- 30 Mart 2015
- 48
- 69
- 3
- 34
- Konu Sahibi 36bedenistiyorum
-
hadi bismillah canımbugün başlangıç yaptığım için ilk olarak sıvı tüketimimi artırmaya ve tabi ki egzersize agırlık vereceğim...her gün bir şey ekleyerek gideceğim. irade.. bütün mesele bu. aklımdan çıkarmamalıyım yaz geliyor, düğünüm geliyor...
Cok teşekkür ederim canim ay insallah cok heyecanlaniyorum benMerhaba canim hayırlı olsun gunlugun.
Bende bugun başladım umarim ikimizde basaririz sende yaza cok guzel bir gelin olursun..
Ben de o hayalle yasiyorum su an. Bugun basladim kesinlikle protein agirlikli beslenmeliyim sizce 4 ayda 20 kilo gider mi?hadi bismillah canım
bende düğünüm için zayıflamıştım
inanmak başarmanın yarısı
protein ağırlıklı beslen incelmede sağlar
incecik çıtır bi gelin olursun
ben 2 haftada bir gelinlikçiye gider ölçümü aldırır mutlu olurdum kadın
2 hafta kala dikti sonra
Cok teşekkür ederim canim ay insallah cok heyecanlaniyorum ben
Ben de o hayalle yasiyorum su an. Bugun basladim kesinlikle protein agirlikli beslenmeliyim sizce 4 ayda 20 kilo gider mi?
Simdi 30 dk yurudum kosu bandinda bisiklet cevirecegim bir 10 dk da. Umarim bir ritme oturturum ve oyle devam ederimrahat canım ama bol bol yürü tempolu
arada müzük aç kıvıra kıvıra dans et
sürekli hareket et ki incel
Helal olsun canım ölçülerini de alSimdi 30 dk yurudum kosu bandinda bisiklet cevirecegim bir 10 dk da. Umarim bir ritme oturturum ve oyle devam ederim
Hoşbuldum canımmm :)ebyar ilk diyet arkadaşım olarak hoşgeldin bence harika bir süreç olacaktır. benim de temmuzda düğünüm olduğu için bu kadar istiyorum zayıflamak.. ilk haftadan 2 kilo süper bence haydi bakalım darısı başıma.. birbirimize destek olalımm
Hoşbuldum canımmm :)
Bende düğünüm için kilo vermiştim seni anlıyorum
Muhakkak vermelisinde insan evlenince kilo alıyor çünkü hele mide hamile kalirsa
Bende 54 kilo ile evlendim 11 kilo aldım yaklaşık 2 yılda. Sonra hamile kaldim kilo ustune hamile kalincaa eyvah hepten sisecegim dedim ama bebeğim tutunamadı 10 haftalıkken kalbi durdu
Kürtaj oldum kendimi toparlayınca hemen rejime başladım. İnşallah temmuza kadar yeniden 55 olup mucizemin gelmesini bekleyeceğim.
Kahvaltımı yaptım. 1 dilim tam buğday ekm. 1 tane haslanmis yumurta nane maydanoz domates 3 bardak şekersiz çayla iyi bir kahvaltı yaptım. Şimdi spor zamanı
canım burda kafama göre takılıyorum ben ama 12 haftalık programa da üyeyim istersen orda yarışarak yazarız orası kalabalık çok şirinlerMerhaba..Bende katılabilir miyim?
Hangi konu? Ben de yarışmak istiyorumcanım burda kafama göre takılıyorum ben ama 12 haftalık programa da üyeyim istersen orda yarışarak yazarız orası kalabalık çok şirinler
12 haftalık zayıflama yarışması var hemen aynı sayfada canımHangi konu? Ben de yarışmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?