- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #64.381
Ne alakası var canım ya. Her bebeğin farklı düşer göbek merak etme. Kv ordan yetişiyor maşallah
Sağolasın
Demedim canım buraya yazınca rahatlıyorum bende. Şuandada bebek kv kucağında :) bakalım benim ne zaman geçecek.
Ne alakası var canım ya. Her bebeğin farklı düşer göbek merak etme. Kv ordan yetişiyor maşallah
Sağolasın
Demedim canım buraya yazınca rahatlıyorum bende. Şuandada bebek kv kucağında :) bakalım benim ne zaman geçecek.
Aynn cnm,esimde dun gitti bnm.o giderkn biton agldim.bn burda yalniz kldim sanki ailesinin yanina gitti.kv gelmedi piskin piskin bide kizimi niye gondermedin diye kndi capinda espri yapio.esimede kiziyorum bi cicek yaptrmadi diye .o an soka mi girdi.nedr cicek dusunck.hali yoktu herhal :) kizimin gozune bakiorum agliyorum.bn diyodum annm yanimda lohusalik hissetmm ama yok.oluyomus.Aynı şeyi bende yaşıyorum.30 günlük olduk.KV aramasını istemiyorum.söylediği herşey bana batıyor sinirimi bozuyo.doğumdan önce arardi ama haftada bir arardi şimdi hergun ariyor acasim gelmiyo hiç.akıl vermesi gıcık ediyor.geçsin su lohusalik yaa
Aynn cnm,esimde dun gitti bnm.o giderkn biton agldim.bn burda yalniz kldim sanki ailesinin yanina gitti.kv gelmedi piskin piskin bide kizimi niye gondermedin diye kndi capinda espri yapio.esimede kiziyorum bi cicek yaptrmadi diye .o an soka mi girdi.nedr cicek dusunck.hali yoktu herhal :) kizimin gozune bakiorum agliyorum.bn diyodum annm yanimda lohusalik hissetmm ama yok.oluyomus.
canım bu korseyi alırken bel çevresi ölçüsüne göre mi alalım yoksa daha küçüğünü mü? mesela benim bel çevrem 80. buna göre xl gösteriyo ama l mi almalıyımCanim
Sen tak o korseyi kapatirken biraz kaldirip asagi cek citcitlari oyle kapat. Farki goreceksin benim o yumusaklik bosluk hissi filan hic yok. Korseyi takmadigim ilk 4 gun oyleydim takar takmaz gunden gune azaldi bir haftaya hic kalmadi o yumusaklik.
Aynn cnm.bnada guvnmiyo annemede guvnmiyo herseyin.iyisini.o biliyo.aman gelip herseye burnunu sokacagina gelmesin dedigin gbi daha iyiYok canım lohusalik bambaşka bisey.bizim anneligimize guvenmiyorlar galiba.Rabbim anneligi bize verdiğine gore kimseye laf dusmez ama insan çok hassas oluyo.benim annem yanimdaydi 1 hafta önce gitti kizimla başbaşa kaldık çekirdek ailemizle.şimdi KV gelecekmis istemiyorum gelmesini.gelsin ama bir iki gün kalsın gitsin.hayatıma kimse müdahale etsin istemiyorum.dün dışarı çıktık niye cikmisiz size ne diyesim geliyor edebimden susuyorum.gelip canını sıkacaksa hiç gelmesin boşver canım.
3. Ayin sonuydu galiba canimcanım 3. ayın sonunda mı bitti 3 . aya girince mi?
Canim hic beden ile ilgili bilgim yok. Ben ilk kizimda normalde small giydigim icin medium almistim bir beden buyuk . O buyuk gelmeye baslayinca iki hafta sonra small'a gectim ama hamilelikte herkesin kilo alimi degisik oluyor.belki sen iki beden buyumussundur belki de hic buyumemissindir? Istersen degisim yapiyorlarsa yada iade iki bedenide al olmayani geri gonderirsin ama iade kosullarina bakmak lazim iyice.canım bu korseyi alırken bel çevresi ölçüsüne göre mi alalım yoksa daha küçüğünü mü? mesela benim bel çevrem 80. buna göre xl gösteriyo ama l mi almalıyım
Öyleyse ben L beden alayım hamilelikten önce de L giyiyordum zaten doğumdan sonra bel korsesi kullandım hep karnım indi baya. Teşekkür ederim canımCanim hic beden ile ilgili bilgim yok. Ben ilk kizimda normalde small giydigim icin medium almistim bir beden buyuk . O buyuk gelmeye baslayinca iki hafta sonra small'a gectim ama hamilelikte herkesin kilo alimi degisik oluyor.belki sen iki beden buyumussundur belki de hic buyumemissindir? Istersen degisim yapiyorlarsa yada iade iki bedenide al olmayani geri gonderirsin ama iade kosullarina bakmak lazim iyice.
daha çok var o xaman ya3. Ayin sonuydu galiba canimtam hatirlayamadim simdi:) bak demekki o zamanlar zor geliyor ama sonra unutuyor insan iste:):) yoksa ikinci yapilmaz zaten:):)
Benim filem bile yok, esas ben o fileyle yikayamam :) aliskin degilim. Kolumda yikayiveriyorum ben sampir sumpur :) zaten ikincide iyice alismisim banyo olayina! Biz zaten asagidaki banyo da buyuk kiz yukarida ben kucuk kizla banyo saati yapiyoruz evde tumben daha hiç fileyle yıkamadım
Emedur olur mu acaba doktora sorsan? Kizlarin yasina uygunmudur ki acaba?Kızlarya araç tutmasına kesin çözüm yok mu ya
Arabayla yolculuk kabus oluyo kızları araba tutuyo
Kucaga alismis olabilir canimKucagima alip evi gezdirince susuyor oyalayacam illa aksam olunca basliyor gece 11 12 ye kadar gazi mi var huysuzluguna mi yapiyor anlamiyorum
Amerikada da yikatmiyorlar gobek bagi dusene kadar. Bizimki 23. Gun dustu o gune kadar yikatmadilar kac kere sordum doktora. Enfeksiyon ihtimali var islak acik yara. Belki kapmaz ama kaparsa fena. Biz 5 gundur atesle ugrasiyoruz baska bir hastaliktan dolayi goze alinacak bir olasilik degil cok agir geciyor bebekte atesYazik cocuk sicakta bunalmistir iyice, gobek bagi var diye yikanmayan cocuklari tek Turkiyede duydum.
Ben Hollandada yasiyorum ve burda oyle bisey yok. Ben normal iki gune bi yikadim, hergun yikayanda var. Gobegini ne sardim ne bisey yaptim.
Tam bir haftalikkende dustu gobegi.
Bence cocugu yika bisey olmaz, rahatlar hem.
Cnm gözün audin düşmüş hobegnz.bir haftaus kadar jic bisry kalmiyo.o arads yiksrkrn fln ufak kurums kan vs cikiyo. Korkma...Kizlar kizimin gobegi simdi lap.diye dustu,sirtina bakmistim full isilik olmus kizarmis cok uzuldum kardesim.emzireyim diye verirkn dustu yere.ici islk gbi yarin yikayalim mi kac gune tam toprkanir ki
Benimki de çocuk ağladıkça şunu ye sütün artar bunu iç sutun artar deyip duruyordu çocuk gazı var da mı ağlıyo neydi çığlık atacaktım nerdeyse açıp gösterecektim en sonunda sutum var artmasını istemiyom diyeYok canım lohusalik bambaşka bisey.bizim anneligimize guvenmiyorlar galiba.Rabbim anneligi bize verdiğine gore kimseye laf dusmez ama insan çok hassas oluyo.benim annem yanimdaydi 1 hafta önce gitti kizimla başbaşa kaldık çekirdek ailemizle.şimdi KV gelecekmis istemiyorum gelmesini.gelsin ama bir iki gün kalsın gitsin.hayatıma kimse müdahale etsin istemiyorum.dün dışarı çıktık niye cikmisiz size ne diyesim geliyor edebimden susuyorum.gelip canını sıkacaksa hiç gelmesin boşver canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?