bulundugum işimden haksızlıga ugrayarak çıkartıldım. Canımdan çok sevdigim annem çok çok hastalandı daha birçok olumsuzluk. Rabbim sesimi duysun ilk önce 2015 te eski işimden çok daha iyi bir yerde işe başlamak istiyorum bu işsizligimin sona ermesini istiyorum.Annemin biran önce iyileşmesini diliyorum. Ve benim arkamdan kuyu kazarak işsiz kalmama neden olan 3 kişininde benim aylardır atlatamadıgım gibi bu bunalımı onlarında yaşamasını onlarında en kısa zamanda işten ATILMALARINI diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…