• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 YILINDA GERÇEKLEŞMESİNİ İSTEDİĞİNİZ DİLEĞİNİZ nedir?

Bebeğimi bekliyorum.. veya hamile olduğumu öğreniyim, 2016 da doğursam da olur.. yeter ki bebeğim olsun.

merhaba arkadaşım.yazdıkların gerçekten çok üzücü satırlarını okudukça birazda kendimi gördüm.fazla verici,iyi niyetli olduğun için hayatta maalesef ki bu tarz şeyleri mıknatıs gibi çekiyorsun,çekiyoruz.özellikle de şu işten çıkartılma durumun çok kötü olmuş.canını sıkma bir kapı kapanır bi diğeri açılır yeter ki rabbim istesin.varsın iyi niyetimizden dolayı kaybeden biz olalım.ilahi adalet diye bir şey var inşallah sende tez vakitte eğer haksız yere işten çıkartıldıysan o insanların da haberlerini alırsın.Anneciğine acil şifalar dilerim en kısa sürece eski sağlığına kavuşur inşallah.sen güçlü dur ki oda senden güç alsın.

amin inşallah dileciğin kabul olur kuzum...Rabbim tüm isteyenlere vede kalbi merhamet dolu olan kullarına tez vakitte nasip etsin evlat sevgisini...bundan daha güzel ve daha masum bir dilek olur mu hiç...

Tayin işimin hallolması ve ağzımızın tadı bozulmadan evlenip mutlu olmak..

2015 ten dileğim nişanlımla huzurla sıkıntısız hayal ettiğimiz tarihte ve şekilde evlenmek... sonra evlendikten sonra iş sıkıntısı çekmemek... birde teyze olmak istiyorum:KK46:

Tüm derslerimi vermek,aileme sağlık,mutluluk,bereket. Amin deyin,hepimizin dilekleri kabul olsun inşallah:KK16::KK25:

SELAM GÜZELLİKLER,

2015 Yılında gerçekleşmesini istediğiniz en büyük dileğiniz nedir? Bu konu 31.12.2015'de kapandığında bakalım hayaliniz gerçekleşecek mi..Haydi kızlar bekliyorummm...Musmutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle..

Sağlık sorunlarının ve acı kayıpların yaşanmadığı bir yıl diliyorum Allahtan tabi birde huzur ve mutluluk:KK68:

Rabbimden hayirli bir evladim olmasini diliyorum ve dileyen herkesinde bu mutlulugu yasamalarini istiyorum.. Amin...

bende hayirli bir dogum..esime bir is..saglikli bi sene gecirmek istyorum. istegim cok ama bu kadarini paylasiyim :)

Huzur ve güzel bir hayata başlangıç diliyorummmm herkesin güzel dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle

SELAM GÜZELLİKLER,

2015 Yılında gerçekleşmesini istediğiniz en büyük dileğiniz nedir? Bu konu 31.12.2015'de kapandığında bakalım hayaliniz gerçekleşecek mi..Haydi kızlar bekliyorummm...Musmutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle..

sadece saglıklı hayırlısıyla bi bebek istiyorum

2014 yılı trafik kazası , abaannemin vefatı,evlenmem ve aynı hızla ayrılmam gibi felaketler zinciri olarak geçti.
2015 te yepyeni hedeflerim hayallerim var. Boşanma davamın en güzel ve hayırlı şekilde sonuçlanmasını, hazırlanmaya başladığım kpss sınavını kazanarak atanmayı ,anne babam ile sağlıklı mutlu vakitler geçirmeyi diliyorum...

Back