- 2 Mart 2014
- 404
- 206
- 23
- 34
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #64.921
canım banada ondan verdı.eger buda olmazsa baska bır yontem daha var dedı.bu arada ozellıkle soyledı.oglen saatlerınde verılecekmısAcd 3 önerdi. Off her şeyle ilgili olumsuz bi şeyler yazılmış valla ne yapacağımı şaşırdım şu an
sağol cnm amin inşallahh ..Canimbenim artik cok takip edemesem de topigi bugun bi bakayim dedim.aklimhep sendeydi.bebegine kavusmana o kadar sevindim ki ..rabbim sana da acil şifa versin canim.inaallah kolay atlatirsin...bebislerimiz iyi olaun olsun da bizler daha kolay atlatiriz insallah saglik problemlerini.rabbim dermansiz dert vermesin
sağol cnm .Geçmiş olsun canım. Biean evvel olda kurtul. Oğluşunda gelmiş eve gözün aydın
Benimki onu tuttu canım. Marketten almıştım 4-5 lira birşey ama hayat kurtarıyor :)
Bende 55 günlükken binicem canım. Emzirmeye çalışcaz mecbur
inşallah olacamda korkuyorum , sezeryan gözümde büyüyordu narkozu alana kadar bütün sıkıntı , Rabbim bir kolaylığını verecek inş. safra kesesinde ameliyattan başka çözüm yok diyorlar, bebeğim doğuştan zatüreydi 33 gün kaldı küvezde .Korkma canım hemen ol ameliyatını safra çok basit çevremde çok kişi oldu ailemden hatta, hepsi çok memnunlar , bebeğimde ne vardı canım
çok sağol cnm inşallah .. bu zor günlerde geçecek diye teselli ediyorum kendimi .geçmiş olsun çok. bir sürü zorluğu geride bırakmışsınız. Gerisi de geçer umarım. Evinize dönmeniz çok güzel haber. Size de Allah şifalar versin...Başka sıkıntı göstermesin...
amin cnm evet çok şükür geldi bebeğimçok şükür kuzun çıkmış hastaneden sende bir an önce atlatırsın inşallah..Rabbim başka sıkıntı göstermesin..
Bir de onu deneyeyim olmadı kontrole gidince başka bi şey var mı diye sorarım.ben de onu kullanıyorum
Bakalım bi de bunu deneyeyim. Sağol cnm, inş sorun olmaz.canım banada ondan verdı.eger buda olmazsa baska bır yontem daha var dedı.bu arada ozellıkle soyledı.oglen saatlerınde verılecekmıs
canım ben oldum safra kesesi ameliyatı artık kapalı yapıyoşar o kadar zor olmuto merak etme. sezeryandan daha kolay bi ameliyat olur inşallah. geçmiş olsuninşallah olacamda korkuyorum , sezeryan gözümde büyüyordu narkozu alana kadar bütün sıkıntı , Rabbim bir kolaylığını verecek inş. safra kesesinde ameliyattan başka çözüm yok diyorlar, bebeğim doğuştan zatüreydi 33 gün kaldı küvezde .
Epiduralden mi kaynaklandı bilemiyoruz. Doğumun ertesi günü yüksek tansiyonla nöbet geçirdim. 3 gün yogun bakımda 20 gün serviste yattım. Tam çıkacagım dediğim sırada ateşim yükseldi böbrekte büyümw çıktı ürolojiye aldılar böbreğe katater takıldı. 1 aydır evde onla duruyordum. Bugün yine hastanedeyim katateri kapattılar bi problem olmazsa yarın onu da alıp taburvu edicekler. İnşallah sağlığıma kavuşur oğlumla rahatça ilgilenirimCok gecmis olsun canim yeni goruyorum haberim yoktu.epiduralle ilgili bi sorun mu oldu?rabbim sifa versin insallah
canım sanada geçmiş olsun senin ne tür sıkıntın vardı şimdi rahatmısın memnun kaldınmı ?, ben midem ağrıyor sanıyordum meğer safra kesesiymiş ve çok şiddetli acillik eden ağrılarım oluyor.canım ben oldum safra kesesi ameliyatı artık kapalı yapıyoşar o kadar zor olmuto merak etme. sezeryandan daha kolay bi ameliyat olur inşallah. geçmiş olsun
canım ya çok geçmiş olsun .. Rabbim herkesi bir şekilde imtihan ediyor. inşallah sağlıkla evine gidip bu kötü günleri, hiç yaşamamışa dönersin bebeğinle ilgilenirsin inş. cnmEpiduralden mi kaynaklandı bilemiyoruz. Doğumun ertesi günü yüksek tansiyonla nöbet geçirdim. 3 gün yogun bakımda 20 gün serviste yattım. Tam çıkacagım dediğim sırada ateşim yükseldi böbrekte büyümw çıktı ürolojiye aldılar böbreğe katater takıldı. 1 aydır evde onla duruyordum. Bugün yine hastanedeyim katateri kapattılar bi problem olmazsa yarın onu da alıp taburvu edicekler. İnşallah sağlığıma kavuşur oğlumla rahatça ilgilenirim
çoook geçmiş olsunEpiduralden mi kaynaklandı bilemiyoruz. Doğumun ertesi günü yüksek tansiyonla nöbet geçirdim. 3 gün yogun bakımda 20 gün serviste yattım. Tam çıkacagım dediğim sırada ateşim yükseldi böbrekte büyümw çıktı ürolojiye aldılar böbreğe katater takıldı. 1 aydır evde onla duruyordum. Bugün yine hastanedeyim katateri kapattılar bi problem olmazsa yarın onu da alıp taburvu edicekler. İnşallah sağlığıma kavuşur oğlumla rahatça ilgilenirim
olmuşinşallah olacamda korkuyorum , sezeryan gözümde büyüyordu narkozu alana kadar bütün sıkıntı , Rabbim bir kolaylığını verecek inş. safra kesesinde ameliyattan başka çözüm yok diyorlar, bebeğim doğuştan zatüreydi 33 gün kaldı küvezde .
Iyiyim canım halam geldi bende pek fırsatım olmuyor şu aralar çok sağol.. nasılsın bebis nasil iyidir insallah
İnşallah sende biran önce şifanı bulursun canım.canım ya çok geçmiş olsun .. Rabbim herkesi bir şekilde imtihan ediyor. inşallah sağlıkla evine gidip bu kötü günleri, hiç yaşamamışa dönersin bebeğinle ilgilenirsin inş. cnm
Çok sağolçoook geçmiş olsun
Bugun 40imizdi coxugu kirkliyimdedim internette 50 farkli sey yaziodu .normalde dusta yikiyorum ben.bi kovaya 1 avuctuz biraz bal 1poset annesutu inci kolye altin zumrut attim karistirdim elekle suyu uzerine doktum sonrada sabunlayip yikadim.ammaann oldugu kadar ..tamamen atmasyon bi kirklama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?