- 30 Mart 2015
- 48
- 69
- 3
- 34
- Konu Sahibi 36bedenistiyorum
-
yarışma hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?canım burda kafama göre takılıyorum ben ama 12 haftalık programa da üyeyim istersen orda yarışarak yazarız orası kalabalık çok şirinler
aynen bizim sayfamız gibi günlük sayfasında bir yarışma. kilo bildirimleri, yakın kiloda rakipler filan belirliyorlar. eglenceli bir grup. 12 haftada zayıflama yarışması adıyarışma hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?
teşekkür ederim :)aynen bizim sayfamız gibi günlük sayfasında bir yarışma. kilo bildirimleri, yakın kiloda rakipler filan belirliyorlar. eglenceli bir grup. 12 haftada zayıflama yarışması adı
Birlikte zayiflayalim.. sen de yaz neler yaptigini nerdeyse ayni durumdayizO zaman takip edicem senii benim hedefim de 3 ayda 3 beden ve 15 kilo :) Alt bedenim 42 ve 36-38 istiyorum. Üst bedenim 38 onda da 34-36 istiyorum :)
Ben de hep beslenme aliskanliklarimi degistirmeye calistim ama bir yerden sonra gece yemelerim devam etti ve hamur islerine de tatliya da cok düşkün oldugumdan bir türlü kilo veremedim. Umarim sen başarırsınBen dukan yapmıyorum, sadece beslenme alışkanlıklarımı değiştirmeye ve kalıcılaştırmaya çalışıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?