• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Hic surmesem yada gobek bakim seti var ondn mi alsam.ki.bizimkinin.icide karardi herkes kndi kndine yumusar dussr diyo ama bilmiyorum
Cnm gobek bakim setlerinin icinde alkol var zaten. Ama düştüyse kanama yada akıntı falan olmadıkça gerek yok bence yaa. Sen bilirsin yinede cnm. kontrole gittiginde bi sor istersen ;)

Yaa arkadaşlar bnm bebisle başım dertte. Hep koynumuzda uyumak istiyo. Yatağına yatırınca ağlıyo :( Napcaz böyle biz yaa

yekruye merhaba.dün bir şey keşfettim.sutun hala azmı bilmiyorum ama.roka salatası acayıp sekilde sutu artırıyor.kaç gundur deniyorum.dene bir istersen

Canm kirksonu denen bisey var o olmussun muhtemln kızimda oyle olmustm bende 42.gun regl oldum.ve ondan sonra duzenli dvm etti.bence bünye ike ilgili sutun yarayip yaramamsiyla ilgili oldgunu dusunmuyorm.gonlunu ferah tut
Annem zaten en başından beri tutturmuş senin sütün yaramıyor diye birde böyle birşey duyunca heh tam üstüne geldi dedim valla o öyle söyledikçe bende hiç umursamıyorsun . İşin tuhaf tarafı bende pko Var neredeyse ilaçsız adet olmazdım tedavi ile hamile kaldım.şimdide erken olacağı tuttu :) çok teşekkürler

Ben benek telsizi ile gittim dışına günlük he sabah yıkanıyorm, gece boyu kan ter içinde kalıyorum, sabah öğlene doğru 10-12 aradı duşumu alıyrm, temiz elbise giyrm , kalem rimel sürüyorum saçlarımı da,en yukarıdan sıkı güzel topızluyrm, öyle güne bakıyrm kızlar yoksa paspal , eşoflçman pijama falan baktım buhran geçircem, yazlık uzun penye elbise , Tayt , tuniz filan giyrm ,eşimde dağınık sevmiyor zaten

evet artık boyle yapsam ii olcak ben de teşekkürler :))

Cnm gobek bakim setlerinin icinde alkol var zaten. Ama düştüyse kanama yada akıntı falan olmadıkça gerek yok bence yaa. Sen bilirsin yinede cnm. kontrole gittiginde bi sor istersen :KK66:
Gotrdum cnm simdi akinti vardi da gecmis doktr iyilesiyo bi sknti yok dedi ama krem verdi iki uc gun sur dedi.ustune mi dedi ne dedi.unuttum :)d vitaminine baslayin.dedi 11 gunluk olduk .d vitaminini ne kdr kullncaz bi sene mi.onu.demedi.ya bn cok sakarim cocugu emziriyodum koluma tam yerlestrcektim.bi an.kafsdu hafif kayfi hirt sesi geldi.:( bisey olmamistr ins.

Valla bizim file cok gergin ama :KK57: Nasil duser ki. Sizinki kenarlardan kistirmali ve gergin degilmi? Ben sadece kulagina su kacacak diye korkuyorum. Cunku basindan asagi su dokerken tek koluma alip sirtini cevirip diger elimlede suyu dokuyorum. Kulaklarini kapatmaya firsatim olmuyo. Su kacarmiki acaba o_O
Ne bilim yine de korkuyrm. Filede yüz üstü. Yatırıp yıkadım bir ekimle kulağını tuttum ama filesizdkeb defalarca kamadan yıkadım , kaçmadı annem kaçmaz korkma diyor, yatırıp yıkadım

Canm kirksonu denen bisey var o olmussun muhtemln kızimda oyle olmustm bende 42.gun regl oldum.ve ondan sonra duzenli dvm etti.bence bünye ike ilgili sutun yarayip yaramamsiyla ilgili oldgunu dusunmuyorm.gonlunu ferah tut
Adetle kopuşa kanaması nasıl nlarınız kızlar? Bşrde ade olunca artık yumurta var korunmak gerek demi:( , ben bir zaman bebek istemiyrm gebe kalırsam kafayı yerim, spiral taktıram ama onla da gebe kalan duydum , napacaksam

Adetle kopuşa kanaması nasıl nlarınız kızlar? Bşrde ade olunca artık yumurta var korunmak gerek demi:KK43: , ben bir zaman bebek istemiyrm gebe kalırsam kafayı yerim, spiral taktıram ama onla da gebe kalan duydum , napacaksam
Cnm bnm 38de fln bitmisti kanamam tamamn sonra 42de normal adet yogunlugunda gelince dr.a da sormustm gerci oyle anladm.mesela bugun29.gunmz ve tamamn kanama kesildi kirktan sonra geln ilk kanamam adet olucak umarm biraz ara verirz cunku raht raht dolssmk isterim:KK66:)ve evet korunmak gerekiyo:(

Adetle kopuşa kanaması nasıl nlarınız kızlar? Bşrde ade olunca artık yumurta var korunmak gerek demi:KK43: , ben bir zaman bebek istemiyrm gebe kalırsam kafayı yerim, spiral taktıram ama onla da gebe kalan duydum , napacaksam
En temizi esinin korunmasi valla ;)

Back