• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Ne bilim cnm bni depresyona sokmk.icin cabaliyolr sanki.valla cok.uzuluyorum.cocuk isilik oldu pisik oldu rahtsz oluyo bnm yizumden diyorum aglicak yer ariyorum .oda ordan ariyo yok.kiyfetini utuleyin ondn.oldu isilik.yok iyi beslnmiyosa ondndr.biktim valla.hem dogumuma gelmedi findik toplmya gityi.hmde konusuyo .
Ne alakası var canım ya. Her bebeğin farklı düşer göbek merak etme. Kv ordan yetişiyor maşallah

Sağolasın

Demedim canım buraya yazınca rahatlıyorum bende. Şuandada bebek kv kucağında :) bakalım benim ne zaman geçecek.

Ne alakası var canım ya. Her bebeğin farklı düşer göbek merak etme. Kv ordan yetişiyor maşallah

Sağolasın

Demedim canım buraya yazınca rahatlıyorum bende. Şuandada bebek kv kucağında :) bakalım benim ne zaman geçecek.

Aynı şeyi bende yaşıyorum.30 günlük olduk.KV aramasını istemiyorum.söylediği herşey bana batıyor sinirimi bozuyo.doğumdan önce arardi ama haftada bir arardi şimdi hergun ariyor acasim gelmiyo hiç.akıl vermesi gıcık ediyor.geçsin su lohusalik yaa

Aynı şeyi bende yaşıyorum.30 günlük olduk.KV aramasını istemiyorum.söylediği herşey bana batıyor sinirimi bozuyo.doğumdan önce arardi ama haftada bir arardi şimdi hergun ariyor acasim gelmiyo hiç.akıl vermesi gıcık ediyor.geçsin su lohusalik yaa
Aynn cnm,esimde dun gitti bnm.o giderkn biton agldim.bn burda yalniz kldim sanki ailesinin yanina gitti.kv gelmedi piskin piskin bide kizimi niye gondermedin diye kndi capinda espri yapio.esimede kiziyorum bi cicek yaptrmadi diye .o an soka mi girdi.nedr cicek dusunck.hali yoktu herhal :) kizimin gozune bakiorum agliyorum.bn diyodum annm yanimda lohusalik hissetmm ama yok.oluyomus.

Aynn cnm,esimde dun gitti bnm.o giderkn biton agldim.bn burda yalniz kldim sanki ailesinin yanina gitti.kv gelmedi piskin piskin bide kizimi niye gondermedin diye kndi capinda espri yapio.esimede kiziyorum bi cicek yaptrmadi diye .o an soka mi girdi.nedr cicek dusunck.hali yoktu herhal :) kizimin gozune bakiorum agliyorum.bn diyodum annm yanimda lohusalik hissetmm ama yok.oluyomus.

Yok canım lohusalik bambaşka bisey.bizim anneligimize guvenmiyorlar galiba.Rabbim anneligi bize verdiğine gore kimseye laf dusmez ama insan çok hassas oluyo.benim annem yanimdaydi 1 hafta önce gitti kizimla başbaşa kaldık çekirdek ailemizle.şimdi KV gelecekmis istemiyorum gelmesini.gelsin ama bir iki gün kalsın gitsin.hayatıma kimse müdahale etsin istemiyorum.dün dışarı çıktık niye cikmisiz size ne diyesim geliyor edebimden susuyorum.gelip canını sıkacaksa hiç gelmesin boşver canım.

Canim
Sen tak o korseyi kapatirken biraz kaldirip asagi cek citcitlari oyle kapat. Farki goreceksin benim o yumusaklik bosluk hissi filan hic yok. Korseyi takmadigim ilk 4 gun oyleydim takar takmaz gunden gune azaldi bir haftaya hic kalmadi o yumusaklik.
canım bu korseyi alırken bel çevresi ölçüsüne göre mi alalım yoksa daha küçüğünü mü? mesela benim bel çevrem 80. buna göre xl gösteriyo ama l mi almalıyım

Yok canım lohusalik bambaşka bisey.bizim anneligimize guvenmiyorlar galiba.Rabbim anneligi bize verdiğine gore kimseye laf dusmez ama insan çok hassas oluyo.benim annem yanimdaydi 1 hafta önce gitti kizimla başbaşa kaldık çekirdek ailemizle.şimdi KV gelecekmis istemiyorum gelmesini.gelsin ama bir iki gün kalsın gitsin.hayatıma kimse müdahale etsin istemiyorum.dün dışarı çıktık niye cikmisiz size ne diyesim geliyor edebimden susuyorum.gelip canını sıkacaksa hiç gelmesin boşver canım.
Aynn cnm.bnada guvnmiyo annemede guvnmiyo herseyin.iyisini.o biliyo.aman gelip herseye burnunu sokacagina gelmesin dedigin gbi daha iyi

Nasılsınız hanımlar artık sayfalar çok yavaş ilerliyor kuzucuklardan fırsat kalmıyor sanırım C cns_2007 geçmiş olsun canım çok merak ediyorum seni Rabbim tüm anneleri yavrularına yavrularını da ananelerine bagislasin

canım bu korseyi alırken bel çevresi ölçüsüne göre mi alalım yoksa daha küçüğünü mü? mesela benim bel çevrem 80. buna göre xl gösteriyo ama l mi almalıyım
Canim hic beden ile ilgili bilgim yok. Ben ilk kizimda normalde small giydigim icin medium almistim bir beden buyuk . O buyuk gelmeye baslayinca iki hafta sonra small'a gectim ama hamilelikte herkesin kilo alimi degisik oluyor.belki sen iki beden buyumussundur belki de hic buyumemissindir? Istersen degisim yapiyorlarsa yada iade iki bedenide al olmayani geri gonderirsin ama iade kosullarina bakmak lazim iyice.

Canim hic beden ile ilgili bilgim yok. Ben ilk kizimda normalde small giydigim icin medium almistim bir beden buyuk . O buyuk gelmeye baslayinca iki hafta sonra small'a gectim ama hamilelikte herkesin kilo alimi degisik oluyor.belki sen iki beden buyumussundur belki de hic buyumemissindir? Istersen degisim yapiyorlarsa yada iade iki bedenide al olmayani geri gonderirsin ama iade kosullarina bakmak lazim iyice.
Öyleyse ben L beden alayım hamilelikten önce de L giyiyordum zaten doğumdan sonra bel korsesi kullandım hep karnım indi baya. Teşekkür ederim canım

Kızlar bebeğim 2 gündür kakasını yapmadı normalde her gün bi kez yapardı. Sebebi ne olabilir ki? Yapabileceğim bşyler var mı. Bugün 26 günlük olduk

ben daha hiç fileyle yıkamadım:KK57::KK57:
Benim filem bile yok, esas ben o fileyle yikayamam :) aliskin degilim. Kolumda yikayiveriyorum ben sampir sumpur :) zaten ikincide iyice alismisim banyo olayina! Biz zaten asagidaki banyo da buyuk kiz yukarida ben kucuk kizla banyo saati yapiyoruz evde tum
Musluklar acik, biraz buyusunn artik bu da ikisini ayni kuvete atar yikarim kolay olur.

Yazik cocuk sicakta bunalmistir iyice, gobek bagi var diye yikanmayan cocuklari tek Turkiyede duydum.
Ben Hollandada yasiyorum ve burda oyle bisey yok. Ben normal iki gune bi yikadim, hergun yikayanda var. Gobegini ne sardim ne bisey yaptim.
Tam bir haftalikkende dustu gobegi.
Bence cocugu yika bisey olmaz, rahatlar hem.
Amerikada da yikatmiyorlar gobek bagi dusene kadar. Bizimki 23. Gun dustu o gune kadar yikatmadilar kac kere sordum doktora. Enfeksiyon ihtimali var islak acik yara. Belki kapmaz ama kaparsa fena. Biz 5 gundur atesle ugrasiyoruz baska bir hastaliktan dolayi goze alinacak bir olasilik degil cok agir geciyor bebekte ates:(

Kizlar kizimin gobegi simdi lap.diye dustu,sirtina bakmistim full isilik olmus kizarmis cok uzuldum kardesim.emzireyim diye verirkn dustu yere.ici islk gbi yarin yikayalim mi kac gune tam toprkanir ki

Kizlar kizimin gobegi simdi lap.diye dustu,sirtina bakmistim full isilik olmus kizarmis cok uzuldum kardesim.emzireyim diye verirkn dustu yere.ici islk gbi yarin yikayalim mi kac gune tam toprkanir ki
Cnm gözün audin düşmüş hobegnz.bir haftaus kadar jic bisry kalmiyo.o arads yiksrkrn fln ufak kurums kan vs cikiyo. Korkma...

Benimki de çocuk ağladıkça şunu ye sütün artar bunu iç sutun artar deyip duruyordu çocuk gazı var da mı ağlıyo neydi çığlık atacaktım nerdeyse açıp gösterecektim en sonunda sutum var artmasını istemiyom diye :D bi de çocuğa kısa kollu giydiriyorum bu da başına oturuyor üşenmeden kollarını örtüyor :D benimki de hiç hoşlanmaz örtülmekten çocuk açıyo o örtüyo çocuk açıyo o örtüyo ağlatana kadar delirecektim ya

Back