- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #64.861
Sirtiniz agriyomu emzirirkn.bnm cok agriyo sol tarafim sanirim terliorum.ustumde kalio ter.oylece yatiyorum.iyice tutuldu bugun
Surekli kucaktayiz dikislerim.yAylaniyo valla.ustune sirt agrisi zor kndime bakamiyorum vallaBenim de kaburgam ağrıyordu terli kalmaktan. Şimdide göğüsler büyüdüğü ve çocuğu taşıdığım için sırtım ağrıyor
Kac kilo dogdu kizin canim oyle agirmi geliyo yaSurekli kucaktayiz dikislerim.yAylaniyo valla.ustune sirt agrisi zor kndime bakamiyorum valla
Agir degilde oturaeak salliyom arada ondn.oldu.sickya bide yapis yapis hepKac kilo dogdu kizin canim oyle agirmi geliyo ya
canım roka ye sutu bıranda artırıyoyaaa bugün sanki sutum azaldi gibi kizim doymuyo ağlıyor hep napcam ben ya geri gelirmikj
Rezene ic hmn fayda eder insallh cnm.sık.emzirdoysen indansa oyle geliyo olbikir bnm bugun.azaldi aksama kdr memedeyizyaaa bugün sanki sutum azaldi gibi kizim doymuyo ağlıyor hep napcam ben ya geri gelirmikj
Kalca çıkıklığı icin nezamn gtmek gerekiyo kizlar pazartesi kırkmz çıkcak gec kalmiyorum dimi pazartesi doktor randevumuz
canım bızdede aynı sıkıntı oldu.sağlık ocagından verılen monovıt aşırı derecede karın agrısı gaz yaptı.kendı doktorumuzu aradık bıraktırdı.şimdi başaka bır ılaç kullanıyoruz.doktorunu ara sor.Bu arada sanırım gaz yapan şeyi buldum. Sağlık ocağının verdiği monovit d3. Bir gün vermeyi unutmuştum o gün çok rahattı. Bugün de vermyerek deneyeceğim. Bugün krizi tutmazsa dr u arayıp başka d vitamni önerisi isteyeceğim. Sorun büyük ihtimalle onda. Bakalım.
2'ayda yapılıyo canımKalca çıkıklığı icin nezamn gtmek gerekiyo kizlar pazartesi kırkmz çıkcak gec kalmiyorum dimi pazartesi doktor randevumuz
Allah kolaylık versin. bilirim o xurumuBu saat oldu uyumadı halaçıldırıcam
bendemi alsam ondan emziksiz cok zorcanım bizimkıde almıyordu.chıcco nun kauçuk emzıgı var onu aldık denedik.şimdi alıyor.ama bır sure sonraa sut gelmedıgını anlayınca atıyor.illakı canlısı olucak cımcımeme
yarimdamakli almamiş eşim bide ondan alalim canim bakalim nolcakAldığın emziği değiştir canım. Ben ilk bi emzik verdim tutmadı. Sonra şu yarım damaklı mı ne diyorlar ondan alsım tuttu. Çok bastırma ben ucunu ağzına sokuyorum o emmeye başlayınca hafif hafif ittiriyorum.
Allah yardimcin olsun canimgünaydın anneler , 33 gün sonra oğluşum evimize geldi çok şükür, tam herşey yoluna giriyor derken benim geçmek bilmeyen dayanılmaz mide agrım vardı , hep stresin mideye vurmuş dediler , en son 2 gün önce başka doktora gittim herahlde dedim mide kanseri oldum bu agrı geçmiyor ultraon iistedi safra kesemde taş varmış , ameliyat olacam, bebeğimi, bile kucağıma zor alıyorum emzirip hemen bırakıyorum . Bu zor günlerde geçecek inşallah Rabbimin izniyle.
Korkma canım hemen ol ameliyatını safra çok basit çevremde çok kişi oldu ailemden hatta, hepsi çok memnunlar , bebeğimde ne vardı canımgünaydın anneler , 33 gün sonra oğluşum evimize geldi çok şükür, tam herşey yoluna giriyor derken benim geçmek bilmeyen dayanılmaz mide agrım vardı , hep stresin mideye vurmuş dediler , en son 2 gün önce başka doktora gittim herahlde dedim mide kanseri oldum bu agrı geçmiyor ultraon iistedi safra kesemde taş varmış , ameliyat olacam, bebeğimi, bile kucağıma zor alıyorum emzirip hemen bırakıyorum . Bu zor günlerde geçecek inşallah Rabbimin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?