• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

ben de hep memede tuttum şimdi meme manyağı bi oğlum var:) uyanık olduğu her an meme istiyo. 50 günlük anneler bebeğiniz uyanıklen kendisi vakit geçiriyo mu? benimki ya kucakta max 10 dk yada mızmızlanıyo:KK43: ne zaman düzelir acaba?
57 günlüğüz bugün ve hala uyanıkken yerde kendi kendine en fazla 5 dk:) kucakta da sıkılıyor.

Aa

aa aynı bmm bebeğim, o da baloncuk yapıyor, banyo yaparken

İyi bende biranda olunca anlam veremedim

Allah böylelerini bildiği gibi yapsın. bizim başımızda da var. kv değil ama eşimin abisi yeğenleri falan. iki kez görmeye geldiler uyuyan çocuğu uyandırdılar güya seveceklermiş. kucaktan kucağa dolaştırdılar öpülmekten helak oldu yavrum bşy de denmiyor. sinirimden içim içimi yedi valla :KK11:gelmelerini hiç istemiyorum ne yalan söyliym

Rabbim şifa versin bi an önce iyileşirsin inşallah cnm

canım ben geçenlerde nuk marka yarım damak silikon emzik aldım kızım onu çok beğendi hemen tuttu sen de bi dene istersen

benim kız aynısını yapıyor canım hatta dün hep kustu kusunca da ağlıyor

Bende gelsinler istemiyorum canım. İnan huysuzkuğu 2 gün sürdü. Bi başladı mı ağlama arkası geliyor.

Yarım damaklı emzik benimkide sevdi. Demek ki daha çok hoşlanıyorlar

Kusuncaca ağlamazdı eskiden. Baloncuklada denk gelince midesi boğazında birşey mi var acaba dedim

kizlar selam kizim.bugun 61 gunluk oldu..cok sukur iki gundur gece uykularida basladi..baloncuk benim.kizimda yapiyor tukuruk bezleei gelisiyor korkacak bisey yok deniliyor..pztsi kontrolumuz var..benim sorunum.bebegim mamayla besleniyor..napip ettiysem anne sutunu arttiramadim..her mama sonrasi bi saat gectikten sonra yada mama oncesi gened gogsumu veriyorum..bikmadan..ama sonuc ic acici gorunmuyor..kilosu normal kizimin..ogle uykularimiz biraz fazla dra onu soracam.
birde sali gunu rota asimiz var..diger iki asimiz..zor bi gun olcak..

İnşallah aşı ateş filan yapmaz kolay atlatırsınız. Önce meme versen sonra mama arkasından sağsan artar mı acaba. Günde 3lt filan su içmek gerekiyor. Roka tahin helvası filanda arttırıyor

benimkide 50 günlük benimkinin de salyaları akıyo canım

Bana diş zamanı akacak gibi gelşyordu demek salyalandı bizimkiler :)

Bugün sabırımın sınırlarındayım gerçekten 34 gündür geçirdiğim en zor gün sanırım. Bu gece uykusuzluğunu bir türlü tolere edemiyorum nasıl alışılır ki uykusuzluğa? Ben iyice negatif bi tip olup çıkıyorum :KK43: bebeğime de yazık o da benden etkileniyor, şu günler geçsin çabucak bebeğim bir yaşına falan gelsin hemen istiyorum.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 31 yaşımdayım. Bu zamana kadar hep özgürce ayaklarımın üstünde keyfimce yaşadım. Çalıştım yedim içtim gezdim. Hiç prangam olmadı. Şimdi evde 50 günlük minicik bir bebek var ve o dünyaya ben ona, onunla hayatıma alışmaya çalışıyorum. 50 günü geçti hala uykusuzum. Ve annem 10 günlükken gitmek zorunda kaldı o zamandan beri yalnız ama bildiğin bir fiil yalnız (çünkü kimse yok benim burda oğluma bakacak. Eş dost akraba) bakıyorum. Birinine daha diyemedim arkadaşım komşum oğluma sen bak azıcık bir nefes alayım. Bazen boğulacak gibi oluyorum. Sürekli evde oğlumla yalnızım. O ağladığında ben de ağlıyorum. Bakıyorum minik suratına diyorum oğlum söyle bi bana derdin ne çözeyim. Elimden ne geliyorsa yapayım ama ben de senin gibi çaresizim diye çok ağladım. Kaç kere babayı işten çağırdım ben yapamıyorum diye. Bu süreçte kaç kere eşimden boşandım kendimce, kaç kere kavga ettik, kaç kere annelikten istifamı verdim ben de bilmiyorum. Tek tesellim geçecek bu günlerimiz. Hatırası kalacak hüzünlü, komik, güzel. Sabır taşları ceplerimde çoğaltıyorum. Derviş olmasak iyi sürecin sonunda.
Bu arada size bir teselli de benden. Siz bir yıldan düşüyorsunuz. Ben üç yıldan :) Üç yaşına gelsin bir an önce diye dua ediyorum bir an önce. Siz yine iyisiniz yani :))

ben de hep memede tuttum şimdi meme manyağı bi oğlum var:) uyanık olduğu her an meme istiyo. 50 günlük anneler bebeğiniz uyanıklen kendisi vakit geçiriyo mu? benimki ya kucakta max 10 dk yada mızmızlanıyo:KK43: ne zaman düzelir acaba?
Uyandı diyelim. Kendisi beyimiz en fazla yatakta 3 dk vakit geçiyor. Sonra mızırdanma şeklinde beni al kucağalar başlıyor. En son bir caz makamı sanırın bir şey yapıyorum. Al beni diye ortalığı yıkıyor. Mecbur alıyorum. Aldığım an sanki o ağlayan kendisi değil gibi sessiz sakin takılıyor. Uykusu gelinceye kadar hep kucakta. Dün yemek yiyemedim. Elimde sandviç kucakta oğlan sallana sallana tıkıştırdım. Doğru düzgün beslenemiyorum diye canım sıkılıyor süt yüzünden...

Mrb herkese yazılanları şöyle bir okudumda...
Arkadaşlar bebek küçük diye kendinizi eve hapsetmeyin.benim oglumda 54 günlük sayısız kez dışarı çıktık markete avmlere.yuruyuslere ciktik.arabasına yatiriyorum sağını solunu rüzgardan klimadan koruyacak şekilde.bisey olmaz bunaltmayin kendinizi.

canım bızdede aynı sıkıntı oldu.sağlık ocagından verılen monovıt aşırı derecede karın agrısı gaz yaptı.kendı doktorumuzu aradık bıraktırdı.şimdi başaka bır ılaç kullanıyoruz.doktorunu ara sor.
Acd 3 önerdi. Off her şeyle ilgili olumsuz bi şeyler yazılmış valla ne yapacağımı şaşırdım şu an:(

Uyandı diyelim. Kendisi beyimiz en fazla yatakta 3 dk vakit geçiyor. Sonra mızırdanma şeklinde beni al kucağalar başlıyor. En son bir caz makamı sanırın bir şey yapıyorum. Al beni diye ortalığı yıkıyor. Mecbur alıyorum. Aldığım an sanki o ağlayan kendisi değil gibi sessiz sakin takılıyor. Uykusu gelinceye kadar hep kucakta. Dün yemek yiyemedim. Elimde sandviç kucakta oğlan sallana sallana tıkıştırdım. Doğru düzgün beslenemiyorum diye canım sıkılıyor süt yüzünden...
Pusetine koyuyorum ben sandalyenin ustunde :) bende kahvaltimi yapiyorum aksam yemeginde de ayni sekildeyiz uc kisiyiz simdiden masada ;) bilmiyorum kucaga alismak diye birsey var mi yok mu ama bazen cok agliyor bende aliyorum susuyor belki bizi ozluyorlardir

Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 31 yaşımdayım. Bu zamana kadar hep özgürce ayaklarımın üstünde keyfimce yaşadım. Çalıştım yedim içtim gezdim. Hiç prangam olmadı. Şimdi evde 50 günlük minicik bir bebek var ve o dünyaya ben ona, onunla hayatıma alışmaya çalışıyorum. 50 günü geçti hala uykusuzum. Ve annem 10 günlükken gitmek zorunda kaldı o zamandan beri yalnız ama bildiğin bir fiil yalnız (çünkü kimse yok benim burda oğluma bakacak. Eş dost akraba) bakıyorum. Birinine daha diyemedim arkadaşım komşum oğluma sen bak azıcık bir nefes alayım. Bazen boğulacak gibi oluyorum. Sürekli evde oğlumla yalnızım. O ağladığında ben de ağlıyorum. Bakıyorum minik suratına diyorum oğlum söyle bi bana derdin ne çözeyim. Elimden ne geliyorsa yapayım ama ben de senin gibi çaresizim diye çok ağladım. Kaç kere babayı işten çağırdım ben yapamıyorum diye. Bu süreçte kaç kere eşimden boşandım kendimce, kaç kere kavga ettik, kaç kere annelikten istifamı verdim ben de bilmiyorum. Tek tesellim geçecek bu günlerimiz. Hatırası kalacak hüzünlü, komik, güzel. Sabır taşları ceplerimde çoğaltıyorum. Derviş olmasak iyi sürecin sonunda.
Bu arada size bir teselli de benden. Siz bir yıldan düşüyorsunuz. Ben üç yıldan :) Üç yaşına gelsin bir an önce diye dua ediyorum bir an önce. Siz yine iyisiniz yani :))
Niye uc sene ya :) bende niyeyse 3 4 aylik olsun rahat edecem gibi hissediyorum kasım ayi gelsin istiyorum

Niye uc sene ya :) bende niyeyse 3 4 aylik olsun rahat edecem gibi hissediyorum kasım ayi gelsin istiyorum
Üç seneyi şöyle hesapladım. Şimdi bir yaşında yürüyecek ama hala kendini ifade edemeyecek dedim. İki yaş sıkıntı konuşacak ama her şeyi ben yapayım diye inat edecek. Hep bi koşuşturma hali olacak. Üç yaşında kreşe verdik mi tamam rahatız dedim :) Sabah kreşte akşam benimle :) Bendeki matematik böyle :) Ortamala 1000 gün desem 50 günü gitti kaldı 950 :)

Mrb herkese yazılanları şöyle bir okudumda...
Arkadaşlar bebek küçük diye kendinizi eve hapsetmeyin.benim oglumda 54 günlük sayısız kez dışarı çıktık markete avmlere.yuruyuslere ciktik.arabasına yatiriyorum sağını solunu rüzgardan klimadan koruyacak şekilde.bisey olmaz bunaltmayin kendinizi.
Biz 7 günlüktü dışarı çıkmaya başladık. O günden beri dışarı çıkıyoruz düzenli. Benim derdim yalnız bakıyorum oğluma. İnsan biraz uzaklaşmak istiyor ev ortamından, sürekli aynı şeyleri yapmanın çıkmazı. Yalnız bir şeyler yapmayı özledim mesela. Onun gibi yeni hayata adaptasyon sorunları bendeki :( Yoksa çok şükür yaz alıp alıp çıkıyorum...

günaydın anneler , 33 gün sonra oğluşum evimize geldi çok şükür, tam herşey yoluna giriyor derken benim geçmek bilmeyen dayanılmaz mide agrım vardı , hep stresin mideye vurmuş dediler , en son 2 gün önce başka doktora gittim herahlde dedim mide kanseri oldum bu agrı geçmiyor ultraon iistedi safra kesemde taş varmış , ameliyat olacam :KK43: , bebeğimi, bile kucağıma zor alıyorum emzirip hemen bırakıyorum . Bu zor günlerde geçecek inşallah Rabbimin izniyle.
Canimbenim artik cok takip edemesem de topigi bugun bi bakayim dedim.aklimhep sendeydi.bebegine kavusmana o kadar sevindim ki ..rabbim sana da acil şifa versin canim.inaallah kolay atlatirsin...bebislerimiz iyi olaun olsun da bizler daha kolay atlatiriz insallah saglik problemlerini.rabbim dermansiz dert vermesin

Biz 7 günlüktü dışarı çıkmaya başladık. O günden beri dışarı çıkıyoruz düzenli. Benim derdim yalnız bakıyorum oğluma. İnsan biraz uzaklaşmak istiyor ev ortamından, sürekli aynı şeyleri yapmanın çıkmazı. Yalnız bir şeyler yapmayı özledim mesela. Onun gibi yeni hayata adaptasyon sorunları bendeki :KK43: Yoksa çok şükür yaz alıp alıp çıkıyorum...
Kafana estigi gibi carsiya hatta ne carsisi markete bile gidememek..
Seni cok iyi anliyorum. Benim de 10 gun annem kaldi yanimda sonra kv geldo o da on gun kaldi, sonra 1 hafta yalnizdim, cildiracak gibi oldugum anlar oldu. Esim ogle yemegine geliyor isten. Yemek mi yapayimcocuk mu baksyim ev mi temizleyeyim. Bi de daginikliga pislige gelemiyorum. Ama cocukluluk daginiklik demek. Simdi de biz kv deyiz sehir disinda. Donunce yalniz gunlerim baslayacak. :(

Biz 7 günlüktü dışarı çıkmaya başladık. O günden beri dışarı çıkıyoruz düzenli. Benim derdim yalnız bakıyorum oğluma. İnsan biraz uzaklaşmak istiyor ev ortamından, sürekli aynı şeyleri yapmanın çıkmazı. Yalnız bir şeyler yapmayı özledim mesela. Onun gibi yeni hayata adaptasyon sorunları bendeki :KK43: Yoksa çok şükür yaz alıp alıp çıkıyorum...
Seni cok iyi anliyorum. Benim de 10 gun annem kaldi yanimda sonra kv geldo o da on gun kaldi, sonra 1 hafta yalnizdim, cildiracak gibi oldugum anlar oldu. Esim ogle yemegine geliyor isten. Yemek mi yapayimcocuk mu baksyim ev mi temizleyeyim. Bi de daginikliga pislige gelemiyorum. Ama cocukluluk daginiklik demek. Simdi de biz kv deyiz sehir disinda. Donunce yalniz gunlerim baslayacak. :(

Kizlar merhaba uzun zamandir yazamiyorum,malum kizlardan vakit bulamiyorum.Hepiniz iyisinizdir insaAllah :) Kuzularinizda iyilerdir insaAllah, hepsine masaAllah :) Ben dogumdan beri totoyu toparlayamadim maalesef :) Safra kesemde tas cikti,dis etlerim hasta dis koklerim erimis,hamileyken preeklempsi oldugum icin gozlerim bozuldu.Bir yandanda bunlarla ugrasiyorum,hastanelere git gel :) Vakit buldukca yazmaya calisacagim.Sizleri cok opuyorum,sevgiler...
Cok gecmis olsun canim.srn neleri atlattin.bunu da atlaticaksin Allahin izniyle.kuzucuklarin icin moralini yuksek tut.gerçi sen daima pozitifsin masallah.

Amin canım inşallah. O iyi yanımda ya ona şükür bende iyi olurum toplarım kendimi. Yarın belli oluyor canım. Böbreğimdeki darlık düzeldiyse belimden takılı olan kateteri çıkartıcaklar. Eğer düzelme yoksa galiba ameliyat olucak. Bundan da korkuyorum zaten çok uzun süre hastanede yattım yine yatmak istemiyorum :KK43: inşallah herşey düzelmiştir kateteri alırlar sağlıkla dönerim yarın evime :KK43:
Cok gecmis olsun canim yeni goruyorum haberim yoktu.epiduralle ilgili bi sorun mu oldu?rabbim sifa versin insallah

Anladim canim cok haklisin.
Ben kv ye birakip ciktim bir kere bu seferde aklim bebegimde kaldi disardanda bisey anlamadim.yani senin anlayacagin bu bebisler bizim her seyimiz oldu ne bebekle ne bebeksiz olduk :63:

Seni cok iyi anliyorum. Benim de 10 gun annem kaldi yanimda sonra kv geldo o da on gun kaldi, sonra 1 hafta yalnizdim, cildiracak gibi oldugum anlar oldu. Esim ogle yemegine geliyor isten. Yemek mi yapayimcocuk mu baksyim ev mi temizleyeyim. Bi de daginikliga pislige gelemiyorum. Ama cocukluluk daginiklik demek. Simdi de biz kv deyiz sehir disinda. Donunce yalniz gunlerim baslayacak. :KK43:
Aynen anlattığınız şeyler...Dağınıklık, bakımsızlık, öncelik bebek ama ev aldı başını gitti. Yemek yapacak değil yiyecek zaman bulamamak...Akşam uyuduğunda kolum kanadım kalkmıyor...Yatıp uyuyorum sabah aynı kısır döngü :( Neyse bir düzene girecek umarım...O günlerimiz gelsin de geçmişi gülerek yad edelim beraber :)

Anladim canim cok haklisin.
Ben kv ye birakip ciktim bir kere bu seferde aklim bebegimde kaldi disardanda bisey anlamadim.yani senin anlayacagin bu bebisler bizim her seyimiz oldu ne bebekle ne bebeksiz olduk :63:
Bir kere ben de eşime bıraktım hava alayım üstüme başıma bakayım, alış veriş yapayım diye. Kaç kere aradım bilmiyorum. Sonra rahat edemedim doğru evin yolunu tuttum :)

Back