- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #64.881
günaydın anneler , 33 gün sonra oğluşum evimize geldi çok şükür, tam herşey yoluna giriyor derken benim geçmek bilmeyen dayanılmaz mide agrım vardı , hep stresin mideye vurmuş dediler , en son 2 gün önce başka doktora gittim herahlde dedim mide kanseri oldum bu agrı geçmiyor ultraon iistedi safra kesemde taş varmış , ameliyat olacam, bebeğimi, bile kucağıma zor alıyorum emzirip hemen bırakıyorum . Bu zor günlerde geçecek inşallah Rabbimin izniyle.
Duydugum kadariyka ucak kalkista ve iniste basinctan sebep emzirmen gerekiyormusKızlar acil bir soruma yanıt verebilir misiniz? Biz 50 günlük olduk. Daha doktor kontolümüze de var. Memlekete gideceğiz oğlumla. Uçak bileti de aldık. Uçağa binebilir mi oğlum? Bir sağlık problemi yaratıyor mu? Gidenler varsa uçakta bebek ağlama krizine giriyor mu basınçtan falan? Bilgisi olan yardım edebilir mi?
geçmiş olsun çok. bir sürü zorluğu geride bırakmışsınız. Gerisi de geçer umarım. Evinize dönmeniz çok güzel haber. Size de Allah şifalar versin...Başka sıkıntı göstermesin...günaydın anneler , 33 gün sonra oğluşum evimize geldi çok şükür, tam herşey yoluna giriyor derken benim geçmek bilmeyen dayanılmaz mide agrım vardı , hep stresin mideye vurmuş dediler , en son 2 gün önce başka doktora gittim herahlde dedim mide kanseri oldum bu agrı geçmiyor ultraon iistedi safra kesemde taş varmış , ameliyat olacam, bebeğimi, bile kucağıma zor alıyorum emzirip hemen bırakıyorum . Bu zor günlerde geçecek inşallah Rabbimin izniyle.
İşte korktuğum şeyler bunlar. İnsan stres oluyor zaten. Emziririm emzirmesine de bizim ufaklık durur mu? Babamız da olmayacak yanımızda. Tek başımıza bakalım allah uçaktaki yolculara basır versin :) Sonra gani gani oğluma uyku versin de 1 saat geçiversin hemen :)Duydugum kadariyka ucak kalkista ve iniste basinctan sebep emzirmen gerekiyormus
günaydın anneler , 33 gün sonra oğluşum evimize geldi çok şükür, tam herşey yoluna giriyor derken benim geçmek bilmeyen dayanılmaz mide agrım vardı , hep stresin mideye vurmuş dediler , en son 2 gün önce başka doktora gittim herahlde dedim mide kanseri oldum bu agrı geçmiyor ultraon iistedi safra kesemde taş varmış , ameliyat olacam, bebeğimi, bile kucağıma zor alıyorum emzirip hemen bırakıyorum . Bu zor günlerde geçecek inşallah Rabbimin izniyle.
yarimdamakli almamiş eşim bide ondan alalim canim bakalim nolcak
Kızlar acil bir soruma yanıt verebilir misiniz? Biz 50 günlük olduk. Daha doktor kontolümüze de var. Memlekete gideceğiz oğlumla. Uçak bileti de aldık. Uçağa binebilir mi oğlum? Bir sağlık problemi yaratıyor mu? Gidenler varsa uçakta bebek ağlama krizine giriyor mu basınçtan falan? Bilgisi olan yardım edebilir mi?
Kızlar ben bunu burdan hep diyrm hep ama hep memede tut, tutuldukta bebek meme ucunu emzirdikçe artıyor o süt, bnminsnıpmaz azdı ama çoğaldıyaaa bugün sanki sutum azaldi gibi kizim doymuyo ağlıyor hep napcam ben ya geri gelirmikj
aa aynı bmm bebeğim, o da baloncuk yapıyor, banyo yaparkenKızlar kızım 2 gündür ağzına gelince emdiği çok ağlıyor. Birde sanki diş çıkaracak bebekler gibi tükürüğünü baloncuk yapıyor tükürüğünü akıtıyor. Var mı böyle yapan
Anne sütü spor ve bebeğin emmesi ike artıyor, ben yürüyüşe gidiyorum ya , inanılmaz artıyorKızlar ben bunu burdan hep diyrm hep ama hep memede tut, tutuldukta bebek meme ucunu emzirdikçe artıyor o süt, bnminsnıpmaz azdı ama çoğaldı
Bn gitmedim gitmicemdeKalca çıkıklığı icin nezamn gtmek gerekiyo kizlar pazartesi kırkmz çıkcak gec kalmiyorum dimi pazartesi doktor randevumuz
Mecbur mu canım,Bn gitmedim gitmicemde
en sonunda olacağı o canım. Geldşçi şimdi bende. Çocuğu emziriyorum. Durmadı. Gezdirerek emziriyorum bende. Benim çocuklarımda böyle emerdi 3.ayda bıraktılar. Buda en fazla 3 ay emer diyor. Tam felaket tellalı kadın
Aynen canım ya dün uyuttum kv sevcem diye akşam 11de uyandırdı uyuyan çocuğu. Sabah 4.30a kadar 10dj uyumadık. Düzenini bozdu çocupun. O evinde uyudu ben gece sinirimden öldüm. Yavrumda telef oldu
Rabbim şifa versin bi an önce iyileşirsin inşallah cnmgünaydın anneler , 33 gün sonra oğluşum evimize geldi çok şükür, tam herşey yoluna giriyor derken benim geçmek bilmeyen dayanılmaz mide agrım vardı , hep stresin mideye vurmuş dediler , en son 2 gün önce başka doktora gittim herahlde dedim mide kanseri oldum bu agrı geçmiyor ultraon iistedi safra kesemde taş varmış , ameliyat olacam, bebeğimi, bile kucağıma zor alıyorum emzirip hemen bırakıyorum . Bu zor günlerde geçecek inşallah Rabbimin izniyle.
canım ben geçenlerde nuk marka yarım damak silikon emzik aldım kızım onu çok beğendi hemen tuttu sen de bi dene istersenyarimdamakli almamiş eşim bide ondan alalim canim bakalim nolcak
benim kız aynısını yapıyor canım hatta dün hep kustu kusunca da ağlıyorKızlar kızım 2 gündür ağzına gelince emdiği çok ağlıyor. Birde sanki diş çıkaracak bebekler gibi tükürüğünü baloncuk yapıyor tükürüğünü akıtıyor. Var mı böyle yapan
benimkide 50 günlük benimkinin de salyaları akıyo canımKızlar kızım 2 gündür ağzına gelince emdiği çok ağlıyor. Birde sanki diş çıkaracak bebekler gibi tükürüğünü baloncuk yapıyor tükürüğünü akıtıyor. Var mı böyle yapan
valla şu ağlama krizleri olmasa ben uykusuzluğa da razıyım daBugün sabırımın sınırlarındayım gerçekten 34 gündür geçirdiğim en zor gün sanırım. Bu gece uykusuzluğunu bir türlü tolere edemiyorum nasıl alışılır ki uykusuzluğa? Ben iyice negatif bi tip olup çıkıyorumbebeğime de yazık o da benden etkileniyor, şu günler geçsin çabucak bebeğim bir yaşına falan gelsin hemen istiyorum.
Benimkinde de oluyo arada sümüksü yapı. Çok değil ama.7 haftalık olduk bugün, ya doktor demişti ki bişeye alerjisi olsa kakası sümüksü yapıda olurdu o zamanlar değildi de şimdi tamamen olmasa da arada sümüksü jel gibi kısımlar oluyor kakasında bişeye alerjisi mi var acaba
ben de hep memede tuttum şimdi meme manyağı bi oğlum var:) uyanık olduğu her an meme istiyo. 50 günlük anneler bebeğiniz uyanıklen kendisi vakit geçiriyo mu? benimki ya kucakta max 10 dk yada mızmızlanıyoKızlar ben bunu burdan hep diyrm hep ama hep memede tut, tutuldukta bebek meme ucunu emzirdikçe artıyor o süt, bnminsnıpmaz azdı ama çoğaldı
dünden beri kafayı yicem özel hastanenin doktoru kartını durup dururken kendi verdi tlf açmıyo. Bugün verdim mecburen yine ama canı sıkılıyor üzülüyoruö yine ağlayacak, vermesem önemli bi şey. Sizin dr unuz ne önermişti? En nihayet whatsapptan yazıcam adama.canım bızdede aynı sıkıntı oldu.sağlık ocagından verılen monovıt aşırı derecede karın agrısı gaz yaptı.kendı doktorumuzu aradık bıraktırdı.şimdi başaka bır ılaç kullanıyoruz.doktorunu ara sor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?