- 30 Mart 2015
- 48
- 69
- 3
- 34
- Konu Sahibi 36bedenistiyorum
canım öğle yemeği yemek istemiyor ama sonra daha çok acıkacağım ne yapacağımı şaşırdım şu an. ofiste işler de aldı başını gitti yetişmeyecek diye yemeğe zaman ayıramıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarışma hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?canım burda kafama göre takılıyorum ben ama 12 haftalık programa da üyeyim istersen orda yarışarak yazarız orası kalabalık çok şirinler
aynen bizim sayfamız gibi günlük sayfasında bir yarışma. kilo bildirimleri, yakın kiloda rakipler filan belirliyorlar. eglenceli bir grup. 12 haftada zayıflama yarışması adıyarışma hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?
teşekkür ederim :)aynen bizim sayfamız gibi günlük sayfasında bir yarışma. kilo bildirimleri, yakın kiloda rakipler filan belirliyorlar. eglenceli bir grup. 12 haftada zayıflama yarışması adı
Birlikte zayiflayalim.. sen de yaz neler yaptigini nerdeyse ayni durumdayiz onemli olan zayiflamaya net olarak karar verebilmek.. hem birbirimize güç veririzO zaman takip edicem senii benim hedefim de 3 ayda 3 beden ve 15 kilo :) Alt bedenim 42 ve 36-38 istiyorum. Üst bedenim 38 onda da 34-36 istiyorum :)
Ben de hep beslenme aliskanliklarimi degistirmeye calistim ama bir yerden sonra gece yemelerim devam etti ve hamur islerine de tatliya da cok düşkün oldugumdan bir türlü kilo veremedim. Umarim sen başarırsınBen dukan yapmıyorum, sadece beslenme alışkanlıklarımı değiştirmeye ve kalıcılaştırmaya çalışıyorum:)