- 20 Ekim 2015
- 95
- 60
- 3
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #68.721
Evet maalesef, ben bir şey yapmıyorum ama, decavit e devam edenler varmış (hamilelikteki demir ilacını)
Cok ılginçhemde ne dökülmeee hemşireme sordum bende öyle oldum çaresi yok bebek tanıdıkca anneyi saçlar dökülür dedi bilimsel bi acıklaması yoktu yani
BendeCok ılginçkel kalmaktan korkuyorum ama
blw derken neyden bahsediyorsunuz acaba anlayamadım merak ettim.Bizim doktorumuzda BLW icin 8inci aya kadar beklememizi tavsiye etti. Ben de bogazina birsey kacarsa naparim diye kara kara dusunuyordum. Ama 8inci ayda cigneme ve cignedigini yutma refleksi gelisiyormus dolayisiyla bu risk de ortadan kalkmis olur umarim. 6-8 aylar arasi cam rendeden gecmis meyve ve sebze pureleri vermemi ama 8inci ayda pureyi tamamen kesmemi onerdi. Ek gida surecinde biberon da yasak meyve suyu vb. icin..
Hemde nasıl dökülüyorHanimlar sizinde saçınız cok dökülüyor mu benim dogumdan sonra aşırı dökülüyor ne yapabilirim bilgisi olan varsa cok sevinirim.
canim BLW "baby-led weaning" yani bebek onculugunde beslenme metodu diyebiliriz. Kasikla cocugu beslemek, ayri pureler karisimlar hazirlamak yerine dogru sekilde pisirilmis dogru besinleri bebege birbiriyle karistirmadan sunmayi ongoruyor. Yani bebek bizimle birlikte masaya oturucak ve biz ne yiyorsak o da ondan yiyecek ister eliyle ister kasigiyla. Arama motorlarina yazarsan detayli bilgiye ulasabilirsin.blw derken neyden bahsediyorsunuz acaba anlayamadım merak ettim.
Ben hala kundak yapıyorum kendi uyumuyor, 9buçuk da uyuyor birkaç saatte bur uyanıp emiyorMerhabalar , ben agustos annesiyim sizlere şu an müzdarip olduğum Bi sorum olacaktı , bebekleriniz kendi kendine mi uyuyor, uyuyorsa bunun icin özel birşey yaptınız mı Nasıl alıştırmalıyim ? Benim kızım asla kendi kendine uyumuyor ya memede o da çoğunlukla bırakınca uyanıyor ya da sallayarak aksam 7-8 gibi başlıyorum şansım varsa 22.00 de eğer yoksa 00.00 da uyuyor bana tavsiyeniz var mı ? Ne misafir kabul edebiliyorum eve ne de biseyler yapabiliyorumşimdiden teşekkürler
Evet bize de verdiler,kullanıyoruz,sorduk zararı yok dediler son 5 senedir sağlık bakanlığı veriyormuşarkadaslar kan ilacı kullanıyormusunuz ebemiz bize vegaferon verdi beyin gelişimi içn önemli diye 30 temmuz dogumluyuz.diş cürüttüğünü duymustum ebe dogru degil dedi ama emin olamıyorum
Can'ım peki o demir ilacı kabızlık yaptı mı?Evet bize de verdiler,kullanıyoruz,sorduk zararı yok dediler son 5 senedir sağlık bakanlığı veriyormuş
Yoo normal hatta cıvık,ama benimkiler mama yiyorlarCan'ım peki o demir ilacı kabızlık yaptı mı?
benimkini yaptı. bi süre kestik ilacı sonra 2 damlayla başladık her hafta 1 damla artırdık hala birazcık kabız gibiCan'ım peki o demir ilacı kabızlık yaptı mı?
ben uyku rutini oluşturdum oyun..altaçma..pijamalarini giydirme..emzirme basit bir rutin ama bebekler seviyormuş rutini.kizim 10 dakikada uyuyo boyle.gece 1-2 kez uyaniuo.gece 22 gibi yatiyor bu aradaMerhabalar , ben agustos annesiyim sizlere şu an müzdarip olduğum Bi sorum olacaktı , bebekleriniz kendi kendine mi uyuyor, uyuyorsa bunun icin özel birşey yaptınız mı Nasıl alıştırmalıyim ? Benim kızım asla kendi kendine uyumuyor ya memede o da çoğunlukla bırakınca uyanıyor ya da sallayarak aksam 7-8 gibi başlıyorum şansım varsa 22.00 de eğer yoksa 00.00 da uyuyor bana tavsiyeniz var mı ? Ne misafir kabul edebiliyorum eve ne de biseyler yapabiliyorumşimdiden teşekkürler
Tavsiye verebilecek durumda değilim ama anlatayım bizim durumuMerhabalar , ben agustos annesiyim sizlere şu an müzdarip olduğum Bi sorum olacaktı , bebekleriniz kendi kendine mi uyuyor, uyuyorsa bunun icin özel birşey yaptınız mı Nasıl alıştırmalıyim ? Benim kızım asla kendi kendine uyumuyor ya memede o da çoğunlukla bırakınca uyanıyor ya da sallayarak aksam 7-8 gibi başlıyorum şansım varsa 22.00 de eğer yoksa 00.00 da uyuyor bana tavsiyeniz var mı ? Ne misafir kabul edebiliyorum eve ne de biseyler yapabiliyorumşimdiden teşekkürler
anladım canım tesekkür ederim aslında herseyi aratırıyorum bakıyorum ama bunu ilk kez duydum iyi oldu.bakıyım nettencanim BLW "baby-led weaning" yani bebek onculugunde beslenme metodu diyebiliriz. Kasikla cocugu beslemek, ayri pureler karisimlar hazirlamak yerine dogru sekilde pisirilmis dogru besinleri bebege birbiriyle karistirmadan sunmayi ongoruyor. Yani bebek bizimle birlikte masaya oturucak ve biz ne yiyorsak o da ondan yiyecek ister eliyle ister kasigiyla. Arama motorlarina yazarsan detayli bilgiye ulasabilirsin.
Ben hala kundak yapıyorum kendi uyumuyor, 9buçuk da uyuyor birkaç saatte bur uyanıp emiyor
ben uyku rutini oluşturdum oyun..altaçma..pijamalarini giydirme..emzirme basit bir rutin ama bebekler seviyormuş rutini.kizim 10 dakikada uyuyo boyle.gece 1-2 kez uyaniuo.gece 22 gibi yatiyor bu arada
Tavsiye verebilecek durumda değilim ama anlatayım bizim durumu
Eğer ben uyku zamqnında uyumayacak aglayacak diye korkarsam sonuc ağlayan ve müzikle sakinleşen çarşafta uyuyan bi bebek oluyor
Ama ben sajin olursam oda sakin oluyor emerken uyuyor 6. Ayına girdi kundaklıyorum hala uykusunu cok etkiliyor cünkü
Yazın hergün yıkardım kış olmuyor tabi banyo cok etkili banyo yapmadgı zaman bebek yagıyla karnına masaj yapıyorum ayaklarına falan sonra bezini değiştiriyorum konusmak şarkı söylemek dua okumak ki ona konustugumu zannediyor karsılık veriyor bunlara
Birde gün içinde yeteri kadar oyun oynasın yüz üstü dursun çabalasın ağlamasın ama ugrassın yani siz oynatın falan
Bana hep aç ondan uyumuyo sütün yetmiyo diyolardı mama verdim yine aynı oldu bende kestim mamayı sütümde geldi cok şükür eee şimdi çorba yoğurt yiyor ama yine uykusu gece saat başı uyanıyo hani açtıııı
Hiç belli olmuyor anlayacagın
Ama cok cabuk büyüyorlar uyumuyor diye üzülmekten bazı zamanların tadını çıkartamadım diyebilirim en iyisi keyfini sürmek içinden geldiği gibi yapmak
ebemize sorduk normaldir birşey olmaz dedi, doktora gittiğimizde ise saçlarını kestirirn dedi ama kestirmedik sonuçta saç dökülmesi bitti gbi artık bir problem olmuyorCok dokulmesi normal, yuttugunda da sorun olmaz bana kalirsa her bebek yutuyordur eminim ama istersen sor gene de doktora.
Canimm salliyomusun.kendi kendibe mi.uyuyorben uyku rutini oluşturdum oyun..altaçma..pijamalarini giydirme..emzirme basit bir rutin ama bebekler seviyormuş rutini.kizim 10 dakikada uyuyo boyle.gece 1-2 kez uyaniuo.gece 22 gibi yatiyor bu arada
sallamiyorum canim emzirirken uyuyo gazinida cikarmiyorum yatiyor oyle.4-5 saat uyuyyup sut icin uyaniyor emzirip tekrar uyutuyorumCanimm salliyomusun.kendi kendibe mi.uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?