2015 Temmuz Anneleri

yekruye, post: 42176645, member: 541184"]Kizkr isilige ne iyi gelir .dun gece fln biseyi yoktu sabh baktik gogusunun orasi kipkirmizi olmus annm isilik dedi ama.buscopan kullndim acaba bebege omu alerji etti ki dojrr verdi hos o ilacida.[/QUOTE]
Sıcaktan olmuştur cnm. Pişik kremi iyi gelir. Bnmkide olmuştu. Sürer sürmez ertesi gün bişeyi kalmadı.

Arkadaslar canim cok sikkin gercekten cok yorgunum 6 saattir oglum ayakta agliyo herseyi denedim gazini cikardim kakasini yapti bide en son kustu boyle sumuksu sekilde cok uzuldum usuttuk galiba yeni uyuttum iki gun var kirkimizin cikmasina insallah duzelir en son ne zaman lavaboya gittigimi bilmiyorum bi ben bi esim basindayiz cok zor gurbette olmak

Kizlar kizimin gobegi simdi lap.diye dustu,sirtina bakmistim full isilik olmus kizarmis cok uzuldum kardesim.emzireyim diye verirkn dustu yere.ici islk gbi yarin yikayalim mi kac gune tam toprkanir ki
Cnm göbeği iyice kurumadan yıkama. 2-3 gün daha bekle bence. Belki kanama olur. Ben daha dün yıkadim bebegimi. Buarada isilik sıcaktan olmuştur. Pisik kremi iyi gelir.

Mayacim bu korseyi nezamana kadar giymek lazım ? Ben 6. gün giymeye başladım ama 5 gündür giyemiyorum. Çünkü alt tarafta epizyo dikişlerim fena acıyo. Dr hava alsın dedi. Biraz iyilesince tekrar baslicam ama ara verdigim icin faydası olurmu ki

Pamukcuga su iyi geliyo cnm. Gunde bikac kez cay kasigiyla kaynatilmis sogutulmus su verebilirsin

Cnm gözün audin düşmüş hobegnz.bir haftaus kadar jic bisry kalmiyo.o arads yiksrkrn fln ufak kurums kan vs cikiyo. Korkma...
Sagol cnm cok.scok az icinde yesil kucuk bi parca kaldi annm onuda atar kndi dedi.ins.isiligi fln gcer de raht ederim.ya uzuluyorum sirti fln.kipkirmizi oldu

Cnm göbeği iyice kurumadan yıkama. 2-3 gün daha bekle bence. Belki kanama olur. Ben daha dün yıkadim bebegimi. Buarada isilik sıcaktan olmuştur. Pisik kremi iyi gelir.
Icinde kucuk parca kaldi yesil o gider demi annm duser oda dedi ama acaba kardesim bna veriyodu o sirada dustu ondanmi kldi biomiyorum.sicakliyo cocuk emerkn boncuj.boncuk terliyo bi gecede bi anda oldu daha gecmedi yikmdigimiz icindeb

Icinde kucuk parca kaldi yesil o gider demi annm duser oda dedi ama acaba kardesim bna veriyodu o sirada dustu ondanmi kldi biomiyorum.sicakliyo cocuk emerkn boncuj.boncuk terliyo bi gecede bi anda oldu daha gecmedi yikmdigimiz icindeb
Bnmkindede var cnm o parca. Siyah küçük bişey. Dr.'a kontrole gidince sorcam. Isilik dediğim gibi sıcaktan olur. Pişik kremini sür geçtiğini göreceksin

Mrb arkadaslar ayin 30unda sezeryanla dogum yaptim dikis yerlerimde hala sizlama oluyor bazi gunler daha fazla oluyor. Dr um 12. Gunde dikis alinirken kontrol etti iyi gorunuyor demisti. Hala agrisi olan var mi benim gibi?
Bmmde var. Ağrı, acı, şişlikler hepsi Ama bnm alt tarafta. O daha kötü. Ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Normal doğum yaptım ben. Bu epizyo dikişleri sezeryana göre çok daha zor iyileşirmis. Hiçbişey yoktu doğumdan beri. Birden bire mahvoldu alt taraf. Dr.a gittim pedlerden dolayi hava alamamış pisik olmus dedi. Jel verdi. Iyi geliyo ama tam degil. Psikolojim bozuluyo kaç gündür

Kızlar günaydın
Bebegimin yüzünde nokta nokta şeyler var isilik mi acaba.ne sursem geçer mersindeyim hava felaket sicak. Kuzum isilik oldu galiba

Kizlar kizimin gobegi simdi lap.diye dustu,sirtina bakmistim full isilik olmus kizarmis cok uzuldum kardesim.emzireyim diye verirkn dustu yere.ici islk gbi yarin yikayalim mi kac gune tam toprkanir ki

2gün yıkama canım sonra yıkarsın. O yeşil şeyide iyice kuruyunca ben banuoda yıkadım göbeği. Yumuşadı aldım ordan. Dr öyle demişti

Allah yardımcın olsun canım. Bende 8.30dan 12.30 a kadar uğraştım gece. Hep ağladı. Uyuttum yatağa koyunca uyandı. En sonunda eşimin kucağında sızdı. Bide emmek istemiyor. Sabahta 2dk emdi uyuyor şimdi. 2.30da randevumuz var. Derdi ne acaba niye emmiyor ağlıyor sürekli

Aman gelmesin daha iyi. Ordan bu kadar yetiyorsa. Benimki 1 hafta kaldı yanımda her gün ağladım depresyondan

O akıl vermeler bizde de v. Dün ona gittik yolda uyumuştu bebek. Kapıda aldı içeri yatırdı. Bende peşine gitmedim yanlış anlamasın diye. Sonra k.p bi şafından yüz üstü yatırdığını anladım. Bende yatırıyorum ama yanındaysam. Yok o bi kitapta okumuş çocuk yan ve dırt üstü boğulurmuş yüz üstü asşa boğulmazmış. Dedim o kusmuk için. Benim ablamın ark. Bebeği öyle vefat etti. Doktorlarda hep diyor gözetim altında yatırın diye. Bende hemşireyim. Çocuk dersi aldın yenidoğanda staj yaptım. O hanhi kitabı okuduysa artık yarım saat inatlaştı benimle. Sonra gidip çevirdi. Çocuk acıkıp uyandı bi müddet sonra yok yüz üstü yatsaymış daha uyuycakmış. Eve gelincd eşime açtım okuttum internetten yüz üstü benim dediğim gibi gözetimle yatırılmalı. Sanki ben iyiliğini istemiyorum

Aynen canım.benimki de hastanede doğum yaptıktan sonra kucagima alıyorum hemen elimden alıyor.yatacakmis çocuk ya annesiyim kokusunu içime cekeyim niye elimden aliyorsun ki bi gıcık oldum.eve gelmemesi için dua ediyorum

Aynen canım.benimki de hastanede doğum yaptıktan sonra kucagima alıyorum hemen elimden alıyor.yatacakmis çocuk ya annesiyim kokusunu içime cekeyim niye elimden aliyorsun ki bi gıcık oldum.eve gelmemesi için dua ediyorum

Gıcık olunmaz mı 9 ay kucağına alacağın anı bekliyorsun. Ne diye karışıyorsa. Annem c.tesi gitti. Sabah eşim dedi annemi çağıralım eylüle kadar kalsın sana yardım etsin. Açık açık dedim annen beni bunalıma sokuyor diye. Hep olumsuz şeyler anlatıyor.

Haklisin canım.başbaşa kalın bebeginizle sana yardımı dokunurken canını sıkacak.gelsin birkaç gün kalsın gitsin çok uzun kalınca insan evinin düzenini kaçırıyor.kendi evinle bebeginle ksl bence.esin ne dedi öyle deyince.dua edin benimki gelmesin gerçi gelmezse de arayıp duruyor o da can sıkıcı. Kontrol ediliyormuş hissine kapiliyorum.korkum çocuğa bskamazsiniz biz goturelim demeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…