2015 Temmuz Anneleri

sağol cnm amin inşallahh ..

Korkma canım hemen ol ameliyatını safra çok basit çevremde çok kişi oldu ailemden hatta, hepsi çok memnunlar , bebeğimde ne vardı canım
inşallah olacamda korkuyorum , sezeryan gözümde büyüyordu narkozu alana kadar bütün sıkıntı , Rabbim bir kolaylığını verecek inş. safra kesesinde ameliyattan başka çözüm yok diyorlar, bebeğim doğuştan zatüreydi 33 gün kaldı küvezde .

geçmiş olsun çok. bir sürü zorluğu geride bırakmışsınız. Gerisi de geçer umarım. Evinize dönmeniz çok güzel haber. Size de Allah şifalar versin...Başka sıkıntı göstermesin...
çok sağol cnm inşallah .. bu zor günlerde geçecek diye teselli ediyorum kendimi .

canım ben oldum safra kesesi ameliyatı artık kapalı yapıyoşar o kadar zor olmuto merak etme. sezeryandan daha kolay bi ameliyat olur inşallah. geçmiş olsun

Cok gecmis olsun canim yeni goruyorum haberim yoktu.epiduralle ilgili bi sorun mu oldu?rabbim sifa versin insallah
Epiduralden mi kaynaklandı bilemiyoruz. Doğumun ertesi günü yüksek tansiyonla nöbet geçirdim. 3 gün yogun bakımda 20 gün serviste yattım. Tam çıkacagım dediğim sırada ateşim yükseldi böbrekte büyümw çıktı ürolojiye aldılar böbreğe katater takıldı. 1 aydır evde onla duruyordum. Bugün yine hastanedeyim katateri kapattılar bi problem olmazsa yarın onu da alıp taburvu edicekler. İnşallah sağlığıma kavuşur oğlumla rahatça ilgilenirim

canım ben oldum safra kesesi ameliyatı artık kapalı yapıyoşar o kadar zor olmuto merak etme. sezeryandan daha kolay bi ameliyat olur inşallah. geçmiş olsun
canım sanada geçmiş olsun senin ne tür sıkıntın vardı şimdi rahatmısın memnun kaldınmı ?, ben midem ağrıyor sanıyordum meğer safra kesesiymiş ve çok şiddetli acillik eden ağrılarım oluyor.

canım ya çok geçmiş olsun .. Rabbim herkesi bir şekilde imtihan ediyor. inşallah sağlıkla evine gidip bu kötü günleri, hiç yaşamamışa dönersin bebeğinle ilgilenirsin inş. cnm

çoook geçmiş olsun

oğluşuma gaz için nurse harveys veriyorum günde 3 kez birer çay kaşığı rahatlatıyor uyutuyor tavsiye ederim sıkıntısı olanlara .. bu arada ben mamada kullanıyorum sütüm yeterli gelmiyor ,similac 1 almamızı söyledi yoğun bakımdaki profesör doktor.

Anne karnında yavrucuk zatürremi
olmuş gebeyken bildiler mi , çok geçmiş olsun cnm

Bugun 40imizdi coxugu kirkliyimdedim internette 50 farkli sey yaziodu .normalde dusta yikiyorum ben.bi kovaya 1 avuctuz biraz bal 1poset annesutu inci kolye altin zumrut attim karistirdim elekle suyu uzerine doktum sonrada sabunlayip yikadim.ammaann oldugu kadar ..tamamen atmasyon bi kirklama oldu

Biraz da niyet önemli canım boşver. Bizim de yarım oldu. Ben belimde kataterin bandajıyla doğru düzgün banyo bile yapamıyorum kırklanmak da yarım oldu tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…