• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 temmuza 36 beden...

canım öğle yemeği yemek istemiyor :KK43: ama sonra daha çok acıkacağım ne yapacağımı şaşırdım şu an. ofiste işler de aldı başını gitti yetişmeyecek diye yemeğe zaman ayıramıyorum

bende eşlik etmek istiyorumm :D şuan sadece esneme hareketi yapıyorum 2 gündür aksam 6.dan sonra yememeye alıstırıyorum kendimi hem midem kücülsün hem kalori almayayım hemde zayıflarım diye 1 hafta sonrasında egzersiz ekleyeceğim gün icerisinde istediğim şeyleri yiyorum makarna pilav yememeye gayret edicem,gazlı icecek ve tuzdan uzak durarak benimde diyetim bu olacak 67 baslangıc kilomdu 36 olmam icin 55 yeterli diye düsünüyorum ilk hedef bu.vucudum sıkı.Ama asıl hedef klom 48 :)

Bugun diyetimin 4. Günü. Atak evresindeyim. 6 gun cikti testten. 7. Gun sabah tartildigimda neler oldugunu gorecegim..2,3 kg vermem gerekiyor atak evresinde ve totalde testten 10 kasima kadar 22 kg vermem gerektigi cikti ama ben 22 degil 24 kilo vermek istiyorum o yuzden biraz daha sure uzayacak biliyorum ama birakmayacagim
Baslangic (bu kez son): 6 haziran
Baslangic kilo:76
Ilk Hedef: 69

Bu gunlugu ilk actigim zamanlardaki garip demotive hallerim yok artik. Kendimi cok daha zinde hissediyorum. Sismanligi kabullenmeye basladigim icin yazmayı bırakmıştım ama bazen minicik bir etki sizi kendinize getiriyor.. hepimizin ihtiyaci olan o kucuk sebep işte. Buna kimi ilham der kimi de hidayet. Umarim sadece zayiflamak degil hem bedenen hem de ruhen arinmis olmayi nasip eder Allah bana :KK16:

O zaman takip edicem senii benim hedefim de 3 ayda 3 beden ve 15 kilo :) Alt bedenim 42 ve 36-38 istiyorum. Üst bedenim 38 onda da 34-36 istiyorum :)

4. Gunun aksamindayim.. aksam biraz zorladi bizimkiler aaa olur mu azicik ye diye.. kiz kardesim haric dukan yaptigimdan kimsenin haberi yok da:KK33: ama ben cok rahatladim. 2. Baslangicimda ilk tarti gunum 12 haziran yani seyir donemine geçiş gunum. Ben 5+5 yapacagim. 36 bedende begendigim kiyafetleri giyecegim gunun heyecani kapladi icimi :KK9:

Bugun dukan diyetimin atak evresinde 5. Günü.. sabah yarim saatten fazla sureyi lavaboda gecirdim. Cok sancılı bir yarim saatti. Tukettigim su mu eksik kaliyor yoksa ben yulaf kepegini tuketmeyi mi anlamadim bilmiyorum fakat cuma sabahina dukan testte hedeflenen 2.3 kg dan fazlasinin gidecegi kesin. Müthiş bir duygu. Canın tatli istemiyor. Henuz 5. Gun denilebilir ama ben hep diyete baslar 3. Gun birakirdim bu benim icin bir basari. Simdi dukanla muthis kilolar veren insanlardan derlenen bir kitap cikarilmis onu alacagim ki motivasyonum artsin. Ve artik kalem defter tutmaktan bıktığım için de buraya yazmak çok iyi geliyor.
Sabah evde 1 tanecik yumurta kaldigi için haşlayıp yedim ve hemen ciktim ( lavaboda gecen sure malum, gecikmistim ) doktorun daha once kabizlik problemim icin yazdigi şuruptan bir kaşık ictim umarım işe yarar. Simdi öğle olmasini bekliyorum ton baligi yiyecegim ve aksama dogru da yulaf kepegiyle yogurt karisimi.. acikmadigim icin diyete uyayim yeter diyorum artik. Lutfen hersey yolunda gitsin ve ben hic goremedigim 58 kiloyu bu kez gorebileyim:KK37:

Ben dukan yapmıyorum, sadece beslenme alışkanlıklarımı değiştirmeye ve kalıcılaştırmaya çalışıyorum:)

Ben dukan yapmıyorum, sadece beslenme alışkanlıklarımı değiştirmeye ve kalıcılaştırmaya çalışıyorum:)
Ben de hep beslenme aliskanliklarimi degistirmeye calistim ama bir yerden sonra gece yemelerim devam etti ve hamur islerine de tatliya da cok düşkün oldugumdan bir türlü kilo veremedim. Umarim sen başarırsın:KK49:

Bugun atak evresinin son günü.. yarın tartilacaktim ama dayanamayıp sabah ciktim tartiya ve gozlerime inanamadim.. 71.8 !!! Nasil yani deyip gozlerimi ovusturdum, inip tekrar çıktım, aynı. 6 haziran sabahı 76 ile başlamıştım..dunku problemden sonra evde herkes boz diyeti hastalanacaksin dedi ama ben devam ettim bu sabah son derece zinde uyandim. Yani, 1 gunluk duraklamaya bakmadim ve sabah bir suredir goremedigim 71 küsürü sonunda gördüm:KK3: yarından itibaren inmek istedigim kiloya kadar seyir evresine geciyorum. Baş ucu kitaplarim da yanimda olduguna gore dugunume kadar istedigim kiloya inmemem icin bir sebep yok! Seyir evresinin sebzeli gunlerinde vücut su oranini yukselttigi icin kilo olarak biraz daha fazla gelmek normalmis. O yuzden tartiyi kesinlikle kafaya takmadan çözüm odakli gidecegim. Su an hedefim 52 kiloya düşene kadar devam etmek. Zaten bir gun ödül yemegi yiyecektim ama bu dugune kadar olmayacak. Düğünden sonra insallah.

Bugun atak evresini başarıyla bitirmiş ve tartida 71.5 i gormus bulunmaktayim!!! Atak evresinde totalde 4.5 kg vermis oldum. Tabi ki bir kısmı su olduğu icin sebzelerle birlikte seyreden seyir evresinde bir kismini geri alacagim kacinilmaz ama en son ne zaman 71 kg oldun dersen 3 aydan fazla.. simdi 6 ay onceki kiloma yani 69 a inmeyi hedef koydum. Sonra da 1 sene onceki kilo 62-63 ler.. ve devamında verebildigim yere kadar gitmek. Seyirde bir sınır yok istedigin yerde guclendirmeye gecebiliyorsun ama bence buna hic ihtiyacim olmadan tüm kilolari basariyla verip bir sonraki evreye öyle geçeceğim. Dukanin hesabinda haftada 1 kg ayirmak gerektigi icin yaklasik 20 hafta sonra idealime ( cocuklugumdan beri hic o kiloda kendimi gormedim) inmis olacagim.. insallah...
Bugunden itibaren seyirde 5+5 yapacaktim fakat 1 ay sonunda verilen kilo ayni olacagi için sıkılmamak adina 1+1 yapmaya, dr. Dukan'a güvenle kilolarimdan kurtulmaya karar verdim. Bugün seyir evresinde sanki atağın 7. Gunuymus gibi proteinle basliyorum.
Diyetimin 2. Evresi hayırlı olsun

Merhaba, bugun diyetimin 8, dukan seyir evresinin 2. Gunundeyim.. genel ruh hali olarak ilk evrede verdigim kilolarin hafifligiyle kendimi daha iyi hissettigim için artik diyet moduna tamamen gecmis bulunmaktayim. Seyir evresinde ilk 20 gun cok onemli. Ilk ay atakta verilene ek olarak 5 kg daha verme şansım var. Hergun boyle sayar miyim bilmiyorum ama sanki proje gunu hesaplayan bir muhendis veya şafak sayan bir asker gibiyim.. su an fazlalik kilom (testte cikan 54 uzerinden) 17 kg oldugu icin seyirde 17 haftalik bir mucadele beni bekliyor. Ust uste 3 gun meyve yemeden durdugumu pek hatirlamam ama iştahimi belirgin duzeyde artirdigini uzulerek belirtmek isterim. Sanki bu şekilde hem iştah kontrolunu hem de insulin duzeyimi daha iyi seviyeye getirecegim hissiyatindayim. Bu sabah 72.0 geldi tartim. Dunden daha fazla ama bu bende kesinlikle moral bozuklugu yapmiyor, lavabo duzenimi henuz saglayamadim. Hem 76 ile basladigim icin 74 e razıydım bu cok bile.
Bugun nasil gececek?
Birazdan kendime yulaf kepegi, sut, peynir ve yumurta ile harika bir omlet yapacagim. Yaninda da ohh salatalik domates.. ozledim. Ogleyin canim birsey istemez muhtemelen. Akşama dogru da disarda yeriz, haslanmis tavuklu yağsız salata isterim. Yarin tekrar saf protein. Bol su icmeye ozen gösteriyorum ve elbette olabildigince hareket.. umarim ilk gunku motivasyonum 17 hafta boyunca devam eder..

Merhaba, bugun diyetimin 17. Gunu. Diyetime dair hicbir kaçamak yapmadan, tum kurallarina uyarak devam ediyorum.. bu sabah 70.3 kg gördüm. Uzun zamandır bu kilolari gormeyince, mutlulugum tarifsiz oluyor.. bu hafta 70 kg dan kurtulacagim gunu bekliyorum. Dugunume de 60 dan kurtulacagim insallah

Bugun diyetimin 19. Gunu. Iftar yemekleri başlayınca diyetim bozulmadi ama sıfır yağ ile beslenmekte zorlaniyorum, orasi kesin. Sorun yok. Bu sabah sonunda 70 kilonun altina düştüm ve 69.8 i gördüm.. uzun zamandir bu rakamlari gormedigim icin elbette mutluyum ama daha yolumuz cok uzun. Onumuzdeki 17 kiloyu da vermemiz gerek :KK49:

Bugun 21. Gunum.. calismalar 21 gun boyunca bir aliskanliktan uzak durulursa ondan vazgecildigini, 40 gun devam edilirse tamamen bırakıldığını gosteriyor. Bugun benim icin cok kiymetli demektir.. artik is arkadaslarim arasinda zayiflamam gozle görünür bir hal aldi.. sagolsunlar her biri dile getiriyor.. sirada beden olarak kuculmeye basladigimi gormek var.. 44 ile basladim, simdi 40 ve 42 lere rahatlıkla sigabiliyorum. 69 kilodayim ama degisim gunlerini 5+5 e cevirdigimde kilo verme surecimin hizlanacagini dusunuyorum. Bir de olabildigince spor ekleyecegim tabi.. yuruyus ve bisiklet hem bedenime iyi geliyor hem de ruhuma.. simdilik durum bu.. 21. Gunu gormek uzak geliyordu ama hic oyle gibi degil. Cunku aclik yok, canin birsey istemiyor ve sadece zayiflamakla farkediyorsun. Elbette bazen canim tatli istiyor ama ona tatlandiriciyla kesin cozum bulmayi hedefliyorum

Back
X