2015 Temmuz Anneleri

Merhabalar , ben agustos annesiyim sizlere şu an müzdarip olduğum Bi sorum olacaktı , bebekleriniz kendi kendine mi uyuyor, uyuyorsa bunun icin özel birşey yaptınız mı Nasıl alıştırmalıyim ? Benim kızım asla kendi kendine uyumuyor ya memede o da çoğunlukla bırakınca uyanıyor ya da sallayarak aksam 7-8 gibi başlıyorum şansım varsa 22.00 de eğer yoksa 00.00 da uyuyor bana tavsiyeniz var mı ? Ne misafir kabul edebiliyorum eve ne de biseyler yapabiliyorum şimdiden teşekkürler

blw derken neyden bahsediyorsunuz acaba anlayamadım merak ettim.

arkadaslar kan ilacı kullanıyormusunuz ebemiz bize vegaferon verdi beyin gelişimi içn önemli diye 30 temmuz dogumluyuz.diş cürüttüğünü duymustum ebe dogru degil dedi ama emin olamıyorum

blw derken neyden bahsediyorsunuz acaba anlayamadım merak ettim.
canim BLW "baby-led weaning" yani bebek onculugunde beslenme metodu diyebiliriz. Kasikla cocugu beslemek, ayri pureler karisimlar hazirlamak yerine dogru sekilde pisirilmis dogru besinleri bebege birbiriyle karistirmadan sunmayi ongoruyor. Yani bebek bizimle birlikte masaya oturucak ve biz ne yiyorsak o da ondan yiyecek ister eliyle ister kasigiyla. Arama motorlarina yazarsan detayli bilgiye ulasabilirsin.

Ben hala kundak yapıyorum kendi uyumuyor, 9buçuk da uyuyor birkaç saatte bur uyanıp emiyor

arkadaslar kan ilacı kullanıyormusunuz ebemiz bize vegaferon verdi beyin gelişimi içn önemli diye 30 temmuz dogumluyuz.diş cürüttüğünü duymustum ebe dogru degil dedi ama emin olamıyorum
Evet bize de verdiler,kullanıyoruz,sorduk zararı yok dediler son 5 senedir sağlık bakanlığı veriyormuş

ben uyku rutini oluşturdum oyun..altaçma..pijamalarini giydirme..emzirme basit bir rutin ama bebekler seviyormuş rutini.kizim 10 dakikada uyuyo boyle.gece 1-2 kez uyaniuo.gece 22 gibi yatiyor bu arada

Tavsiye verebilecek durumda değilim ama anlatayım bizim durumu
Eğer ben uyku zamqnında uyumayacak aglayacak diye korkarsam sonuc ağlayan ve müzikle sakinleşen çarşafta uyuyan bi bebek oluyor
Ama ben sajin olursam oda sakin oluyor emerken uyuyor 6. Ayına girdi kundaklıyorum hala uykusunu cok etkiliyor cünkü
Yazın hergün yıkardım kış olmuyor tabi banyo cok etkili banyo yapmadgı zaman bebek yagıyla karnına masaj yapıyorum ayaklarına falan sonra bezini değiştiriyorum konusmak şarkı söylemek dua okumak ki ona konustugumu zannediyor karsılık veriyor bunlara
Birde gün içinde yeteri kadar oyun oynasın yüz üstü dursun çabalasın ağlamasın ama ugrassın yani siz oynatın falan
Bana hep aç ondan uyumuyo sütün yetmiyo diyolardı mama verdim yine aynı oldu bende kestim mamayı sütümde geldi cok şükür eee şimdi çorba yoğurt yiyor ama yine uykusu gece saat başı uyanıyo hani açtıııı
Hiç belli olmuyor anlayacagın
Ama cok cabuk büyüyorlar uyumuyor diye üzülmekten bazı zamanların tadını çıkartamadım diyebilirim en iyisi keyfini sürmek içinden geldiği gibi yapmak

anladım canım tesekkür ederim aslında herseyi aratırıyorum bakıyorum ama bunu ilk kez duydum iyi oldu.bakıyım netten

Ben hala kundak yapıyorum kendi uyumuyor, 9buçuk da uyuyor birkaç saatte bur uyanıp emiyor

ben uyku rutini oluşturdum oyun..altaçma..pijamalarini giydirme..emzirme basit bir rutin ama bebekler seviyormuş rutini.kizim 10 dakikada uyuyo boyle.gece 1-2 kez uyaniuo.gece 22 gibi yatiyor bu arada

Cevaplarınız icin cok cok teşekkürler ... Aynen neden uyumuyor derken en güzel zamanlarimizin farkına varmıyoruz ... Artık ben de inanır olmustum aç olduğuna icim cok daha rahat simdi ... Tekrar teşekkürler ... Allah bebeklerinizle sağlık sıhhat bol gülücüklü günler versin

Cok dokulmesi normal, yuttugunda da sorun olmaz bana kalirsa her bebek yutuyordur eminim ama istersen sor gene de doktora.
ebemize sorduk normaldir birşey olmaz dedi, doktora gittiğimizde ise saçlarını kestirirn dedi ama kestirmedik sonuçta saç dökülmesi bitti gbi artık bir problem olmuyor

arkadaşlar kan ilacı olarak doktor ferrum şurup yazmış onu aldık nasıl kullanılacağı da üzerinde yazmıyor siz neyi nasıl kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla yanlış mı almışız yoksa ferrum damla mı olması gerekiyordu aydınlatırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…