- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #64.401
Cnm göbeği iyice kurumadan yıkama. 2-3 gün daha bekle bence. Belki kanama olur. Ben daha dün yıkadim bebegimi. Buarada isilik sıcaktan olmuştur. Pisik kremi iyi gelir.Kizlar kizimin gobegi simdi lap.diye dustu,sirtina bakmistim full isilik olmus kizarmis cok uzuldum kardesim.emzireyim diye verirkn dustu yere.ici islk gbi yarin yikayalim mi kac gune tam toprkanir ki
Mayacim bu korseyi nezamana kadar giymek lazım ? Ben 6. gün giymeye başladım ama 5 gündür giyemiyorum. Çünkü alt tarafta epizyo dikişlerim fena acıyo. Dr hava alsın dedi. Biraz iyilesince tekrar baslicam ama ara verdigim icin faydası olurmu kimaya2013 .!.:Canim hic beden ile ilgili bilgim yok. Ben ilk kizimda normalde small giydigim icin medium almistim bir beden buyuk . O buyuk gelmeye baslayinca iki hafta sonra small'a gectim ama hamilelikte herkesin kilo alimi degisik oluyor.belki sen iki beden buyumussundur belki de hic buyumemissindir? Istersen degisim yapiyorlarsa yada iade iki bedenide al olmayani geri gonderirsin ama iade kosullarina bakmak lazim iyice.
Mama veriyosan eger, mama kabizlik yapiyoKızlar bebeğim 2 gündür kakasını yapmadı normalde her gün bi kez yapardı. Sebebi ne olabilir ki? Yapabileceğim bşyler var mı. Bugün 26 günlük olduk
Canim gunduz istemiyor kucak aksam olunca boyle oluyor bide oturdugum yerde kucagima da alinca agliyor illa ayaga kalkip gezdirecem, galiba gazina ayakta dik pozisyonda tutmak iyi geliyor ondanKucaga alismis olabilir canim
Pamukcuga su iyi geliyo cnm. Gunde bikac kez cay kasigiyla kaynatilmis sogutulmus su verebilirsinBiz de bugün 26 günlük olduk :) oğlumun ağzındaki pamukçuk dışında bir problemimiz yok sanırım
Tabi bi an önce büyüsün istiyorum, 40ından sonra uykuları düzene girer diyorlar, onu bekliyorum sabırsızlıklA
Sagol cnm cok.scok az icinde yesil kucuk bi parca kaldi annm onuda atar kndi dedi.ins.isiligi fln gcer de raht ederim.ya uzuluyorum sirti fln.kipkirmizi olduCnm gözün audin düşmüş hobegnz.bir haftaus kadar jic bisry kalmiyo.o arads yiksrkrn fln ufak kurums kan vs cikiyo. Korkma...
Icinde kucuk parca kaldi yesil o gider demi annm duser oda dedi ama acaba kardesim bna veriyodu o sirada dustu ondanmi kldi biomiyorum.sicakliyo cocuk emerkn boncuj.boncuk terliyo bi gecede bi anda oldu daha gecmedi yikmdigimiz icindebCnm göbeği iyice kurumadan yıkama. 2-3 gün daha bekle bence. Belki kanama olur. Ben daha dün yıkadim bebegimi. Buarada isilik sıcaktan olmuştur. Pisik kremi iyi gelir.
Bnmkindede var cnm o parca. Siyah küçük bişey. Dr.'a kontrole gidince sorcam. Isilik dediğim gibi sıcaktan olur. Pişik kremini sür geçtiğini göreceksinIcinde kucuk parca kaldi yesil o gider demi annm duser oda dedi ama acaba kardesim bna veriyodu o sirada dustu ondanmi kldi biomiyorum.sicakliyo cocuk emerkn boncuj.boncuk terliyo bi gecede bi anda oldu daha gecmedi yikmdigimiz icindeb
Bmmde var. Ağrı, acı, şişlikler hepsiMrb arkadaslar ayin 30unda sezeryanla dogum yaptim dikis yerlerimde hala sizlama oluyor bazi gunler daha fazla oluyor. Dr um 12. Gunde dikis alinirken kontrol etti iyi gorunuyor demisti. Hala agrisi olan var mi benim gibi?
Tmm cnm sagol,sureyim ins.iyi gelir.Bnmkindede var cnm o parca. Siyah küçük bişey. Dr.'a kontrole gidince sorcam. Isilik dediğim gibi sıcaktan olur. Pişik kremini sür geçtiğini göreceksin
Kizlar kizimin gobegi simdi lap.diye dustu,sirtina bakmistim full isilik olmus kizarmis cok uzuldum kardesim.emzireyim diye verirkn dustu yere.ici islk gbi yarin yikayalim mi kac gune tam toprkanir ki
Arkadaslar canim cok sikkin gercekten cok yorgunum6 saattir oglum ayakta agliyo herseyi denedim gazini cikardim kakasini yapti bide en son kustu boyle sumuksu sekilde cok uzuldum usuttuk galiba yeni uyuttum iki gun var kirkimizin cikmasina insallah duzelir en son ne zaman lavaboya gittigimi bilmiyorum bi ben bi esim basindayiz cok zor gurbette olmak
Ne bilim cnm bni depresyona sokmk.icin cabaliyolr sanki.valla cok.uzuluyorum.cocuk isilik oldu pisik oldu rahtsz oluyo bnm yizumden diyorum aglicak yer ariyorum .oda ordan ariyo yok.kiyfetini utuleyin ondn.oldu isilik.yok iyi beslnmiyosa ondndr.biktim valla.hem dogumuma gelmedi findik toplmya gityi.hmde konusuyo .
Aynı şeyi bende yaşıyorum.30 günlük olduk.KV aramasını istemiyorum.söylediği herşey bana batıyor sinirimi bozuyo.doğumdan önce arardi ama haftada bir arardi şimdi hergun ariyor acasim gelmiyo hiç.akıl vermesi gıcık ediyor.geçsin su lohusalik yaa
O akıl vermeler bizde de v. Dün ona gittik yolda uyumuştu bebek. Kapıda aldı içeri yatırdı. Bende peşine gitmedim yanlış anlamasın diye. Sonra k.p bi şafından yüz üstü yatırdığını anladım. Bende yatırıyorum ama yanındaysam. Yok o bi kitapta okumuş çocuk yan ve dırt üstü boğulurmuş yüz üstü asşa boğulmazmış. Dedim o kusmuk için. Benim ablamın ark. Bebeği öyle vefat etti. Doktorlarda hep diyor gözetim altında yatırın diye. Bende hemşireyim. Çocuk dersi aldın yenidoğanda staj yaptım. O hanhi kitabı okuduysa artık yarım saat inatlaştı benimle. Sonra gidip çevirdi. Çocuk acıkıp uyandı bi müddet sonra yok yüz üstü yatsaymış daha uyuycakmış. Eve gelincd eşime açtım okuttum internetten yüz üstü benim dediğim gibi gözetimle yatırılmalı. Sanki ben iyiliğini istemiyorum
Aynen canım.benimki de hastanede doğum yaptıktan sonra kucagima alıyorum hemen elimden alıyor.yatacakmis çocuk ya annesiyim kokusunu içime cekeyim niye elimden aliyorsun ki bi gıcık oldum.eve gelmemesi için dua ediyorum
Gıcık olunmaz mı 9 ay kucağına alacağın anı bekliyorsun. Ne diye karışıyorsa. Annem c.tesi gitti. Sabah eşim dedi annemi çağıralım eylüle kadar kalsın sana yardım etsin. Açık açık dedim annen beni bunalıma sokuyor diye. Hep olumsuz şeyler anlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?